2025 LGS Anneleri

Ben matematiği çok zorlayacaklarını düşünmüyorum alay konusu ülkenin mat ortalamaları onu yukarı çekmeye çalışıyor üç senedir istatistiklere bakılırsa fen ve sosyal eleyici gibi olacak bursluluk sorularını birlikte çözdük ınkılap ve din sağlam sorulardı Türkçe kolaydı mesela fen mat bugün bakacağız
Keşke dediğiniz gibi olsa.

Hastaydı okula gitmedi bugün. Dershaneye gidecek ama . Biraz motivasyon düşüklüğü başladı . Normal buldum. Arada 1 2 gün es verilmeli .
Aynen kizimda cok es veriyor🙈 hafta sonu hic dersaneye gitmedi,depremden dolayi. Ev de test cozerek telafiye etmeye calisti. Bu aralar cok motivasyon dusuklugu yasiyor.
Dersane kampi toparlar diye umuyorum

Çözdüklerinden kaç yanlışı çıktı
Oğlum hazırlık okuduğu için 8 çözdü
Mat 1
Fen 1 yanlış
Sosyal 1 yanlış onu da okumamış doğru
Ve türkçe 1 boş
Din full
mat bakmadı
Türkçe 2 boş
Sosyal full
Din ayatel kürsi sorusunu karıştırmış 🫣
Fen 2 yanlış

Matematik bugün çözdürürüm

Aynen kizimda cok es veriyor🙈 hafta sonu hic dersaneye gitmedi,depremden dolayi. Ev de test cozerek telafiye etmeye calisti. Bu aralar cok motivasyon dusuklugu yasiyor.
Dersane kampi toparlar diye umuyorum
Kesinlikle iyi gelir tam istediğim gibi değil bizim ama kafes soru çözüm kampı yapmaya başladılar ek üç gün akşam soru çözüp sonra çözümleri yapıyorlar son iki sınavdır biri özdebir biri güçlendiren Ankara sınıfta birinci oldu yerini öyle sabitlemişti ki 3 e 😅 ben daha da iyi olacaklarını düşünüyorum size de çok iyi gelir rapor vs yapın muhakkak katılsın programa
Daha başlayalı bizim 3. Hafta hatta

Bize bu tarz programların yüzde 20 ye kadar arttırdığını demişlerdi netlerin en büyük duam o 🙏

mat bakmadı
Türkçe 2 boş
Sosyal full
Din ayatel kürsi sorusunu karıştırmış 🫣
Fen 2 yanlış

Matematik bugün çözdürürüm
Mat yanlış olan sorusunun hala doğru olduğunu düşünüyor
Soru yanlışmış😂

Çözünce hangi soru olduğunu yazayım size bakalım oğlunuz ne cevap verecej
Doğru yaparsa nasıl yaptığını yazarsanız sevinirim ☺️

Mat yanlış olan sorusunun hala doğru olduğunu düşünüyor
Soru yanlışmış😂

Çözünce hangi soru olduğunu yazayım size bakalım oğlunuz ne cevap verecej
Doğru yaparsa nasıl yaptığını yazarsanız sevinirim ☺️
Konu ne 🤣 benim ki aynı konular da sürekli hata yapıyor karakök yada üslü ise baştan elenir belki soru gerçekten hatalıdır üç üslüden biri muhakkak bizim yanlış oluyor

Kesinlikle iyi gelir tam istediğim gibi değil bizim ama kafes soru çözüm kampı yapmaya başladılar ek üç gün akşam soru çözüp sonra çözümleri yapıyorlar son iki sınavdır biri özdebir biri güçlendiren Ankara sınıfta birinci oldu yerini öyle sabitlemişti ki 3 e 😅 ben daha da iyi olacaklarını düşünüyorum size de çok iyi gelir rapor vs yapın muhakkak katılsın programa
Daha başlayalı bizim 3. Hafta hatta

Bize bu tarz programların yüzde 20 ye kadar arttırdığını demişlerdi netlerin en büyük duam o 🙏
Ben de inaniyorum yukseltir. Dersanedeki hocalari ,lgs icin denemelerin uzerine 10 15 puan ekliyor tahmini. Bakalim ne olacak cok heyecanli🥰

Konu ne 🤣 benim ki aynı konular da sürekli hata yapıyor karakök yada üslü ise baştan elenir belki soru gerçekten hatalıdır üç üslüden biri muhakkak bizim yanlış oluyor
Gelince sorayım o b işaretlemiş cevap anahtarı c diyor
Bakalım belki de yanlıştır ama hiç geçen sene ki fen sorusu gibi tartışma olmadı o yüzden emin olamadım

Gelince sorayım o b işaretlemiş cevap anahtarı c diyor
Bakalım belki de yanlıştır ama hiç geçen sene ki fen sorusu gibi tartışma olmadı o yüzden emin olamadım
Akşam yazarım çözdüreyim benim ki sosyal din için yuh dedi Türkçe de boşlara tekrar dönünce dikkat hatası diyor sınava girmedi ama MEB in tarzına bak dedim diğer sınıflar da sınava giren arkadaşların hocaları gittikçe zorluyor demiş MEB için güzel yapmış oğlunuz kesin kazanır gibi 🙏

