2025 LGS Anneleri

Ailenin analiz yapması gerekiyor mesala bizde hafta içi hep konu tarama ve haftalık deneme oluyor çocukların bunda sıralamasına bakınca genel denemede 120. Olan çocuk bu sınıf içi taramalarda çocuk hep sınıfta 3. ...Ailenin oturup düşünmesi lazım bu nasıl iş diye.. ama bazı ailelerin işine geliyor gidip o kitapları sınıf içi denemeleri önceden alıyorlar evde yaptırıyorlar... sırf çocukların adı ilk sırada olsun diye 😇😇😇 bahaneleri de çocuğun kendine güveni gelsinmiş şaşırtıcı çocuğa çok zarar veriyorlar farkında değiller....
Genel denemeye bakıyorsun çocuğun adı 100 ve üstü ne anladım bu işten....
Çok haklısınız...

Ay size de yazmıştım anlamadım o zaman Ceycey diyene kadar jeton düşmedi Neslihan Çopur hocayı bir kez canlı yayında dinliyorum biri defalarca sordu hocam skuzucu da full oğlum okul denemelerin de 400 aşamıyor diye belki de bu durum hoca incelenmeli dedi 🫣

Yapamamasından benim için o daha büyük hayal kırıklığı sanırım
Çocuklarımıza her zaman söyleriz sizin dürüstçe davranmanız bizim için bütün başarılardan önce gelir

Merhaba anneler konuya direk giriyorum, dün s.kuzucu sıralamasına bakim bi dedim daha öncesinde bakmıştım aslında gece aklıma geldi bi baktım ki oğlumun sonuçları değişmiş full yaptığı dersi 8 yanlış 2 doğru diye değiştirilmi dinde 3 yanlış girilmiş normalde 1. Kaydırma falan olmadı çünkü 24 saate yakın sonucu öyle değildi kitapcıkla uyumluydu nasıl oldu da sonucu değişti anlamadım. Kuruma yazdım sistemsel bi hata olmuştur dediler üzerinde durmadılar ama benim canımı sıktı bu durum napabilirim sizce yada neden olabilir böyle bişey

Merhaba anneler konuya direk giriyorum, dün s.kuzucu sıralamasına bakim bi dedim daha öncesinde bakmıştım aslında gece aklıma geldi bi baktım ki oğlumun sonuçları değişmiş full yaptığı dersi 8 yanlış 2 doğru diye değiştirilmi dinde 3 yanlış girilmiş normalde 1. Kaydırma falan olmadı çünkü 24 saate yakın sonucu öyle değildi kitapcıkla uyumluydu nasıl oldu da sonucu değişti anlamadım. Kuruma yazdım sistemsel bi hata olmuştur dediler üzerinde durmadılar ama benim canımı sıktı bu durum napabilirim sizce yada neden olabilir böyle bişey
Başka sınavlar için aynı sıkıntı bizde de oldu. Bizde de sayısal ve sözel kitapçık türleri farklı olduğu zaman sıkıntı oldu. örneğin A kitapçığı dağıtılmış ama B kitapçığının cevap anahtarı ile okunmuş. Biz hepsinde düzelttirdik. Sonucu düzeltip tekrar gönderdiler. Düzeltme isteyin olur mu öyle şey.

Başka sınavlar için aynı sıkıntı bizde de oldu. Bizde de sayısal ve sözel kitapçık türleri farklı olduğu zaman sıkıntı oldu. örneğin A kitapçığı dağıtılmış ama B kitapçığının cevap anahtarı ile okunmuş. Biz hepsinde düzelttirdik. Sonucu düzeltip tekrar gönderdiler. Düzeltme isteyin olur mu öyle şey.
Ama doğrusu girilmişti 20 saat sonra değiştirilmiş. Aricam kurumu düzeltsinler amaçlarını çözemedim çocuğun sıralaması okadar geriye düştü ki Allahtan kurum doğru sonucu atmıştı bize belki geç görseydik çocuk kaydırma yapmıştır dicektim

Ama doğrusu girilmişti 20 saat sonra değiştirilmiş. Aricam kurumu düzeltsinler amaçlarını çözemedim çocuğun sıralaması okadar geriye düştü ki Allahtan kurum doğru sonucu atmıştı bize belki geç görseydik çocuk kaydırma yapmıştır dicektim
kuzucunun sonuç ekranına mı yanlış göndermişler? düzelttirin. Bizim başımıza da 4-5 kere geldi. Hepsinde düzelttiler. Para almayı biliyorlar. İşlerini düzgün yapsınlar.

