2025 LGS Anneleri

Cocuklar onkadar alisti ki soruları evirip çevirip düşünmeye burda hata yapanlar da ondan yapti diye düşünüyorum, düz düşünseler yapılırdı. Ama kafa karistiriciymis kabul
Bence yasa gore yorum yapiyor ogretmenler. Bu kadar karistirici bir soruya gerek var miydi?
He yapan yapti o ayri 😊

var ya yalansa ebenizi…….🙈🙈

Eklentiler

• IMG_0599.webp
    IMG_0599.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 93
Düşer kesin ama hangi puan aralığında ne kadar düşecek belirsiz ,çok full yapan var diyorlar .Düşse de beklenen kadar olmayabilir ,yani 2021 artık hayal gibi duyulan birinciliklerden.
2022 diyelim biraz üstüne de hazır olalım bence

Yığılma tepeyi etkilemeyecek yüzdelik tepe de düşmeyecek bence 1lik dilimlerde 1/2/3/4 yanlışa kadar çok fazla yazan var genelde onlar kendi için de dolduracak o okullar geçen seneye göre alır muhtemelen birde 200/300 arası birinci söylentisi var Konya ne mübarek şehirse açık ara önde
Daha alt okullarda yüzdelik düşecek birde orta altı yığılma çok olur gibi
Bu arada ben biraz uzaklaşacağım bir hafta sonra görüşürüz gidip lgs analığımı yks de göstermek için birkaç soru çözeceğim sonra da bir hafta tatil MEB lgs duymak istemiyorum dönünce artık 11 TEMmuz nöbetine katılırım herkese sevgiler ❤️❤️❤️

Yığılma tepeyi etkilemeyecek yüzdelik tepe de düşmeyecek bence 1lik dilimlerde 1/2/3/4 yanlışa kadar çok fazla yazan var genelde onlar kendi için de dolduracak o okullar geçen seneye göre alır muhtemelen birde 200/300 arası birinci söylentisi var Konya ne mübarek şehirse açık ara önde
Bu arada ben biraz uzaklaşacağım bir hafta sonra görüşürüz gidip lgs analığımı yks de göstermek için birkaç soru çözeceğim sonra da bir hafta tatil MEB lgs duymak istemiyorum dönünce artık 11 TEMmuz nöbetine katılırım herkese sevgiler ❤️❤️❤️
Katılıyorum ,düşmeyecek değil de minik minik oynayacak o da bir üst tercihe yetmeyecek gibi ,özellikle İstanbul'daki büyük okullarda .
Hayirlisi artık...
Sana başarılar diliyorum ,LGS den antremanlisin iyi yaparsın 🤩
Iyi tatiller bol keyifler

Yksde basarilar iyi tatiller🥰

Düşer kesin ama hangi puan aralığında ne kadar düşecek belirsiz ,çok full yapan var diyorlar .Düşse de beklenen kadar olmayabilir ,yani 2021 artık hayal gibi duyulan birinciliklerden.
2022 diyelim biraz üstüne de hazır olalım bence
Bize 7 puan lazım . Kedi gibi bekliyoruz🙈

Bizim okul 2022 açılışlı 456 ile almış . Bu yıl 464 le alırsa gireceğiz. Yoksa şu an tutan okullara kalacağız. Geçen yıl puanı 471 okulun olur mu bilinmiyor

Bizim okul 2022 açılışlı 456 ile almış . Bu yıl 464 le alırsa gireceğiz. Yoksa şu an tutan okullara kalacağız. Geçen yıl puanı 471 okulun olur mu bilinmiyor
ilk başta sınav zordu dediler ama çok birinci var demeye başladılar şimdide. 1-2-3 yanlış yapanda çok deniyor. Ama benim düşüncem kendi okulumuzdan da yola çıkarak 2024 den daha iyi gelecek yüzdelikler. Ama 2021 yılı asla değil. 2022 ve 2024 arası bekliyorum.

YKS de başarılar dilerim. Bu sene size bir hayli zor geçmiştir.

ilk başta sınav zordu dediler ama çok birinci var demeye başladılar şimdide. 1-2-3 yanlış yapanda çok deniyor. Ama benim düşüncem kendi okulumuzdan da yola çıkarak 2024 den daha iyi gelecek yüzdelikler. Ama 2021 yılı asla değil. 2022 ve 2024 arası bekliyorum.
Cevremde suan 2 birinci 2 de 490 ustu puan alan var. Ben de yorumlardan ayni sekilde goruyorum.

Hayirlisi arrik bekleyip gorucez

Mecbur kalırsak yüzdelik değişmezse yazacağımız 2 okuldan biri bu.

Eklentiler

• IMG_0606.webp
    IMG_0606.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 66
Şu tıpları görünce bi rahatladım. Daha düşük puanlı okuldan da oluyormuş diye. İlla Ankara Fen vs gerekmiyor. Alamadık yüksekleri napalım?🤣🙈

Eklentiler

• IMG_0608.webp
    IMG_0608.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_0607.webp
    IMG_0607.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 41
Back
X