- 7 Nisan 2016
- 1.314
- 2.386
- 133
- 43
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #3.821
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım aynen eskiden devam kimse okullardan kıpırdamamış
Benim de ayniCanım aynen eskiden devam kimse okullardan kıpırdamamış
İkinci nakiller var daha. Bizim yer çok stratejik . Kalacağız geneBenim de aynikizim okulundan arkadaş bulmuş. Değişmesini istemiyordu
![]()
Bize denk gelmiş ya kımıldamayan iki bölüm de hiç giden olmamış ama diğer okullar da daha da artmış Anadolu yakasında puanlarBenim de aynikizim okulundan arkadaş bulmuş. Değişmesini istemiyordu
![]()
Ne güzel canım bizim Anadolu yakasında artmış şimdi seneye nakil düşünsek ilk yerleştirme mi esas son muBenim de aynikizim okulundan arkadaş bulmuş. Değişmesini istemiyordu
![]()
Bize müdür yardımcısı dedi ki ,seneye hazırlıksız okullarda zor olur dedi. Olduğunda sa 1 2 boşluk oluyor, bulursanız yuzdelige göre tercih yaparsınız dedi.Ne güzel canım bizim Anadolu yakasında artmış şimdi seneye nakil düşünsek ilk yerleştirme mi esas son mu
Nerden nakil aldıysa o okula biri daha girer bari .Umutyeniden Japonca öğrenicem dediğin de gülmüştük hatırlıyor musun
Haha bunu atıp gösteren arkadşaım da işte aynısını dedi vallaNerden nakil aldıysa o okula biri daha girer bari .
Yani yakın olsun biraz daha düşük puan olsun der insan da bu kadar mı uçurum olur bilemiyorum .
Yoksa o okullara haksız gelen 500 ler nasıl barınacak 500 luk okullarda dediğimiz çocuklardan biri mi ?Japonca falan hikaye bence
Neyyyy? Sebep?500 lük çocuk 440 lık ihl seçti çocuğa ne verdiler acaba
Bari hakedenler biri gitmiş olur sevindim .İstanbul erkekte bile 1 boş vardı ,oralara nakil olan da ne sevinmiştir simdi .Haha bunu atıp gösteren arkadşaım da işte aynısını dedi vallaKabataş çal falan nakil değiştirmiş gs de kimse kımıldamamış belki onlardan geçmiştir
Cok saçma di mi ?Hadi İmam Hatip idealdir sonra pişman olmuştur, ama daha yüksek kapatan İmam hatipler de vardı.Neyyyy? Sebep?
Canı gönülden amin diyorumCok saçma di mi ?Hadi İmam Hatip idealdir sonra pişman olmuştur, ama daha yüksek kapatan İmam hatipler de vardı.
Aman neyse ben daha konuşmayacağım, hak yiyen ,b.k yesin deyip noktayı koyuyorum.
Herkes okullarının hayrını görsün insallah
Yüzdeliklere takan bir biziz ceyceyNeyyyy? Sebep?
Bende evde yapayım siz başladıysanız bugünSpora da bu defa daha kararlı başladık oğlumla ,kapattık Lgs defterini önümüze bakacağız.
Boyle detay öğrendikçe insan in enerjisi düşüyor. Şimdiki hedefimiz okullara daha fit başlamak, başarıyla, kolaylıkla tamamlamak .
Başladık hoca bulduk oğlana çalıştıracak 1 ay haftada 3 gün. Nefes nefese bırakacağım onu diyor ben de oralarda kendi başıma takılacagim artık. Basla basla sen de az kafa dağıtalım ne olduysa oldu ,söylenip daha da sinirlenmenin kimseye faydası yok aksine lise motivasyonumuz düşüyor.Bende evde yapayım siz başladıysanız bugün![]()