2025 LGS Anneleri

Hanginokul kaçta kapattı var mıdır listesi acaba ?

Hayirli olsun hepimize arkadaşlar, nakil yapacaklara da çıkan yeri kabullenenlere de ,Allah iyiler çıkarsın çocukların karşısına insallah .

Cok telefon trafiği var bi halledeyim geleceğim yine

O zaman deneyin ek tercihlerden olma ihtimali olabilir
Şuan çok küçük kıyamam ben ona😔
Biliyorum oğlumun nasıl ağladığını yanlışları çıkınca
Ama şuan iyi ki diyor

Lütfen üzülmesin ben sizi biliyorum profilinizden
Güzel aile güzel annesiniz☺️
Çok teşekkür ederim, umarım bütğn evlatlarımız için en hayırlısı olur. Biz babasıyla mutluyuz aslında, çünkü ikisi kafa kafaya gidiyor başarı oranı olarak. Memleketteki Fen oluyordu ama babaannesi ile kalması gerekecekti ve çok küçük olduğu için ayrı kalmayı göze alamadık. Üç tercih yaptık zaten topu topu, hayırlısı budur belki de 🙏

Yok . O okul kaçla kapattı bilmiyorum. Geçen seneye göre tutuyordu.
o okulun çevresi iyi değil diyorlar ama hazırlık olan okul için.Yeri de kötü.Sizin mustakbel müdürünüz dedi :KK14:
o kadar kötüledi ki okulu:) 1 yıl hazırlık okumak bu devirde doğru değilmiş öyle dediydi :KK8:

Çok teşekkür ederim, umarım bütğn evlatlarımız için en hayırlısı olur. Biz babasıyla mutluyuz aslında, çünkü ikisi kafa kafaya gidiyor başarı oranı olarak. Memleketteki Fen oluyordu ama babaannesi ile kalması gerekecekti ve çok küçük olduğu için ayrı kalmayı göze alamadık. Üç tercih yaptık zaten topu topu, hayırlısı budur belki de 🙏
Her çocuk için uygun olmayabiliyor aileden ayrı olmak. Haklarında hayırlısı olsun.

Back
X