2025 LGS Anneleri

Olur mu hiç?Gecen yıl bile 0.22 geliyor yuzdelik 🙃Bu yıl hadi yukarısı sıkışık diyelim gecen yıl kadar yine olmaz ,hadi hadi oldu diyelim yine 0.22 den kötü olmaz .
500 yapan da çoksa bile gecen yıldan yine azdır bence hadi olsun 250 -300
Istanbulda en iyi okullarda bile yatılilik için yurt sorunu var 😔
Kabatas ta bile yurt binamız yeni yapıldı ama eski öğrenciler kalacak ,hazırlıklar diğer yurtlara dağıtılacak, açıkta kalan da olabilir bunu bilerek yazin dediler .
Zelal hocayı dinledim böyle durumlarda başka bir okulun yurdunu ayarlayabiliyorlarmis. Orayı kazandıktan sonra kalma işi bir şekilde halledilir.
Evet 2023 e göre bile baktım. En kötüsü o yıl zaten. Biz ankara fen istiyorduk hiç birsekilde olmuyor zaten. Mümkün değil.

Bizim okulda gecen sene soru iptalinden önce 1 full vardi sonra 2 oldu .
Bu sene diğer şubeleri bilmiyorum ama en iyisi 1 matematik .
Her sene böyle full diyenler oluyormuş gecen yıl 350 kusurdu galiba ben bu sene o kadar olacağını düşünmüyorum. Yuzdelikler çok oynamaz 488 489 sonrası ama yine de 2024 ten kötü asla olmaz rahat olun ama ne kadar rahat olmanız gerektiğini bilmiyorum .2021 deki rahatlık da olmaz ,az bi tık rahat olabilirsiniz 😇

Zelal hocayı dinledim böyle durumlarda başka bir okulun yurdunu ayarlayabiliyorlarmis. Orayı kazandıktan sonra kalma işi bir şekilde halledilir.
Evet 2023 e göre bile baktım. En kötüsü o yıl zaten. Biz ankara fen istiyorduk hiç birsekilde olmuyor zaten. Mümkün değil.
Bir arkadaşın oğlu da 2 Türkçe yanlışı yaptı. Ankara fen istiyordu o da hep. Aziz sancar da olur diyorlar artık. Siz aziz sancar ya da Pursaklar fen rahat alırsınız.

Hayirlisi hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun dedik en başında, böylesi hayırlı besbelli

Hazırlık olduğu için yazmıyoruz . Yoksa harika bir okul. Tıp zaten 6 yıl. Hazırlıkta okursa 7 yıl olacak. Çocuk istemiyor asla.
Anladım haklı cocuk. Gazi anadolu, resulzade nasıl peki yüzdelik olarak? Yenimahalle fen ilerde iyi olabilir. Çünkü aziz sancar gecen sene atak yaptı yüzdelik dilim olarak. Hangi okulun tercih edileceği belli olmuyor. Cumhuriyet fenden yüksekti ama yarisamadi.

Anladım haklı cocuk. Gazi anadolu, resulzade nasıl peki yüzdelik olarak? Yenimahalle fen ilerde iyi olabilir. Çünkü aziz sancar gecen sene atak yaptı yüzdelik dilim olarak. Hangi okulun tercih edileceği belli olmuyor. Cumhuriyet fenden yüksekti ama yarisamadi.
Gazi oluyor şu an .taşındığı için uzak olacak biraz. Servisle vs gönderirim Yenimahalle fen tutmazsa.Atatürk Anadolu zor görünüyor. 465 puan 478 puana çıkmaz sanırım .

Bir arkadaşın oğlu da 2 Türkçe yanlışı yaptı. Ankara fen istiyordu o da hep. Aziz sancar da olur diyorlar artık. Siz aziz sancar ya da Pursaklar fen rahat alırsınız.
Pursaklar ankara fenden daha başarılı aslında. Ama çok uzak. Bence mesafede önemli cocuk için.zaman kaybı. Aziz sancar, ataturk anadolu da iyi. Ama aziz sancarda yeni açıldı hiç mezun vermedi.

Benim oğlum fen lisesi hayaliyle başladı lgs çalışmaya, ama okullari gezdikten sonra yazmam diyor ,sosyal olmak ,aktif olmak yurt dışına çıkmak istiyorum diyor ,müdahale edemiyorum. Gel yeniden gidelim görelim dedim gitmem de yazmam da diyor .Ben de ilerde mutsuz olursa vicdan yaparim diye müdahale edemiyorum .

Pursaklar ankara fenden daha başarılı aslında. Ama çok uzak. Bence mesafede önemli cocuk için.zaman kaybı. Aziz sancar, ataturk anadolu da iyi. Ama aziz sancarda yeni açıldı hiç mezun vermedi.
Mezun vermedi Yenimahalle fen gibi , sma aziz sancar ın puanı aşırı yükseldi. Sebebi konumu mu eğitimi mi bilemiyorum.