kuzucunun sonuç ekranına mı yanlış göndermişler? düzelttirin. Bizim başımıza da 4-5 kere geldi. Hepsinde düzelttiler. Para almayı biliyorlar. İşlerini düzgün yapsınlar.
Kesinlikle paraya gelince hiç hata olmuyor. Bide çocuk okulda öğretmenine göstericek yalancı durumuna düşecek söylenen çıkan farklı

Kurs mu yanlış okumuş?Eğer kaydırma falan olmadığından eminseniz ki olamaz önce doğrusu girilmiş, arayıp duzelttirexeksiniz, eğer iş uzuyorsa da boşverin gitsin .Doğru yaptığı sorular cepte zaten ,önemli olan sıralama diye başladık ama sıralama da pek iç açıcı gelmiyor puan yüksek olsa da .
Tavsiyem çocuğa yansıtmadan, olabilir hata olmuştur önemli değil deyip ondan ayrı duzelttirmeye uğraşmak. Yoksa diğer sınavlara baştan kaygıyla girer .Önemli değil, önemli olan doğru yapman kurs hata yapmıştır düzeltirler diyin çocuğa.

Kurs mu yanlış okumuş?Eğer kaydırma falan olmadığından eminseniz ki olamaz önce doğrusu girilmiş, arayıp duzelttirexeksiniz, eğer iş uzuyorsa da boşverin gitsin .Doğru yaptığı sorular cepte zaten ,önemli olan sıralama diye başladık ama sıralama da pek iç açıcı gelmiyor puan yüksek olsa da .
Tavsiyem çocuğa yansıtmadan, olabilir hata olmuştur önemli değil deyip ondan ayrı duzelttirmeye uğraşmak. Yoksa diğer sınavlara baştan kaygıyla girer .Önemli değil, önemli olan doğru yapman kurs hata yapmıştır düzeltirler diyin çocuğa.
Dediğiniz gibi önce doğrusunu gördük 20 saat kadar kaldı sonra değişti sonuç. Düzeltilmesini istedim sorumlu kişiyle konuşup döneceklermiş. Oğluma çaktırmadım ama çocuk okulda girmeyince dersanedeki sonucu alıcaktı okul, e şimdi okula sonucunu söyledi sistemden bakıcaklar farklı. Umarım düzeltilir

Kizlsr ya bir sey soracagim. konu lgs degil ama konu acmak istemedim. Tabiki karari ben vericegim ama emin de olamiyorum.Siz olsaydiniz ne yapardiniz

Her sene bir tasinma muhabbetimiz oluyor. Yurt icinden yurt disina🙈

Bir kac kere niyetlendim. Babamin ciddi rahatsiziklari cikinca vazgectim.
Gecen yaz vefat etti😔

Simdi yine tasinma fikri var . Istanbul da baska semt diye dusunurken ,Eskisehir fikri geldi.
Daha once gidip , cok begenmistik zaten. Aile olarak yasam ve cocuklar icin.

Ama hic kimsem yok orada. Olmasida onemi degil
istanbulun kalalbailgi ve deprem muhabbetinden dolayi istiyorduk.

Dogma buyume istanbuldayim. Ailem herkes burada.

Kokllu degisiklik karar veremiyorum🙈

Kizlsr ya bir sey soracagim. konu lgs degil ama konu acmak istemedim. Tabiki karari ben vericegim ama emin de olamiyorum.Siz olsaydiniz ne yapardiniz

Gecen yaz vefat etti😔

Simdi yine tasinma fikri var . Istanbul da baska semt diye dusunurken ,Eskisehir fikri geldi.

Benim ailemin yarısı Eskişehir de çok gidip gelmesem de bilirim
Hava hastanesinin oralarda oturuyorlar

Bence pişman olmazsınız

Gecen yaz vefat etti😔

Eskişehirliyim 😄 fırsatım olsa isterdim çocuklarım için İstanbul’a göre bir tok daha da ekonomik şehir özel okullar vs bu kadar pahalı değil trafik orada da var ama onların trafik dediği şey bizle kıyaslanamaz Ünv şehri zaten başta sözde en güvenli Avrupa’nın şehirlerinden bazı mahallelerden uzak durursanız mülteci ağırlıklı ki bu ülkenin sorunu genel anlam da şehirden ziyade

Back
X