2025 LGS Anneleri

Slm kızlar bayadır giremiyorum bebeğim olduğu için fırsat bulamadım,nabersiniz nasıl gidiyor?bizim okul da önce balo yok dedi şimdi yapacaklar ,kep atma töreni de olacak,galiba meb in sınırlaması varmış ,

Çok haklısın keşke bu hafta olsaydı geçen sene 2 haziran daydı lgs
Bu gerçekten tarihin 15 olması faydası olmadı daha çok geriliyoruz bizim yazılı haftası haftaya Salı bitiyor çocuk akşam dershane gel sınav çalış yetmedi soru çöz diyoruz bu ne çocuklar prova yapıyor soru çözeceği yerde okulda mezuniyet

Bu gerçekten tarihin 15 olması faydası olmadı daha çok geriliyoruz bizim yazılı haftası haftaya Salı bitiyor çocuk akşam dershane gel sınav çalış yetmedi soru çöz diyoruz bu ne çocuklar prova yapıyor soru çözeceği yerde okulda mezuniyet
Evet canım çocuklar şaşırdı resmen neye odaklanacaklarını benim kız da dikkat eksikliği var bir de anne mal gibi oldum diyor ne yapacağımı
Şaşırdım test çözsem aklım yazılıda yazılıya çalışsam aklım lgs de diyor

Slm kızlar bayadır giremiyorum bebeğim olduğu için fırsat bulamadım,nabersiniz nasıl gidiyor?bizim okul da önce balo yok dedi şimdi yapacaklar ,kep atma töreni de olacak,galiba meb in sınırlaması varmış ,
Biz de balo var. Okul bittikten 2 gün sonra. Lgs stresi atılacak, arkadaşlarla hocalarla vedalaşılacak. E katılamayacak maddi sıkıntısı olan öğrenci de yok. Kimseye bir zararı yok yani.

Biz de balo var. Okul bittikten 2 gün sonra. Lgs stresi atılacak, arkadaşlarla hocalarla vedalaşılacak. E katılamayacak maddi sıkıntısı olan öğrenci de yok. Kimseye bir zararı yok yani.
Çocuklar eğlensin artık mutlu olsunlar dimi çok iyi gelecek onlara,elbisemizi aldık giymek için çok heyecanlıyız

Ozdebir hala yok bizim ama Sunan Kuzucu girilmiş, puan güzel ama sıralama o kadar güzel değil aynı tahmin ettiğimiz gibi ,çok iyi yapanlar var demek ki gerçekten.
Aksam bizim kep töreni çok heyecanlı maaile toplanıp gideceğiz 🤩

Ozdebir hala yok bizim ama Sunan Kuzucu girilmiş, puan güzel ama sıralama o kadar güzel değil aynı tahmin ettiğimiz gibi ,çok iyi yapanlar var demek ki gerçekten.
Aksam bizim kep töreni çok heyecanlı maaile toplanıp gideceğiz 🤩
bir kısmını düşün tabi sıralamadan, gerçekten cevap anahtarını alıp giren var. Hatta 4-5 sorunun cevabını öğrense bile yeter

Sinan kuzucu cumartesi paylaşmışlar daha tiktok da da çocuklar yarın gireceğiz diyordu 🫣cevap anahtarı ezberleyenler az değil belki aile baskısından tek gün yapılmayan sınavlar sıralama da gerçek sonuç vermez ki
Hatta biri paylaşmış emeğe saygı özdebir cevap anahtarını yanlış paylaşmış 🤣100/150 çocuk dökülmüş soruları okumadan anahtar aldık diye
Şükür ki ikisi de hiç bulaşmadı şu tiktok a benimkilerin 😂kız meyilli de önünü kestik bizim prova varda mezuniyet geçen sene okul bahçesinde yemekli salonda da bayrak teslimli vs olmuştu kepli bu sene bilmiyoruz tarih falan vermediler Allah’a emanet yaşıyoruz okul takviminde sınavdan sonra olmaz ama direk tatile geçecekler var

Sinan kuzucu cumartesi paylaşmışlar daha tiktok da da çocuklar yarın gireceğiz diyordu 🫣cevap anahtarı ezberleyenler az değil belki aile baskısından tek gün yapılmayan sınavlar sıralama da gerçek sonuç vermez ki
Hatta biri paylaşmış emeğe saygı özdebir cevap anahtarını yanlış paylaşmış 🤣100/150 çocuk dökülmüş soruları okumadan anahtar aldık diye
Şükür ki ikisi de hiç bulaşmadı şu tiktok a benimkilerin 😂kız meyilli de önünü kestik bizim prova varda mezuniyet geçen sene okul bahçesinde yemekli salonda da bayrak teslimli vs olmuştu kepli bu sene bilmiyoruz tarih falan vermediler Allah’a emanet yaşıyoruz okul takviminde sınavdan sonra olmaz ama direk tatile geçecekler var
tiktok hiç kullanmadım. Neymiş arkadaş :confused:Bende diyorum nereden öğreniyorlar. :olamaz:

tiktok hiç kullanmadım. Neymiş arkadaş :confused:Bende diyorum nereden öğreniyorlar. :olamaz:
Sinan kuzucu dan çıkınca çok merak ettim çok gizli yükledim hemen geri sildim 🤣🤣anne bana yasak sende niye var der küçük benim
Açık açık sınavdan çıkan paylaşıyor belki aylardır vardı da

sonrada aileler üzülüyor yüksekti hep denemeleri neden böyle sonuç geldi diye. Yazık gerçekten.

sonrada aileler üzülüyor yüksekti hep denemeleri neden böyle sonuç geldi diye. Yazık gerçekten.
Ailenin analiz yapması gerekiyor mesala bizde hafta içi hep konu tarama ve haftalık deneme oluyor çocukların bunda sıralamasına bakınca genel denemede 120. Olan çocuk bu sınıf içi taramalarda çocuk hep sınıfta 3. ...Ailenin oturup düşünmesi lazım bu nasıl iş diye.. ama bazı ailelerin işine geliyor gidip o kitapları sınıf içi denemeleri önceden alıyorlar evde yaptırıyorlar... sırf çocukların adı ilk sırada olsun diye 😇😇😇 bahaneleri de çocuğun kendine güveni gelsinmiş şaşırtıcı çocuğa çok zarar veriyorlar farkında değiller....
Genel denemeye bakıyorsun çocuğun adı 100 ve üstü ne anladım bu işten....

Son düzenleme:
Ay size de yazmıştım anlamadım o zaman Ceycey diyene kadar jeton düşmedi Neslihan Çopur hocayı bir kez canlı yayında dinliyorum biri defalarca sordu hocam skuzucu da full oğlum okul denemelerin de 400 aşamıyor diye belki de bu durum hoca incelenmeli dedi 🫣

Yapamamasından benim için o daha büyük hayal kırıklığı sanırım

Back
X