2025 LGS Anneleri

Ben de inaniyorum yukseltir. Dersanedeki hocalari ,lgs icin denemelerin uzerine 10 15 puan ekliyor tahmini. Bakalim ne olacak cok heyecanli🥰
Bunun olmasını o kadar istiyorum ki 🙏
Ama aksi örneklerini gördüm korkuyorum .
Ama bizimkiler en yüksek denemesini lgs de yapacak diye umuyorum

Sinan Kuzucu cevap anahtarı yayimlanmıs zor değil diyordu ama puani ozdebirden de dershane denemesinden de düşük 🤔
Bursluluk sorularını perşembeye planlanmıştık.
Ama deneme çözmek için çağırdılar dershaneden belki bugün çözer.
Bir de kızlar klon fen denemesine baktım bugün ikiz sorular gibi ,lgs orijinal sorusu üstte benzer 2 3 soru altta almadım ben de .
Neye yetişecegimi şaşırdım valla 20 yıllık ogretmenlik hayatımın en yoğun senesi .Hayırlısıyla çıkalım insallah başarıyla, kolaylıkla.
Telefonumda bir ton vatsap grubu ,ogretmen mesajı, sinav tarihi ,önerilen kitap ...
Heralde en zor zamanlardayız. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
sonuçlar belli oldu mu? bugün cevap anahtarı yayınlanmıştı.

Sinan Kuzucu cevap anahtarı yayimlanmıs zor değil diyordu ama puani ozdebirden de dershane denemesinden de düşük 🤔
Bursluluk sorularını perşembeye planlanmıştık.
Ama deneme çözmek için çağırdılar dershaneden belki bugün çözer.
Bir de kızlar klon fen denemesine baktım bugün ikiz sorular gibi ,lgs orijinal sorusu üstte benzer 2 3 soru altta almadım ben de .
Neye yetişecegimi şaşırdım valla 20 yıllık ogretmenlik hayatımın en yoğun senesi .Hayırlısıyla çıkalım insallah başarıyla, kolaylıkla.
Telefonumda bir ton vatsap grubu ,ogretmen mesajı, sinav tarihi ,önerilen kitap ...
Heralde en zor zamanlardayız. Allah yardimcimiz olsun hepimizin
O kadar iyi anlıyorum ki
Geçen sene her deneme de grup kurulurdu
Amcamlar bir grup kurmuşlar anneme dedim vallahi gruptan kusacam ben girmiyorum

Bu sene bitsin sonraa bakarım canım isterse girerim gruba demiştim🙈

O kadar iyi anlıyorum ki
Geçen sene her deneme de grup kurulurdu
Amcamlar bir grup kurmuşlar anneme dedim vallahi gruptan kusacam ben girmiyorum

Bu sene bitsin sonraa bakarım canım isterse girerim gruba demiştim🙈
Gecen yıl sizin de Sinan Kuzucu sinav sonuçları Lgs ile yakın miydi ?
İlk Sinan Kuzucu yüksekti sadece ,digerleri daha kolay denmesine rağmen deneme ortalamasının altında kaldı hep .
Ozdebir e yakın olmasını diliyorum 😀

okullar lgs dışında kendi sınavını da yapıyor. Ama liste fiyatından düşüyor üçkağıtçılar. Vermiş gibi de olmuyor ne yazık ki:(
Bursluluk soruları kolay oluyor genelde. Ama yorumlarda matematik dersinde bir önceki yıla göre daha zorlayıcı soruların olduğu.
fende çok deneyli soru konmuş.Dinde bilgi. Bize kolay geldi.
Arayanlar lgs puanına göre burs verdiklerini söylemişlerdi
Ama tabi burs verecez diye kendi sınavını yapanlar da vardı
Hatta bir okulla görüşmüştüm kendi yaptıkları sınavdan 480-490 gibi bir puan alırsa yüzde 70 mi ne tam hatırlamıyorum öyle bir burstan bahsetti

Yemek ücreti ve kitap ücreti dahil mi bilmiyorum ama onlar bile dünya para

Oğlumun eğer istediği okul olmasaydı Alman lisesi istiyorduk
Neyseki gerek kalmadı🙈

İnşallah sizlerin de gerek kalmayacak

Gecen yıl sizin de Sinan Kuzucu sinav sonuçları Lgs ile yakın miydi ?
İlk Sinan Kuzucu yüksekti sadece ,digerleri daha kolay denmesine rağmen deneme ortalamasının altında kaldı hep .
Ozdebir e yakın olmasını diliyorum 😀
Tam hatırlamıyorum ama hatırladığım denemelerin ortalaması
Yani zaten 480 lerde oluyordu puanı ve öyle aldı
Bir yanlışı olan arkadaşı dershanede o da hep yükseklerde oluyordu
Okuldan ve dershaneden oğlumdan altta yapan çocuklar sınavda yüksek yaptılar
İki öğrenci vardı yani şaşırtan
Sınav heyecanını kontrol edebilen

Tam hatırlamıyorum ama hatırladığım denemelerin ortalaması
Yani zaten 480 lerde oluyordu puanı ve öyle aldı
Bir yanlışı olan arkadaşı dershanede o da hep yükseklerde oluyordu
Okuldan ve dershaneden oğlumdan altta yapan çocuklar sınavda yüksek yaptılar
İki öğrenci vardı yani şaşırtan
Sınav heyecanını kontrol edebilen
Acaba diğer çocukların daha yüksek almasının sebebi ne? Başarılı çocukların üzerindeki sen yaparsın baskısı mı, diğerleri daha mı
rahat girdi sınava. Sınav psikolojisi de çok önemli. Biz ne dersek diyelim şöyle yapar diyemiyoruz.

