2025 LGS Anneleri

İnşallah yavrularınız hayal ettikleri okullara girerler, güzel sonuçlar alın inşallah yarın 🙏 Bizim LGS ye 2 senemiz var ama yazdıklarınizdan, paylaşımlarınızdan hem zevk hem feyz aldım. Yarın da mutlaka girip okuyacağım sonuçlarınızı ❤️
Son gece terapiye geçtik artık 🤣🤣🤣

Dua niyetine geçsin en yüksekleri söyle arkadaşım bu lgs idi zaten ilk karşılaştılar inş çocuklarımız daha da parlayacaklar bizler de tecrübe ettik daha iyi rehber olacağız bence
Aynen öyle. Hepimiz tecrübelendik dersler aldık. Yks de ebesini……………. . Alacağız en iyi üniversiteleri 🙈

İnşallah yavrularınız hayal ettikleri okullara girerler, güzel sonuçlar alın inşallah yarın 🙏 Bizim LGS ye 2 senemiz var ama yazdıklarınizdan, paylaşımlarınızdan hem zevk hem feyz aldım. Yarın da mutlaka girip okuyacağım sonuçlarınızı ❤️
Amin inşallah, sinav diye başladık ama güzel yol aldık arkadaşlarla, daim olur her süreci paylaşarak ilerleriz ama burdan mi bilemedim ,konunun başlığı falan değişmez mi ki acaba ?

Harvard tıp diyeyim o zaman. Evren duyar mı ki?🙈😂
Ahaaaaaa azcık da denge olsun canım ,Kırşehir den Harvard da bi olmadı sanki .
Capa ,Cerrahpasa diyeceğim de İstanbul un kaosun a gerek yok ,Ege tıp diyelim ama yüksek lisansa falan yırt dışına gitsin ama geri gelsin haaa ,sıraya girdik bekliyoruz mucizevi dokunuşlar için

Back
X