Gazi oluyor şu an .taşındığı için uzak olacak biraz. Servisle vs gönderirim Yenimahalle fen tutmazsa.Atatürk Anadolu zor görünüyor. 465 puan 478 puana çıkmaz sanırım .
Gazinin yks başarılarına bakmak lazım. Tasininca puanda düşüyor yoksa çok iyi bir okuldu önceden. Resulzade de öyle olmuştu sanırım. Oda tasinmisti. Betul canda iyiydi eskiden adı değişti bakmak lazım.

Önceki senelere göre ustu gibi görünüyor insallah öyledir çünkü çok birinci var deniyor. Gruplar kaynıyor. 1, 2 yanlis yapan çok deniyor. Bizim okulda 500 yapan bir kişi.
Whatsap gruplarında dönen konuşmalarda bir sürü 1.var deniliyor. Öte yandan da sınav çok zor deniliyor. Anlamadım birşey bu işten 😊 Sonuçlarınızı heyecanla takip ediyorum arkadaşlar, çocuklarınızin gönüllerinden geçen ve en hayırlısı olsun inşallah 🙏 Biz 7'ye geçtik, henüz sınavın ciddiyetinin farkında olmamasi doğal mi benimkinin? 2 lafımdan biri ... eğer kitap okumazsan, test çözmezsen, yanlışlarının peşine düşmezsen vb. vb. Hep böyle gideceğinden korkuyorum 😊 önümüzdeki 1 senede olgunlaşır ve idrak etmeye başlar umarım 😊

Müh isteyenler Ankara İstanbul üniversiteleri yazmak zorunda. En iyiler oralarda çünkü. Biz tüm Türkiye yazabiliriz. Bizim de tek dezavantajımız sayısalda ilk 20 bine girmek zorunda olmamız bir de okulun 6 yıl olması. Müh isteyenlerin de Bilkent ODTÜ koç İtü vs de ilk 1000 e 2000 e girmek zorunda olmaları. Herkesin işi zor gibi .

Whatsap gruplarında dönen konuşmalarda bir sürü 1.var deniliyor. Öte yandan da sınav çok zor deniliyor. Anlamadım birşey bu işten 😊 Sonuçlarınızı heyecanla takip ediyorum arkadaşlar, çocuklarınızin gönüllerinden geçen ve en hayırlısı olsun inşallah 🙏 Biz 7'ye geçtik, henüz sınavın ciddiyetinin farkında olmamasi doğal mi benimkinin? 2 lafımdan biri ... eğer kitap okumazsan, test çözmezsen, yanlışlarının peşine düşmezsen vb. vb. Hep böyle gideceğinden korkuyorum 😊 önümüzdeki 1 senede olgunlaşır ve idrak etmeye başlar umarım 😊
Yazı kim değerlendirirse o kazanıyor. Bizim birincimiz yazın dershaneye gitmiş mesela. Benim kız da Türkçe yi yazın halletmişti . 19 doğru 1 yanlış yaptı ki Türkçeyi zor sordular yoksa fullerdi hep. Kitap okunacak . Dilbilgisi halledilecek , paragraf sorusu çözülecek bu yaz.

Whatsap gruplarında dönen konuşmalarda bir sürü 1.var deniliyor. Öte yandan da sınav çok zor deniliyor. Anlamadım birşey bu işten 😊 Sonuçlarınızı heyecanla takip ediyorum arkadaşlar, çocuklarınızin gönüllerinden ]geçen ve en hayırlısı olsun inşallah 🙏 Biz 7'ye geçtik, henüz sınavın ciddiyetinin farkında olmamasi doğal mi benimkinin? 2 lafımdan biri ... eğer kitap okumazsan, test çözmezsen, yanlışlarının peşine düşmezsen vb. vb. Hep böyle gideceğinden korkuyorum 😊 önümüzdeki 1 senede olgunlaşır ve idrak etmeye başlar umarım 😊
Bence normal. Biz 8 in başında da böyleydik. Sınava 3-4 ay kala oturdu hersey. Bence matematik şaşırttı sadece. Hep kolay bekleniyordu. Yoksa Türkçenin zorlayacagini herkes biliyordu.

Bence normal. Biz 8 in başında da böyleydik. Sınava 3-4 ay kala oturdu hersey. Bence matematik şaşırttı sadece. Hep kolay bekleniyordu. Yoksa Türkçenin zorlayacagini herkes biliyordu.
O mat bitirdi bizi🙈Denemelerden kolay olacaktı hani? 19 a 1 le kapatırdık olmadı .

Yazı kim değerlendirirse o kazanıyor. Bizim birincimiz yazın dershaneye gitmiş mesela. Benim kız da Türkçe yi yazın halletmişti . 19 doğru 1 yanlış yaptı ki Türkçeyi zor sordular yoksa fullerdi hep. Kitap okunacak . Dilbilgisi halledilecek , paragraf sorusu çözülecek bu yaz.
Bizde yazın çalıştık ama bizim netlerimiz hep bu civardaydi zaten. Bazı cocuklarda acayip bir ilerleme oluyor ikinci döneme dogru.
Bence en güzel sinav TYT,AYT :)
4 yılın birikimi olacağı için daha eleyici olur. LGS de sürprizler çok oluyor. Yaşları da küçük. Sinav psikolojisini yönetmekte zorlanıyorlar

Back
X