Akşam yazarım çözdüreyim benim ki sosyal din için yuh dedi Türkçe de boşlara tekrar dönünce dikkat hatası diyor sınava girmedi ama MEB in tarzına bak dedim diğer sınıflar da sınava giren arkadaşların hocaları gittikçe zorluyor demiş MEB için güzel yapmış oğlunuz kesin kazanır gibi 🙏
Yorumlardan okuduğum da zorladığı yönünde idi
Misal 5. Sınıf için geçen sene 23 sayfa olan kitapçık bu sene 33 sayfa olmuş
Sorular uzamış daha eleyici olmuş

Lgsde de çok kolay sorular ve eleyici bir kaç zor soru olacak ama soru itibari ile baya uzun uzun okuduğunu anlama soruları olacak bu sınavdan onu anladım sanki🙈

Sizin çocukların sonuçlarını çok merak ediyorum
Hepinize duacıyım inşallah emeklerinin karşılığını alır bütün kuzular🙏

Yorumlardan okuduğum da zorladığı yönünde idi
Misal 5. Sınıf için geçen sene 23 sayfa olan kitapçık bu sene 33 sayfa olmuş
Sorular uzamış daha eleyici olmuş

Lgsde de çok kolay sorular ve eleyici bir kaç zor soru olacak ama soru itibari ile baya uzun uzun okuduğunu anlama soruları olacak bu sınavdan onu anladım sanki🙈

Sizin çocukların sonuçlarını çok merak ediyorum
Hepinize duacıyım inşallah emeklerinin karşılığını alır bütün kuzular🙏
Evimizin arkasında projeden bu sene çıkarılan bir lise var hep diyordum b planı orası olsun 440 idi ama çıkarıldığı için çok düşecek puanı yol orman ters olduğu için 460/470 ile seçenler bile var ama çıkarılması kötü oldu sanırım bu kadar emeğe şimdi oraya giderse üzüleceğim hepsi için hayırlısı olsun hiç b planımız kalmadı bizim özel de düşünmüyoruz lgs açıklanınca özeller burs veriyor mu sonuca göre?

Evimizin arkasında projeden bu sene çıkarılan bir lise var hep diyordum b planı orası olsun 440 idi ama çıkarıldığı için çok düşecek puanı yol orman ters olduğu için 460/470 ile seçenler bile var ama çıkarılması kötü oldu sanırım bu kadar emeğe şimdi oraya giderse üzüleceğim hepsi için hayırlısı olsun hiç b planımız kalmadı bizim özel de düşünmüyoruz lgs açıklanınca özeller burs veriyor mu sonuca göre?
Evet verenler var
Beni aradılar bir kaç okuldan

Oğlumun bir arkadası bahçeşehir kolejine gitti
Robert istiyordu 1 yanlışı vardı ama fiyat çok yüksek istediği için bahçeşehirden tam burs aldı diye hatırlıyorum

Veriyorlar evet . Ama 470 üstü alanlara. Yoksa yüzde 50 60 zaten çoğu çocuğa veriyorlar . Yüzde 75 üstü burs olmalı en azından

Veriyorlar evet . Ama 470 üstü alanlara. Yoksa yüzde 50 60 zaten çoğu çocuğa veriyorlar . Yüzde 75 üstü burs olmalı en azından
Onu alınca gerek kalmıyor 😅 en azından seçeceği fen liseleri var inş alırlar da 🙏dediğiniz gibi 75 burs alırsa anlamlı ama kitap kıyafwt onu zaten çıkarıyorlar hiç o seçeneğe gerek kalmaz inş

Sinan Kuzucu cevap anahtarı yayimlanmıs zor değil diyordu ama puani ozdebirden de dershane denemesinden de düşük 🤔
Bursluluk sorularını perşembeye planlanmıştık.
Ama deneme çözmek için çağırdılar dershaneden belki bugün çözer.
Bir de kızlar klon fen denemesine baktım bugün ikiz sorular gibi ,lgs orijinal sorusu üstte benzer 2 3 soru altta almadım ben de .
Neye yetişecegimi şaşırdım valla 20 yıllık ogretmenlik hayatımın en yoğun senesi .Hayırlısıyla çıkalım insallah başarıyla, kolaylıkla.
Telefonumda bir ton vatsap grubu ,ogretmen mesajı, sinav tarihi ,önerilen kitap ...
Heralde en zor zamanlardayız. Allah yardimcimiz olsun hepimizin

Evet verenler var
Beni aradılar bir kaç okuldan

Oğlumun bir arkadası bahçeşehir kolejine gitti
Robert istiyordu 1 yanlışı vardı ama fiyat çok yüksek istediği için bahçeşehirden tam burs aldı diye hatırlıyorum
okullar lgs dışında kendi sınavını da yapıyor. Ama liste fiyatından düşüyor üçkağıtçılar. Vermiş gibi de olmuyor ne yazık ki:(
Bursluluk soruları kolay oluyor genelde. Ama yorumlarda matematik dersinde bir önceki yıla göre daha zorlayıcı soruların olduğu.
fende çok deneyli soru konmuş.Dinde bilgi. Bize kolay geldi.

Back
X