- 12 Nisan 2012
- 5.407
- 8.200
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #1.641
Bir sınava girsin. Sinav sonrasi hemen bakmak istemiyorum dedi ama iyi gecerse puanini hesaplar.İstanbulda daha sakin yerleri tercih edin bu sene ne olur bilemem ama biz okul iş ev üçgeni oluşturmuştuk 10 dakikalık lise ile bozulacak bu ama o boğulma hissi dönemseldir belki de…
Günaydın bu arada bizimkinin iki yazılısı var bugün geriye Türkçe fen kaldı bitse de artık kurtulsak modu
Şu balo yemeği burada yazılanlara gülmüştüm bizim de grupta sorunaileli ailesiz olsun diye epey uzak yer seçildi çocuğu bırakıp zaten dönmem beklerim git gel aynı olacak 8 öğretmeni gelecek aileyi istemiyorlar diyorlar çocuklara alın siz bakın gibi öğretmenlere teslim ediyoruz
zaten yemek organizasyonun da ne kadar eğlenilir ki zaten zor ikna etmiştim çocuğu 12 sine piknik koymuşlar anne sınavdan önce istemiyorum dedi çok şaşırttı yavrum kıvama gelmiş
Dün de genel sınavlar dan konuşuyoruz diye yazıyorum iyi bir fen hocamız var birkaç kez konuştuğumuz skuzucuya bir sorusu hatalı yazdım önüne de MEB kitabını koydum attım dedi cevap bizdeki MEB kitabında böyle demişler
Kaç MEB kitabı var acaba![]()

Arkadasim buyukcekmeceye cagiriyor, sakin diye

Bakalim kismet .
Bizim sinavlar bugun bitti cok mutluyum. Sinavs kadar gondermiyorum okula

Piknigi gercekten cok yanlis zamana koymuslar. Bence baloda sinav sonrasi olmaliydi.
Kizim da yarin sinan kuzucuya girecek