2025 LGS Anneleri

Orta okulda yok.Liselerde var bazı kolejlerde ve belli yüksek puanlı okullarda var .
İstanbul erkek te abitur var o da Almanca denkliği gibi bisey sanırım. Cagaloglunda da Almanca bisey var dsd mi neyse 🙂
Hepsi benzer programlar galiba ama belli farkları da var tam bilemiyorum .Tercih zamanı okullari gezerek öğrenmek araştırmak nasip olsun inşallah, yüksek puanlar alalim da .

Orta okulda yok.Liselerde var bazı kolejlerde ve belli yüksek puanlı okullarda var .
İstanbul erkek te abitur var o da Almanca denkliği gibi bisey sanırım. Cagaloglunda da Almanca bisey var dsd mi neyse 🙂
Hepsi benzer programlar galiba ama belli farkları da var tam bilemiyorum .Tercih zamanı okullari gezerek öğrenmek araştırmak nasip olsun inşallah, yüksek puanlar alalim da .
Biz de bilinen bir kolejdeyiz de ıb hiç konuşulmadı . Lise de varmış zaten. Teşekkürler

Bu arada sınav başvuru onayı aktiflesmis .Onaylandı görünüyor bizim ,okuldan haber bekliyorum ,gidip başvuru kağıdını alacağım.
Bir adımı daha attık hayırlarla insallah

Hocam sizin toder açıklandı mı bizde bilgi yok
Açıklandı hem de çok oldu .Tam tarihi hatırlamıyorum ama o konuştuğumuz bir kaç gün içinde deneme kulübü de attı. Toder sonuc sorgulamadan da görünüyor. Önce sıralaması puan açıklandı sonra sıralar da belli oldu .
Toder sonuc sorgulama diye yazıp bilgileri girin çıkıyor.

460 la 475 arasında gidip geliyoruz . Üstünü 2 kere gördük . Son görüşlerimiz oldu. 480 e çıkmalı bu ay

Kimi diyor ki nisan sonu mayis basi artık puanlar lgs hakkında fikir verir ,kimi diyor ozdebir ortalaması neyse o oluyor ,kimi en yüksek denemesi lgs oluyor 🙏Kiminde denemelerde +-10 oynar .
Bazıları hiç belli olmaz lgs de mucizeler yaşatıp çok çok yüksek alan var ,bazıları yüksek denemelere güvenmeyin lgs belli olmuyor diyor .
Her senaryo farklı.
Biz en yüksek denemesi lgs oldu diyenlerden olalım inşallah.
Boyle kafa karışınca da insan kaç almalı kaça yükselse iyi ,kaçta kalsa da sınavda umut var diyemiyor ne garip ve belirsiz

Kimi diyor ki nisan sonu mayis basi artık puanlar lgs hakkında fikir verir ,kimi diyor ozdebir ortalaması neyse o oluyor ,kimi en yüksek denemesi lgs oluyor 🙏Kiminde denemelerde +-10 oynar .
Bazıları hiç belli olmaz lgs de mucizeler yaşatıp çok çok yüksek alan var ,bazıları yüksek denemelere güvenmeyin lgs belli olmuyor diyor .
Her senaryo farklı.
Boyle kafa karışınca da insan kaç almalı kaça yükselse iyi ,kaçta kalsa da sınavda umut var diyemiyor ne garip ve belirsiz
Özel ders hocamız inceledi durumunu netlerini vs. 450 ila 500 bile olabilir dedi gününde olursa . 450 ye düşen öğrencilerim de oldu dedi . Denemeleri 470 480 olmuş ama sınavda yapamamışlar

Benim kız 5 sınav Türkçeyi fulleyip 6. Sınavda 6 Türkçe yanlışı yapmıştı . Öyle tuhaf bir şey bu lgs

Her senaryo farklı.
En iyi deneme sonucu lgs olura inanıyorum inşallah öyle olur

Benim kız 5 sınav Türkçeyi fulleyip 6. Sınavda 6 Türkçe yanlışı yapmıştı . Öyle tuhaf bir şey bu lgs
Valla aynen bizimki de öyle dun feni oturttu ara dersler battı diye yazmıştım. Bugun vitamin denemesi oldular ve Bingo ara dersler düzelmiş ama bilin bakalım hangisi gitmiş Fen 😇

Açıklandı hem de çok oldu .Tam tarihi hatırlamıyorum ama o konuştuğumuz bir kaç gün içinde deneme kulübü de attı. Toder sonuc sorgulamadan da görünüyor. Önce sıralaması puan açıklandı sonra sıralar da belli oldu .
Toder sonuc sorgulama diye yazıp bilgileri girin çıkıyor.
Yine girmeyi unuttu bunlar galiba orada göremedim sınava girmemiş gözüküyor

mayısta okul denemeler de sözde gaza basacak bizde haftalık dershane aynı ama etütlerde ek deneme koyacaklarmış dershane bitirdi gibi konuları ama okul henüz bitiremedi sözde nisan ilk hafta bitecekti konular bakalım merak ediyorum bizim okulun katkısı olacak mı ne sınıfları birleştirdiler girmeyecek çok arkadaşı var o çocuklar ne yapacak bizimkiler öyle ortada diğerlerinin rahatlığında sakinleşeceğime daha çok geriliyorum zaman yaklaştıkça sanki çocuk bişi yapmadı gibi geliyor bugün de program var gönüllü gitmiyorum haberin olsun dedi bana evde çalışamam verimli diye zorunluluktan gidicem dedi kaynar suları dökse daha iyiydi 🤣ya bişeyde de kendi şöyle çok istiyorum dese

Ib programını ben de geçen dönem öğrendim 🙂
Onlarda soyle olmuş bir sınav açılmış okulda ve belli bir kontenjan ,kazananlar ayrı bir sınıfta toplanmış .Yanılmıyorsam 9.sinif sonunda ,çok da emin değilim.
Belli bir ödemesi de var euro üzerinden.
O sınıftakiler normal derslere ek ingilizce bazı dersleri de almış ,iyi gidiyor diyordu en son .Kiz da zaten çok aktif başarılı bir çocuk.
Iste o programi bitirince dil sertifikası almis olacak uluslararası geçerli.
Sanırım ders ortalamasına göre de Yurt dışı üniversitelere bas vuracak mezun olurken. Kabul alırsa gidecek .
Daha fazla detay bilmiyorum biraz da unuttum 😀
Yarin detay detay tekrar soracağım
Tam olarak ben de bu kadar biliyorum ☺️

Her senaryo farklı.
Lgs kısmet işi. Yks gibi bir sınav değil
Yks de AYT TYT toplam 280 soru var. Birde ortalama ekleniyor. lgs de ise sadece ve sadece 90 soru var ve bu 90 sorunun 60_65 i orta seviyede çalışan çocuğun yapabileceği nitelikte oluyor. Aslında çocuk sadece 15 sorudan sınav oluyor. Yani gününde olan bir çocuk 15 sorunun hepsini de yapabilir. Ya da çok iyi bir çocuk birden konsantrasyon saglauamazsa 15 soruyu da kacirabilir. Maalesef bir yıl boyu hem kendimize hem çocuklarımıza yaptigimiz eziyet sadece bu 15 soru için. O nedenle kim kazanır kim kazanamaz sonuç sürpriz.

Back
X