- 19 Şubat 2021
- 6.660
- 19.074
- 198
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #3.461
Gözünüz aydın o zamanDirim geldi bize![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünüz aydın o zamanDirim geldi bize![]()
Ay iyi değil mi özelden yazar mısın? Nakil biz de yine bakarız yine duruma gore. Hayirlisi olsunAçıklandı Almanca hazırlıklı okul gelmiş bize nakil tercihi yapacağız olmazsa da yapacak bişi yok gidecek
İstediğinz yer miydi ceycey kaçırmış olabilirimAmanınnnn geldi bize çukurambardaki okul![]()
Ya okul çok güzel çok beğendim ama sosyal bilimler. Kizim sayısal bölüm istiyordu.İstediğiniz yer miydi
Peki geçiş olunca nasıl bir liseye geçiş yapılacakYa okul çok güzel çok beğendim ama sosyal bilimler. Kizim sayısal bölüm istiyordu.
O yuzden hiç bakmamıştım.alyasena söyledi. Mezunları falan çok iyi olunca ,2. Sıraya yazdım. Gerekirse ya geçiş yapar ya da takviye hallederiz diye.
Yapan örnekler var. O okuldan tıp muhendislik kazanmışlar.
Hayır çok sevindim ib falan hayırlısı olsun kesinlikle takviye verirsinizYa okul çok güzel çok beğendim ama sosyal bilimler. Kizim sayısal bölüm istiyordu.
O yuzden hiç bakmamıştım.alyasena söyledi. Mezunları falan çok iyi olunca ,2. Sıraya yazdım. Gerekirse ya geçiş yapar ya da takviye hallederiz diye.
Yapan örnekler var. O okuldan tıp muhendislik kazanmışlar.
Benzer yuzdelikte okula geçiş yapabiliyor. Orada sayısaldan devam ediyor.Peki geçiş olunca nasıl bir liseye geçiş yapılacak
Anladım canımBenzer yuzdelikte okula geçiş yapabiliyor. Orada sayısaldan devam ediyor.
Benzer yuzdelikte okula geçiş yapabiliyor. Orada sayısaldan devam ediyor.Peki geçiş olunca nasıl bir liseye geçiş yapılacak
Hazırlıksız okula geçiş varsa hazırlık okuyup belge alıp bizde geçebilirizBenzer yuzdelikte okula geçiş yapabiliyor. Orada sayısaldan devam ediyor.
Bu mantıklı geliyor banaHazırlıksız okula geçiş varsa hazırlık okuyup belge alıp bizde geçebiliriz![]()
Var tabi kiHazırlıksız okula geçiş varsa hazırlık okuyup belge alıp bizde geçebiliriz![]()
Üzülmesin bence her şerde vardır hayırİlçe fene bile yerleşemedi, şimdi ağlıyor yine. Kardeşini hiç bu strese sokmayacağım, lgs artık benim için bitmiştir.
Evet yazılım yada bilgisayar istiyor hayırlısı ya hep öylesini istemiştim en kötü Türk alman ünv kontenjanları var Almanca hazırlık okuyan liselere sağlam çalışması lazımBu mantıklı geliyor bana
Özellikle mühendislik istiyorsa almanca olması
İkinci tercihleri yapın gitmeyenlere üste geçenler olurİlçe fene bile yerleşemedi, şimdi ağlıyor yine. Kardeşini hiç bu strese sokmayacağım, lgs artık benim için bitmiştir.
Daha büyümüş bilinçli oluyorlarEvet yazılım yada bilgisayar istiyor hayırlısı ya hep öylesini istemiştim en kötü Türk alman ünv kontenjanları var Almanca hazırlık okuyan liselere sağlam çalışması lazım
Oyle düşünme. Bence lgs sadece sınav değil cocuklarda disiplin sağlama. Benim icin de cok bir önemi yok açıkçası. Ama şimdi ki cocuklar teknolojiyle cok basedemiyor.İlçe fene bile yerleşemedi, şimdi ağlıyor yine. Kardeşini hiç bu strese sokmayacağım, lgs artık benim için bitmiştir.