• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Benimkini görümcem geçen yıl hacdan getirdi. Zemzem bozulmaz değil mi? Bugünlere saklamıştım da🙈Çok çalıştılar emek çok fazla ,binlerce soru çözdüler. E sıra da manevi destekler kaldı🤣🙈
ay bozulmaz sanırım bir araştırayım okul suyunun içine karıştır okuyup 🫣☺️

490 ve 500 alacaklara son mesajım: boşverin devlet liselerini, kolejlere başvurun tam burslu. Havanız olsun , lüks içinde okuyun anacığımmmm. Devlet okulları şanınıza yakışmaz. Onları biz faniler, daha düşük puanlılar yazalım. 🤣🙈
Aynen valla. Yegenimin okulunda tam burslu okuyan cocuk var. Unide de iyi bir puan yapmisti. Yemek servis her sey dahil burslu okumus. Daha ne olsun

Bende de var zemzem ve hurma ,kasim ayından beri buzdolabına saklıyorum. Gitmeden kafasına süreceğim😇
Hurmayi da okulun önüne gelince atsın ağzına.
Umreden getirmişti bir arkadaşım bozulmaz herhalde buzdolabında itinayla saklıyorum
Şifa olsun, tüm soruları çözsün 😍

🤣🤣🤣bende okunmuş su var sınavda içsin diye sağolsun burdaki bi camide okudular sınava gireceklere zihin açıklığı olsun diye az bi zemzemde katıcam ohh miss olur😍
2 gün önceye dek deneme netleri konuşuyorduk, ne ara okunmuş sulara geçtik hepimiz?🙈

Günaydın
Öğretmen arkadaşlar okullar cumartesi açık olur hazırlık için ama veliler girebilir mi sınav salonuna bakmak için bilginiz var mı bugün mü gitmeliyiz oğlum gidip bakalım diyor hiç halim yok ama yarın sokulmazsak götüreceğim ama okulda da ders işleniyordur şimdi
Ya bir yanım hemen bitsin diyor bir yanım çok panik tabi ki hissettirmemeye çalışıyorum 🤲🏻

Günaydın
Öğretmen arkadaşlar okullar cumartesi açık olur hazırlık için ama veliler girebilir mi sınav salonuna bakmak için bilginiz var mı bugün mü gitmeliyiz oğlum gidip bakalım diyor hiç halim yok ama yarın sokulmazsak götüreceğim ama okulda da ders işleniyordur şimdi
Ya bir yanım hemen bitsin diyor bir yanım çok panik tabi ki hissettirmemeye çalışıyorum 🤲🏻
Bugün benim kız da bakacak okuluna . Alırlar mı içeri bilmiyorum.

Günaydın
Aynı duygulardayız sanırım herkes aynı şeyi hissediyor.
oğlumda bu gün gidip bakıcak okula ortaokul çıkmıştı bize okulda kimselerin olacağını sanmıyorum boş olur yada 3 5 öğrenci

Aynı duygulardayız sanırım herkes aynı şeyi hissediyor.
oğlumda bu gün gidip bakıcak okula ortaokul çıkmıştı bize okulda kimselerin olacağını sanmıyorum boş olur yada 3 5 öğrenci
Kimse gitmiyor artık okula. Dün denemede 40 öğrenci vardı sadece. 66 sı gelmemiş

Çoğu öğrenci gelmiyor okullar boşa yakın, içeri de alırlar mesai saati içinde giderseniz .
Cumartesi acik olduğu zamanı denk getiremeyebilirsiniz ki cuma gününden okulu hazırlayıp hic acmayabilirler.
Bizim okulda sınav olduğu zaman cuma akşamı hazırlanır sıralar v.s kitapçık soru falan da pazar sabahı gelir .
Cumartesi okul açık olmaz yüksek ihtimal .
Biz okulu gittik gördük ama içeri girmedi ,gerek yok dedi oğlum, illa istiyorsa bugun gidin

Çoğu öğrenci gelmiyor okullar boşa yakın, içeri de alırlar mesai saati içinde giderseniz .
Cumartesi acik olduğu zamanı denk getiremeyebilirsiniz ki cuma gününden okulu hazırlayıp hic acmayabilirler.
Bizim okulda sınav olduğu zaman cuma akşamı hazırlanır sıralar v.s kitapçık soru falan da pazar sabahı gelir .
Cumartesi okul açık olmaz yüksek ihtimal .
Biz okulu gittik gördük ama içeri girmedi ,gerek yok dedi oğlum, illa istiyorsa bugun gidin
Aradım açmıyorlar eğer içeri girmek isterse babasından rica edeceğim ben çok rahatsızım dışarısı yeter derse yarın götürürüz yoksa 3 e doğru yine bakarım içinde ders vardır diye düşünüyorum ilkokullar çünkü bizim okulda firesiz devam ediyor

Back
X