2025 LGS Anneleri

Haksızlığa uğrayan bu minikler de ilerde hakim olunca savcı doktor mühendis olunca, başkalarına haksızlık yapınca kimse suçlamasın bunları. Ne gördülerse ne haksızlığa uğradılarsa, canları yandıysa , aynını yapabilirler .

Haksızlığa uğrayan bu minikler de ilerde hakim olunca savcı doktor mühendis olunca, başkalarına haksızlık yapınca kimse suçlamasın bunları. Ne gördülerse ne haksızlığa uğradılarsa, canları yandıysa , aynını yapabilirler .
Kesinlikle. özelliklede çalıntı soru verdikleri çocukların ilerideki düşünceleri nekadar kötü olacak. istediği yere gelebilmek için her usulsüzlüğü yapacaklar

Duydunuzmu kitapcık olayı istanbulda bi okulda da olmuş
Bir diğer iddea da bir okul 11 tane 1. Çıkarmış soruları sızdırmış deniliyor
Ben bulunduğum ilde bir imam hatip ortaokulunda 6 birinci duydum. Boy boy reklam yapmışlar. 100 kişilik bir okulda 6 tane 500 puan hayatın olağan akışına aykırı.

Ben bulunduğum ilde bir imam hatip ortaokulunda 6 birinci duydum. Boy boy reklam yapmışlar. 100 kişilik bir okulda 6 tane 500 puan hayatın olağan akışına aykırı.
Mümkün değil. Ağır yorumlarımı kendime saklayacağım. Oradan bile çocuklarımız zarar görür. Gerek yok.🙁

Bulunduğum şehirde de öyle imam hatip proje okulu 1.leri dizmiş birde 70 öğrencilerinin 480 üstü yaptığı söyleniyor

Antalya diye hatırlıyorum arkadaşı☺️

Kontrol ettiniz mi cevap anahtarını🙈
Kartali kastettim🤭 imam hatip deyince

Yok kizim istemedi. Ben de almadim kitapcigini. Moralimiz bozuldu daha cok bozulmasin diye🙈
Tatile gidicez. Bu gunleri unutmak istiyorum

A,b,c,d,e,f,g gibi okul planlarim var 😅 Umarim b den asagi dusmeyiz🥺

Kartali kastettim🤭 imam hatip deyince

Yok kizim istemedi. Ben de almadim kitapcigini. Moralimiz bozuldu daha cok bozulmasin diye🙈
Tatile gidicez. Bu gunleri unutmak istiyorum

A,b,c,d,e,f,g gibi okul planlarim var 😅 Umarim b den asagi dusmeyiz🥺
Bizde kitapçığı almadık ve kontrol etmedik. Oğlum çok rahat. Beni bir rahat bırak diyor. Oğlum gel B planını oluşturalım diyorum. Yüzdelikler gelsin bakarız diyor. Oğlum düşük alacakmişiz gibi davranalım diyorum. Bu seferde sen bana güvenmiyor musun diyor? Sınavdan ciktin sınav zor emeklerim boşa gitti dedim dedim. Bu seferde belki yapmişimdir soruları dedi. Yani bana kafayı yedirtiyor.

Bizde kitapçığı almadık ve kontrol etmedik. Oğlum çok rahat. Beni bir rahat bırak diyor. Oğlum gel B planını oluşturalım diyorum. Yüzdelikler gelsin bakarız diyor. Oğlum düşük alacakmişiz gibi davranalım diyorum. Bu seferde sen bana güvenmiyor musun diyor? Sınavdan ciktin sınav zor emeklerim boşa gitti dedim dedim. Bu seferde belki yapmişimdir soruları dedi. Yani bana kafayı yedirtiyor.
O kendi bakmıştır, yaklaşık bir tahmini vardir bence 🤩hayirlisi hakkınızda insallah

Bazı imam hatip okullari ilkokuldan sonra sınavla öğrenci alıyor proje okulu olarak .Belki oralardır ya .Benim çok zeki 2 öğrencim kazanmıştı, harika binalar ,yemekhaneler ,havuzlar falan .
Malum kolejlerden alınıp imam hatibe çevirmişlerdi o okulu .
Yabancı dil eğitimi falan kolej gibi eğitim veriyorlardı. Şimdilerde ne oldu nasil oldu bilmiyorum ama o 2 cocuk ilgili ellerde full yapabilecek potansiyeldeydi 8 -10 sene önce .
Aksini düşünmek istemiyorum nasil onca insanın hakkı yenir diyecek oluyorum ama zamanında gördük zor zor 2.ogretim kazanan tanıdıklarım minicik üniversitelerden mezun olup benden önce atandılar.
Bilemedim Allah hak yiyenin sorsun hesabını, bu kadar çocuğun, ailenin hakkı böyle hassas bir konu da yeniyorsa burunlarından gelsin

O kendi bakmıştır, yaklaşık bir tahmini vardir bence 🤩hayirlisi hakkınızda insallah
Sanmıyorum. Bence artık umursamadıgından öyle. Ya da sinav çok kötü 1 ay daha dusunmeyeyim diye böyle. Defalarca dedim. Oğlum olursa olur olmazsa canın sağolsun. Şurada yuzdelikler açıklandıktan sonra 10 gün kalıyor. Gel konuşalım diyorum. OBP li lise var bazı meslek liseleri var olmadı özel okul var. Yok ya adam sonucu görelim düşünürüz diyor..Sanki çocuk 500 tam puan yaptı da onun rahatlığını yaşıyor. Hoş 500 puan yapan çocuk bile hangi okulu yazsam diye şimdiden araştıriyor.

