- 11 Ağustos 2008
- 12.263
- 1.498
- 773
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #3.621
11 ve 12.siniflara var ama biliyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
A harfi yardımcı olabildim miSizin okul hangisi onu anlamadım ki ben . Harf satın alayım![]()
Bizim ilkokul proje devletti eşim takım ile gitti 5 bin istedilerKesinlikle . Aynı kılık değiştiren dilenciler gibi yapacağım. Okula hep pespaye, okul çıkışı bir yerde üstümü değiştiriveririm.![]()
Neyyyyyt? Bizim kolejin yüksek puanlıları hep siz de o zaman. Yakında akraba çıkacağız. Mümkünse gruptan çıkınızA harfi yardımcı olabildim mi![]()
Bak size de tecrübe olmuş. Arabamız da yok derim ben . Kazalısını bırak .Bizim ilkokul proje devletti eşim takım ile gitti 5 bin istediler2017 de sonra yakasız gömlek o ara kaza yapmıştık araba dağılmış gitti 1000 lira verin siz demişlerdi
İçi de dışı gibi aynıSizin okula da hiç gitmedim. Puanı yüksek ama fotoğraflarda pek eski görünüyor dıştan. İçi iyi olabilir bak . Çocukların başarısı düştükçe , okullar daha yeni oluyor. Lgs sınavına girdiğimiz okul da 320 taban puanlıydı. Ama bir konumu vardı bir binası, neredeyse yazacaktık tercihlere![]()
Gözbebek okullardan orası. Mutlu olacağına eminim 4 yıl boyunca.İçi de dışı gibi aynıinşallah pişman olmaz
gezdik gördü yani sonradan sorun etmez umarım.
Hepimiz bir sokla şaşkın şaşkın kalakaldık, yazacak okul bulamadık ki ben yks başarılarına hic bakmamıştım.Yeni inceledim .Zaten epi topu 2 okul bulabildim hatta bu girdiğimiz yolu diğerinden bi tik uzun .Bunu bile bosver dedim .Diğerine gitmesi çok kolaydı rahat olacaktı. Sadece yola bakabildim .Alemsin ya
Ceycey ya pursaklari gördün mü DYK ları başlamış ama haksızlık değil mi ya her okulda aynı zamanda başlaması gerekmez mi
Gözüm geç açıldı benim ya şimdi incelemeye başladım okulları![]()
Ben kaçırdım Anadolu mu oldu Fen mi ?Memnun olacaklar bence cocuklar yazik şoktan soka girdiler. Hangi okulda okursa olsunlar kendi gibilerle olacaklar ,zaten bunu istiyorduk.İçi de dışı gibi aynıinşallah pişman olmaz
gezdik gördü yani sonradan sorun etmez umarım.
Anadolu yazdık.Ben kaçırdım Anadolu mu oldu Fen mi ?Memnun olacaklar bence cocuklar yazik şoktan soka girdiler. Hangi okulda okursa olsunlar kendi gibilerle olacaklar ,zaten bunu istiyorduk.
Cok şükür açıkta kalanımız eyvah duyenimiz yok ,biz mi kötüye alıştık sonuçlar mi iyi hic anlamadim ben
Anadolunun kralı ama . Biz nakilden vazgeçtik. Coniler le okuyacağızAnadolu yazdık.
Cok gaza geldim şimdiAnadolunun kralı ama . Biz nakilden vazgeçtik. Coniler le okuyacağız![]()