- 12 Nisan 2012
- 5.428
- 8.228
- 398
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #2.301
Kizimin arkadasinin annesi de almadi telini, dizi de izliyor, sosyal medya da kullaniyordu. Kizim bans onu ornek gosteriyorduArkadaşları başka yerlerde girdikleri sınavların sorularını attılar. Sınıf grubunda soru tartışıldı. Kaynak önerildi. Şurada şu deneme var denildi.konuşup kütüphaneye gittiler hep. Her çocuğun uzman olduğu ders farklıydı, yardımlaştılar . Bunlar için telefon lazımdı hep. Elinden telefonu alınan çocuklar daha düşük yaptı lgs de bir ikisi hariç ki onlar zaten çok zekiydi.Şu an da bile 9. Sınıf matematiği çalışalım planları var. Yani sorun telefon değil, arkadaş çevresi. Okumakta gözü olan arkadaşlarının olması yavruların En çok etkileyen arkadaş. Çocuk hangi puan aralıklarındaysa, arkadaş da en az o aralıklarda olmalı. Aileleri bile okuma odaklı oluyor o zaman.

Ama cocuk o kadar planliydi ki, cozmesi gereken testi de cozuyordu.
arkadasiyla benim benim kizim okul denemelerinde basabas gidiyordu. 4 senedir. Dersane denemelerinde benzerdi.kizim yavas yavas saldikca saldi. Plansiz calisti, kafasina gore.
Kendine gore calisiyordu.
Plansiz calismasi, kizim icin hic iyi olmadi.
Simdi arkadasi da cok heyecan yapmis ama yine de ondan yuksek puan bekliyorum. Soylemedi henuz, tatile gittiler.
Kizimin ohretmeni lgs zamanlama olarak cok yanlis.5 6 sinif (ergenlikten dolayi)daha uygun dedi.
Bence de cocuklarda arkadas cok onemli. Kizimin arkadaslariyla hem ders calisip, hem keyifli vakit gecirebiliyor. Liseyi de bundan dolayi onemsiyorum, benzer arkadaslar

Neyse artik tecrubelendik bakicaz . Hayirlisi