2025 LGS Anneleri

Ahahahaja çok güldüm ya erkek çocukları böyle lafını esirgemiyor benim kız da o ışık var öyle olur 🤣🫣 zamanı gelince
Benim kızım olsaydı ben kendim yapar gönderirdim
Oğlumu bile süslüyorum parfümler sıkıyorum
Beni kim koklayacak diye söyleniyor

Dedikodu çok olur mu diyor ? Güzel kızlar daha ön planda mı liselerde diyor. Diyor da diyor. Bu ergenler çok tuhaflar😂
Ne güzel kız sohbetleri ya oğlan Tazmanya canavarı gibi saçları kestir diyorum boşuna mı nitelikli de okuyacağım uzasın diyor üşengeçlikten ne güzel ya ❤️insan gençleşir bu sohbetlerle

Dedikodu çok olur mu diyor ? Güzel kızlar daha ön planda mı liselerde diyor. Diyor da diyor. Bu ergenler çok tuhaflar😂
Bazı kızlar ve erkekler tipinden dolayı ön planda evet🤷‍♀️
Oğlum lens takmaya başladı misal

Erasmus öğrencileri geldi İsveçreden onlar gelecek diye süslendi gitti
İki gün önce beğendiği kız reddetmiş üzüldü😔

Bunu bir sorup öğrenmek lazım
Fen lisesinden Anadolu ya geçiliyormuş ama Anadolu dan fen olmuyormuş
Benzer puan ve yapıdaysa olabilir diye düşünüyorum

Taciz filan daha neler yaa Allah korusun 😔
İlkokulda bir İngilizce öğretmeni de salaklar filan diye hakaret ediyormuş
Çantamızı bile açsak bağırıp çağırıyordu diyor oğlum

Üstelik sınıf öğretmenine defalarca söylendiği halde çocuklara kimbilir siz ne yapıyorsunuz denilmiş
Bir gün oğlum geldi morali bozuk
Noldu dedim native öğretmenini hiç sevmiyorum bütün salaklar bu sınıfa toplanmış diye bağırdı yine dedi
Peki öğretmeninize söylediniz mi dedim
Evet söyledik herkes duydu mu bunu diye sormuş 😒
Hepsi evet demişler
Hemen aradım öğretmeni müdürü
Müdür yarın dersinize girmeyeceğinin garantisi veriyorum kimse hakaret edemez öğrencilerimize dedi
Daha önceden haberi olmadığını söyledi inanmadım ama
Sonra da öğretmeni ayrıldı
Oğlum bizi çok seviyordu diye çok üzüldü ama bu hakaretleri engellemediği için çok kızmıştım
Anadoludan Fen e de geçiliyor, Fen den anadoluya da .Sınava girdiği sene o okulun puanını tutturmuş ve boş kontenjan olması şartıyla.
Ama Fen liselerinde bazı dersler farklı ilerleyen sınıflarda onu nasıl hallediyorlar bilemedim

Bazı kızlar ve erkekler tipinden dolayı ön planda evet🤷‍♀️
Oğlum lens takmaya başladı misal

Erasmus öğrencileri geldi İsveçreden onlar gelecek diye süslendi gitti
İki gün önce beğendiği kız reddetmiş üzüldü😔
Lise de giyim kendilerine özen gösteriyor mu bu erkek çocukları

Anadoludan Fen e de geçiliyor, Fen den anadoluya da .Sınava girdiği sene o okulun puanını tutturmuş ve boş kontenjan olması şartıyla.
Ama Fen liselerinde bazı dersler farklı ilerleyen sınıflarda onu nasıl hallediyorlar bilemedim
Bize de derslerden dolayı olmuyor denilmişti
Oluyorsa süper🙈

Koç yaydan farkı yok kovanın da benim oğlanla koca koç da ikisi de çok ayrılar eşim o kadar görünüşe düşkün oğlan aşırı umursamaz başak bir de yükselen lise de herkes değişir diyorlar olumlu değişir umarım ne istersen al diyen çocuk kılık kıyafet de kız anaokulunda marka resmi çizip bunu alın diyen biriydi kızımın da normal değil ama seçiciliğine gülüyorduk o ayakkabı ile uçarak yürünüyor diye amblemle çizip getiriyordu 🫣🤣

Benimkinde hic o ışık yok yaaa .
Belki ilerleyen zamanlarda olur çok dağılmasın da dozunda bu yaşlarda bu heyecanlar da güzel.

Benimki de diyordu ki kaplı çekime gelirken kızlar bir ton süslenmiş şeker şeker kokan parfümleri de sıkmışlar midem bulandı, sanki resimde koku mu cikacak 🤪

Evet yeni yeni bakmaya başladı

Gözlüğü dert ediyor
Sivilcelerini aynı şekilde🤦‍♀️
Şu kıyafetim temiz mi diye de soruyor
Önceden çuval versem dert etmez giyer giderdi
Ahaaaaa aynı aynı, diğer oğlum bu buna uymaz diye giymez ya da pijama bu bunla çıkmam der evdeki kıyafetine.
Ama büyük ne verirsem giyer bu sene parfüm deodorant a başladı tek ilerleme bu .Yoksa kirlenmiş, yırtılmış hic önemli değil

Back
X