2025 LGS Anneleri

Benimki de aynen öyle, bazen seviyorum sen şu okula mı gideceksin falan diye .Anne abartma yaa .
Gittiğimiz okullarda herkes hatıra fotoğrafı çektirdi, ben çektiremedim ne saçma bisey anne çekip de ne olacak sanki ?
Sanarsın her gün geldiği okul ,gel oğlum hazır gelmişken çekelim. Abartma anne ne var okul işte...
Hiçbir okula gitmedik. Tutanlar bile nerede bilmiyoruz. 11 temmuzdan sonra bakarız artık

Gidip görmelisiniz bence ,hem vakit geçer hem de fikriniz değişebilir, yeri ,ulaşımı, fiziksel olanakları gidip görünce tam oturuyor .Hep tanitim gunleri var bu zamanlarda
Ya beğenirsek daha düşük puanlıyı? Ya o okul bizi isterse? Ya uğursuzluk olursa? Bekleyelim en iyisi az daha🤣🙈🤣

Gidip görmelisiniz bence ,hem vakit geçer hem de fikriniz değişebilir, yeri ,ulaşımı, fiziksel olanakları gidip görünce tam oturuyor .Hep tanitim gunleri var bu zamanlarda
Istanbulda tanıtım günleri suanda yapılıyor sanırım. Ankara da 14 temmuzda başlıyor tanıtım günleri.

Istanbulda tanıtım günleri suanda yapılıyor sanırım. Ankara da 14 temmuzda başlıyor tanıtım günleri.
Siz Ankarada misiniz ?Ben de mesaj atacaktım özelden nereleri düşünüyorsunuz diye .
2 okula gittik biz ,instagramdan pervinkaplan canlı yayın yapıyor okul tanıtımı için.
Tatilimiz sebebiyle 2 3 .gün tercih yapmamız lazım o yüzden değerlendirdik fırsatı.
Yolları hic içime sinmedi ,aktarma değil ama yine de uzun surecek ,oglan hevesli ben tedirgin ,hayirlisi hep hakkımızda insallah

Benimki de aynen öyle, bazen seviyorum sen şu okula mı gideceksin falan diye .Anne abartma yaa .
Gittiğimiz okullarda herkes hatıra fotoğrafı çektirdi, ben çektiremedim ne saçma bisey anne çekip de ne olacak sanki ?
Sanarsın her gün geldiği okul ,gel oğlum hazır gelmişken çekelim. Abartma anne ne var okul işte...
Canım benim 🧿 yolu açık olsun. İyi insanlar çıksın yollarına 🙏💫

Siz Ankarada misiniz ?Ben de mesaj atacaktım özelden nereleri düşünüyorsunuz diye .
2 okula gittik biz ,instagramdan pervinkaplan canlı yayın yapıyor okul tanıtımı için.
Tatilimiz sebebiyle 2 3 .gün tercih yapmamız lazım o yüzden değerlendirdik fırsatı.
Yolları hic içime sinmedi ,aktarma değil ama yine de uzun surecek ,oglan hevesli ben tedirgin ,hayirlisi hep hakkımızda insallah
Anacığımmmm sizin puan gayet güzel . Keyfinize bakın . İş bizlerin işi🙈dirim Ankarada imiş ya. Rakip de olduk iyi mi?🤣

Bir de okul kontenjanları önemli yine bu büyük okullar geçen seneye göre az kişi alırsa yuzdeliler de ise yaramaz .Ne kadar belirsiz süreç ya .
Sen yine gez okullari sor kontenjan nasil.diye
Özel okullar ve devlet okulları puan/kontenjan artık neyse sonuçlardan sonra aciklayacaklar değil mi? Özel ve devlet okulları aynı anda mi açıklıyor? Nasıl ilerliyor sistem

Evet. İstanbul hiç düşünmedik tam yapsaydi bile. Hocalar okuldayken gidip görmek çok mantıklı ama bizde çok seçenek yok ne yazık ki:( sadece bir okul kafamı karıştırıyor. Yoksa sıralama belli bizde. İnşallah 500 tam puan yapanlar çok değildir. Yoksa 2 yanlışla %1 e girmekte hayal olur :( yığılma çok olacak gibi duruyor.

Özel okullar ve devlet okulları puan/kontenjan artık neyse sonuçlardan sonra aciklayacaklar değil mi? Özel ve devlet okulları aynı anda mi açıklıyor? Nasıl ilerliyor sistem
Ben gezdiğim okulların kontenjanlarını okula sordum söylediler, tercih sürecinde hepsi resmi olarak ilan edilecek ,yuzdelik dilimler de bilincinde 11 temmuzda ,gecen yılın dilimine göre tercih süreci başlayacak.
Özeller hemen 11 inden sonra 12 13 temmuz on kayıt alacak devlet tercihlerinde önce kesinleşexek.
Özele kayıt yaptırana devlette tercih hakkı olmayacak .
Bu özel dediklerim yine sınavla alan Robert ,Alman gibi okullar ,diğerlerine her zaman kayıt yapılabilir ama devlete tercih hakkı biter o zaman .Çok karışık anlattım galiba 🤪

Evet. İstanbul hiç düşünmedik tam yapsaydi bile. Hocalar okuldayken gidip görmek çok mantıklı ama bizde çok seçenek yok ne yazık ki:( sadece bir okul kafamı karıştırıyor. Yoksa sıralama belli bizde. İnşallah 500 tam puan yapanlar çok değildir. Yoksa 2 yanlışla %1 e girmekte hayal olur :( yığılma çok olacak gibi duruyor.
Sadece 2 yanlışı mı var? Allahım çok şükür🙏🤣Yenimahalle fen yazmazsınız siz. Yırttık😍

Önceki senelere göre ustu gibi görünüyor insallah öyledir çünkü çok birinci var deniyor. Gruplar kaynıyor. 1, 2 yanlis yapan çok deniyor. Bizim okulda 500 yapan bir kişi.
1 de biz de var 500. Fazla çıkarsa birinci yandık ki ne yandık. Puanların düşmesi hayal olur .

Olur mu hiç?Gecen yıl bile 0.22 geliyor yuzdelik 🙃Bu yıl hadi yukarısı sıkışık diyelim gecen yıl kadar yine olmaz ,hadi hadi oldu diyelim yine 0.22 den kötü olmaz .
500 yapan da çoksa bile gecen yıldan yine azdır bence hadi olsun 250 -300
Istanbulda en iyi okullarda bile yatılilik için yurt sorunu var 😔
Kabatas ta bile yurt binamız yeni yapıldı ama eski öğrenciler kalacak ,hazırlıklar diğer yurtlara dağıtılacak, açıkta kalan da olabilir bunu bilerek yazin dediler .

Back
X