2025 LGS Anneleri

Korkudan sınıf arkadaşlarımız erkeklerle yol da vs konuşamazdık. Elbette boşa harcanmış gençlik olduk. Sinema bilmezdik cafe bilmezdik. Üniversiteye gitmesem belki de hiçbirini bilmeden 3 çocuklu bir kadındım şimdi🙈
Ay 😣 anlattıkça aynısı ya birisi serviste yer verdide oturdum diye liseden alacağız seni diye hoplamışlardı sözde en Aydın illerden birinde idim ama ilçe yobazdı ama kendi çocuklarına asla öyle olmadılar şükür ki kurtulmuşuz öyle çevreden

Simdi gençlerden kimi girsem tembih ediyorum sakin ilk çıktığınızla evlenmeyin diye .Sizi tenzih ediyorum da böyle çok yanlış karar verenler oldu ,ilk sevgilim emeklerine yazık etmeyeyim diye .
Kızın yok da ondan öyle diyorsun diyor arkadaşlar, kızım da olsa öyle derdim gezsin denesin ,olmayınca kessin atsın başka denesin .Kalitesini bozmamak şartıyla.

İlk çıktığımla evlenerek rekor kırdım sanırım 😅🤣kendimin rekoru manyak gibi çocuk gelin damat gibiyiz biz 21/22 yaşta evlenip
Erkenden yol almışsınız . Ben geç kalanlardanım. Ama keyfimce gezdim ülkemi ve birkaç ülkeyi. Bekarlıkta sultanlıktı hani😂Ama çocuğum üniversite yaşında olsun da isterdim şu an🙈

Ya destek olalım verelim bende vereceğim inş bir 10 versem hedefim ay bu sohbet ne iyi geldi ya
Bir 10 kilo da benim vermem lazım yarin başlıyorum diyete ,spor üyeliğim de kaldı öylece, sali da spora başlayayım bari ,bi heves kayıt olduk oğlumla kaldı öylece.
Sohbetimizi tadı hiç bozulmasın insallah özellikle yarin 🤪başta bi bocalayip sonra normali yakalıyoruz ama son olmuş olsun .Yarin herkes korktuğum gibi olmadı şükür yazsin insallah 🥰

Bir 10 kilo da benim vermem lazım yarin başlıyorum diyete ,spor üyeliğim de kaldı öylece, sali da spora başlayayım bari ,bi heves kayıt olduk oğlumla kaldı öylece.
Sohbetimizi tadı hiç bozulmasın insallah özellikle yarin 🤪başta bi bocalayip sonra normali yakalıyoruz ama son olmuş olsun .Yarin herkes korktuğum gibi olmadı şükür yazsin insallah 🥰
8 9 tane hiç kullanılmamış lgs kitabı vardı bu sene 8 olan Diyarbakırlı bir çocuğa dün hediye ettim. Soruları çaldılar vs diye asla tüm şehri suçlamam. Umarım o da çalışır başarılı olur.

Erkenden yol almışsınız . Ben geç kalanlardanım. Ama keyfimce gezdim ülkemi ve birkaç ülkeyi. Bekarlıkta sultanlıktı hani😂Ama çocuğum üniversite yaşında olsun da isterdim şu an🙈
Ya en güzelini yapmışsın ne mutlu sana valla çocukta hemen acele etmedim yks hazırlığına başlardık lise son olurdu ama mal gibi o yaşta evlenince birçok şeyi oturtmak maddi manevi zor oldu ama şimdi o dediklerini yapmaya enerjim yok herşey zamanında olsun güzeldir hiç isteme yani 🤣🤣

8 9 tane hiç kullanılmamış lgs kitabı vardı bu sene 8 olan Diyarbakırlı bir çocuğa dün hediye ettim. Soruları çaldılar vs diye asla tüm şehri suçlamam. Umarım o da çalışır başarılı olur.
Diyarbakır sulandırma sınavdan önce bakanı sayfalarında ziyaret eden özel okul müdürlerine bak 🤣🫣başka da bişi demiyorum

Benimkileri de bir arkadaşım istedi okul açılınca götüreceğim.
İnanır mısın daha çözümlenleri bile geri dönüşüme veremedim dolabın kenarına dizdik bekliyor ,elim değmedi hic .
Oğlana yeni çalışma masası yaptıracağım o zaman seçerim dedim ne masaya başladık ne seçmeye.
Küçüğe çalışma masası lazım bu sene geçen yıl salonda yanıma aldım yaptı ,bu sene herkes odasında derse anne okul çıkışı dinlenecek .

Oyle zor bir seneydi ki küçük 1 e başladı, büyük lgs ,çok şükür bitirdik sağlıcakla, insallah yarin da son noktayı koyarız

Kolejlere ve onların burslarına muhtaç kalalım isteniyor ki zaten. Başarıları birden yükseldi bu yıl hepsinin,ne hikmetse😂🙈🙈🙈

Cok bu konulara girip enerjimi düşürmek istemiyorum ama bence de Diyarbakır ve Imamhatip dikkatleri başka yöne çekmek, ben de daha bisey demiyorum .
Tırnak ucu kadar hak yiyen misliyle ödesin insallah

İnanır mısın daha çözümlenleri bile geri dönüşüme veremedim dolabın kenarına dizdik bekliyor ,elim değmedi hic .
Oğlana yeni çalışma masası yaptıracağım o zaman seçerim dedim ne masaya başladık ne seçmeye.
Küçüğe çalışma masası lazım bu sene geçen yıl salonda yanıma aldım yaptı ,bu sene herkes odasında derse anne okul çıkışı dinlenecek .

Oyle zor bir seneydi ki küçük 1 e başladı, büyük lgs ,çok şükür bitirdik sağlıcakla, insallah yarin da son noktayı koyarız
İki zor sene üst üste gelmiş ama çok şükür başarılı şekilde atlatmışsınız

Güzel bir yıl geçireceksiniz bu sene🙏

Ben sokaktan geçene verdim valla 🫣acele ettim belki ama görmek istemedim çocuğun eline 100/150 tl vermişler toplayıcılar

Yok bakanı etmişler sınavdan bir hafta önce ya her şekilde şeffaf açıklamadıktan sonra bu sınav akıllar da şaibeli kalacak yapmadılarsa bile adam gibi açıklama olmadığı için
Bizim birincimiz hep 500 alıyordu denemelerden . Ama başka tonla şubemiz var onları bilemem. 🙈

Back
X