Gunaydin. Benim kizim da sorulara bakmadigi ivin dogru yaptiysam ortalama olur ama yanlis yaptiysam her se olabilir diyir.
Uzgun degil, rahat . Zaten o kadar rahatti ki sinavin son haftasi stres oldu.

Ben de telefonu hic alamadim🙈 cok etkiledi .kesinlikle yasak olmali. Ama hicbir veli vermemeliyiz.
kizim diyor arkadasimda var vs olmuyor..mecbur hepimiz veriyoruz.
Gercekten arrik uyusturucu kadar zararli ama zararli oldugu da belli olmayan bir sey haline geldi.
Neyse sosyal medya kizim kullanmiyordu. Liseye gecince insta icin izim verdim. Bol bol faydali seyler atiyorum artik.
Kitap olarak harry potter serisini bitirdi.

Ev de bir auru kitap var ama baslamiyor suan. Diziye basladi.
Arkadaşları başka yerlerde girdikleri sınavların sorularını attılar. Sınıf grubunda soru tartışıldı. Kaynak önerildi. Şurada şu deneme var denildi.konuşup kütüphaneye gittiler hep. Her çocuğun uzman olduğu ders farklıydı, yardımlaştılar . Bunlar için telefon lazımdı hep. Elinden telefonu alınan çocuklar daha düşük yaptı lgs de bir ikisi hariç ki onlar zaten çok zekiydi.Şu an da bile 9. Sınıf matematiği çalışalım planları var. Yani sorun telefon değil, arkadaş çevresi. Okumakta gözü olan arkadaşlarının olması yavruların En çok etkileyen arkadaş. Çocuk hangi puan aralıklarındaysa, arkadaş da en az o aralıklarda olmalı. Aileleri bile okuma odaklı oluyor o zaman.

Bazı imam hatip okullari ilkokuldan sonra sınavla öğrenci alıyor proje okulu olarak .Belki oralardır ya .Benim çok zeki 2 öğrencim kazanmıştı, harika binalar ,yemekhaneler ,havuzlar falan .
Malum kolejlerden alınıp imam hatibe çevirmişlerdi o okulu .
Yabancı dil eğitimi falan kolej gibi eğitim veriyorlardı. Şimdilerde ne oldu nasil oldu bilmiyorum ama o 2 cocuk ilgili ellerde full yapabilecek potansiyeldeydi 8 -10 sene önce .
Aksini düşünmek istemiyorum nasil onca insanın hakkı yenir diyecek oluyorum ama zamanında gördük zor zor 2.ogretim kazanan tanıdıklarım minicik üniversitelerden mezun olup benden önce atandılar.
Bilemedim Allah hak yiyenin sorsun hesabını, bu kadar çocuğun, ailenin hakkı böyle hassas bir konu da yeniyorsa burunlarından gelsin
Şu an öğretmenler işsiz, ama ben mezun olduktan 6 ay sonra kütüpksnecilik gibi öğretmenlikle alakası olmayan düşük puanlı herkes , sınıf öğretmeni olarak atandı. Onların yetiştirdiği çocuklar ne oldu bilmem . Herkesi öğretmen yaptılar o sene .

Ot gibi ders çalışsın istiyor bazı aileler üniversite bitene dek. Giden yıllar ne olacak? En güzel yıllar? Tenis istiyor benim kız göndereceğim mesela. Kolej de okurken bütçem kalmıyordu . Şu an kolej dershane hergün dışarıda yemek yeme özel ders vs olmayacağından mutluyuz. Gitar öğretti kolej, onu ilerletir, Almanca a2 seviyesinde onu ilerletir.obp iyi olsun 9 da onun dışında rahat bırakacağım seneye çocuğu. Haftasonu 1 gün istediğini yapsın. Nasa ya astronot yetiştirmiyoruz. Dışarı çıkarken hep ODTÜ durağında iniyoruz metrodan. Konuşuyorum gençlerle. Antisosyaller bir tuhaf suratları asık insan sevmiyorlar. Ama sosyal odtğlülerin arkadaş grupları var, müzik yapıyorlar , başka ilgileri var , yüzleri gülüyor, birşey sorsak yardımcı oluyorlar severek. Odtülü var odtülü var yani. İnsanlığını kaybetmemiş odtülü yapın çocuklarınızı.🙏

Nihal Candan ölmüş. Suç kim de? Ana babasın da. Para getirsin de , nasıl getirirse getirsin dediler . Öğretmen anne , öğretim üyesi baba. Hukuk okumuş kız ne yapsa seslenmediler. Her yanlışını desteklediler. Kardeşinin de öyle. Genç bir kadın yok artık bu dünya da. Adım adım takip ediyoruz bizler evlatlarımızı. Doğru yoldaymışız. Özgürlük bu değil. 🙁

Back
X