2025 LGS Anneleri

İstediğiniz yer miydi
Ya okul çok güzel çok beğendim ama sosyal bilimler. Kizim sayısal bölüm istiyordu.
O yuzden hiç bakmamıştım.alyasena söyledi. Mezunları falan çok iyi olunca ,2. Sıraya yazdım. Gerekirse ya geçiş yapar ya da takviye hallederiz diye.
Yapan örnekler var. O okuldan tıp muhendislik kazanmışlar.

Ya okul çok güzel çok beğendim ama sosyal bilimler. Kizim sayısal bölüm istiyordu.
O yuzden hiç bakmamıştım.alyasena söyledi. Mezunları falan çok iyi olunca ,2. Sıraya yazdım. Gerekirse ya geçiş yapar ya da takviye hallederiz diye.
Peki geçiş olunca nasıl bir liseye geçiş yapılacak

Hayır çok sevindim ib falan hayırlısı olsun kesinlikle takviye verirsiniz

İlçe fene bile yerleşemedi, şimdi ağlıyor yine. Kardeşini hiç bu strese sokmayacağım, lgs artık benim için bitmiştir.
Üzülmesin bence her şerde vardır hayır

Gideceği okul demek ki onun için güzel olanı
Bazen geçmişe bakınca iyiki deriz
İnşallah kızınız da öyle diyecek

Evet yazılım yada bilgisayar istiyor hayırlısı ya hep öylesini istemiştim en kötü Türk alman ünv kontenjanları var Almanca hazırlık okuyan liselere sağlam çalışması lazım
Daha büyümüş bilinçli oluyorlar
Çalışacaklardır inanıyorum ben

İlçe fene bile yerleşemedi, şimdi ağlıyor yine. Kardeşini hiç bu strese sokmayacağım, lgs artık benim için bitmiştir.
Oyle düşünme. Bence lgs sadece sınav değil cocuklarda disiplin sağlama. Benim icin de cok bir önemi yok açıkçası. Ama şimdi ki cocuklar teknolojiyle cok basedemiyor.
Cok sıkmadan, yine de cabalasin hepsi.
Oğlun için de hayırlısı olsun. Belki nakilleri başka tercih yapabilirsiniz. Yurt varsa o sekilde başka yer de tercih edebilir aslında.

Back
X