Sinan Kuzucuyu takmayın diye dedim de ,millet iyi yapmış görünüyor. Sitesine girilmiş bizim sonuc ,puani çok olmasa da fena değil ama sıralaması diğer Sinan Kuzuculardan geride

Bizim deneme kulübünde de en az fen yapılmış sonra matematik sozelde de inkılap.
Sonuçlar parça parça giriliyor daha hepsi bitmemiş ama önceki Sinan Kuzucuya göre puani 2 3 puan artmış fakat sıralama çok daha geri .
Sonuçlar gidildikçe ilerler diye umut ediyorum .
Biz hepimiz sikayet ederken bu iyi yapanlar kimin cocuklari acaba

Okulun mayis deneme takvimi açıklanmış, konu sınavlarını saymıyorum tam 9 tane deneme var 2 güne bir denk gelmiş. Hafta sonu araya girenlerden 3 güne 1 .
Dershane de yoğun bu ay .
Elbet inişler çıkışlar olacak ,tek bir sınava takılmayın. Ozdebir le arasında 1 hafta var ,1 haftada bu çocuk çok batmış da olamaz çok çıkmış da .Arada bizim de fark çok, o da o anki psikoloji ,konu dağılımı, dikkat düzeyi, bireysel etkenlerdendir diye düşünün.
Son 10 deneme puanlarına bakmak lazım hatta son 5 .Ona göre karar verirn düşüp çıktığına. Tek tek degerlendirirsek akıl sır ermez cikamayız içinden.
Lgs de de olumsuz bir durum ,heyecan ,panik olmaz ,denemelerden fazla odaklanabilirlerse ,aşağı yukarı ortalamalarında olur diye düşünelim.
En yüksek denemeleri lgs olsun diyorum ama öyle 20 30 puan ustu de olmaz diye düşünüyorum maalesef .
Ekstra heyecan panik durumunu düşünmek dahi istemiyorum .