Acaba diğer çocukların daha yüksek almasının sebebi ne? Başarılı çocukların üzerindeki sen yaparsın baskısı mı, diğerleri daha mı
rahat girdi sınava. Sınav psikolojisi de çok önemli. Biz ne dersek diyelim şöyle yapar diyemiyoruz.
Evet bunu biz de düşünüyoruz
Rahat olmaları belki de

Baskı da olabilir
Çok zor soruları gören çocuklar kolay sorularda bocalayabiliyorlar bu da olabilir

Son düzenleme:
Evet bunu biz de düşünüyoruz
Rahat olmaları belki de

Baskı da olabilir
Çok zor soruları gören çocuklar kolay sorularda bocalayabiliyorlar bu da olabilir
Benim oğlum aynen böyle ,zor denilen sınavlarda gayet iyi sıralaması da puani da .
Ama kolaydı yaa denem denemelerde bi tik geriye düşüyor.
Zor sınav diye daha çok odaklanabildigini düşünüyorum, bunu nasıl olsa yaparım diye girdiği sinavi hafife alıp odaklanamıyor diye yorumluyorum.
O kabul etmese de ben öyle düşünüyorum.
O da ben aslında hepsini aynı şekilde yapıyorum ama kolay sinavi benim gibi yapabilen çok oluyor ondan da sıralamam düşüyor bi tık diyor .
Zor sinavi yapabilen az oluyor ondan önde görünüyorum ben hep aynı yerdeyim diyor 🙂

Bunun olmasını o kadar istiyorum ki 🙏
Ama aksi örneklerini gördüm korkuyorum .
Ama bizimkiler en yüksek denemesini lgs de yapacak diye umuyorum
Ben de oyle umuyorum.🙏🏻Enerjiii yollayalim😅 dua ediyoruz .olacak 💕
Soyleki heyecan gibi faktorler var, dusuk alanlar da var tabi.

Benim oğlum aynen böyle ,zor denilen sınavlarda gayet iyi sıralaması da puani da .
Ama kolaydı yaa denem denemelerde bi tik geriye düşüyor.
Zor sınav diye daha çok odaklanabildigini düşünüyorum, bunu nasıl olsa yaparım diye girdiği sinavi hafife alıp odaklanamıyor diye yorumluyorum.
O kabul etmese de ben öyle düşünüyorum.
O da ben aslında hepsini aynı şekilde yapıyorum ama kolay sinavi benim gibi yapabilen çok oluyor ondan da sıralamam düşüyor bi tık diyor .
Zor sinavi yapabilen az oluyor ondan önde görünüyorum ben hep aynı yerdeyim diyor 🙂
Kendince o da haklı olabilir ama oğlumdan duyduğum yok ya bu kadar basit olamaz diye üzerine çok düşündüğü hatta bazen boş bıraktığı oluyormuş

Ama ben de sizin gibi düşünüyorum

Yemeği 100 yaptı bizim okul. Oralardan çıkarıyor
Bizde kitaplar yüzde 300 yapmıştı 🙈kız ile oğlanın ki aynı hadi oğlanı anlarım lgs hazırlık diye dünya şey verdiler ama ilkokul 2 de aynı olur mu ay inş bu çarktan kurtuluruz nitelikli güzel okullara geçerler

Rahat olmaları belki de

Baskı da olabilir
Bizim özdebir birincileri vardı okulda dediğiniz gibi basit soruları kaçırmışlar birisi Haydarpaşa Anadolu’ya gitti zorlara öyle hazırlamışli çocuk kendini
Ben rahatlıkla girdiği sonuçlarda da onu gözlemledim okulda olmuşlar aylık sınav bana söylemedi bile Özdebir ile arada 100 puan fark olabilir mi ya gerçekten 😟 ne düşüneceğimi bilmiyorum maşallah dediğim üç gün yaşamıyor derler ya 375 almış okuldan birinde 19 yaptığı Türkçeyi gitmiş okulda 8 yapmış okulda çok rahat girerdi ama bu kadar kötü sonuç ilk kez aldı

Gerçekten yetişebilecek gibi değil. Bizim okul gecen yıl lgs sonuçlarına göre de burs verdi ama yine yüksek puan istiyordu 😀%1 %2 lik dilimde yüksek burs var ,onu alabilecek cocuk da zaten nitelikli bir liseye yerleşir özele gerek yok .
Ben de çok istiyorum kurtulmayı, umduğumuz gibi olsun inşallah

Back
X