2025 LGS Anneleri

Umutyeniden Umutyeniden Japonca öğrenicem dediğin de gülmüştük hatırlıyor musun

Eklentiler

• IMG_1971.webp
    IMG_1971.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 20
Ne güzel canım bizim Anadolu yakasında artmış şimdi seneye nakil düşünsek ilk yerleştirme mi esas son mu
Bize müdür yardımcısı dedi ki ,seneye hazırlıksız okullarda zor olur dedi. Olduğunda sa 1 2 boşluk oluyor, bulursanız yuzdelige göre tercih yaparsınız dedi.
Son tercih etkili olur bence. O kapanış oluyor cunku

Umutyeniden Umutyeniden Japonca öğrenicem dediğin de gülmüştük hatırlıyor musun
Nerden nakil aldıysa o okula biri daha girer bari .
Yani yakın olsun biraz daha düşük puan olsun der insan da bu kadar mı uçurum olur bilemiyorum .
Yoksa o okullara haksız gelen 500 ler nasıl barınacak 500 luk okullarda dediğimiz çocuklardan biri mi ?Japonca falan hikaye bence

Nerden nakil aldıysa o okula biri daha girer bari .
Yani yakın olsun biraz daha düşük puan olsun der insan da bu kadar mı uçurum olur bilemiyorum .
Yoksa o okullara haksız gelen 500 ler nasıl barınacak 500 luk okullarda dediğimiz çocuklardan biri mi ?Japonca falan hikaye bence
Haha bunu atıp gösteren arkadşaım da işte aynısını dedi valla 🫣Kabataş çal falan nakil değiştirmiş gs de kimse kımıldamamış belki onlardan geçmiştir

Haha bunu atıp gösteren arkadşaım da işte aynısını dedi valla 🫣Kabataş çal falan nakil değiştirmiş gs de kimse kımıldamamış belki onlardan geçmiştir
Bari hakedenler biri gitmiş olur sevindim .İstanbul erkekte bile 1 boş vardı ,oralara nakil olan da ne sevinmiştir simdi .
Ne hale geldi yavrucaklar

Bende evde yapayım siz başladıysanız bugün 😆😆
Başladık hoca bulduk oğlana çalıştıracak 1 ay haftada 3 gün. Nefes nefese bırakacağım onu diyor ben de oralarda kendi başıma takılacagim artık. Basla basla sen de az kafa dağıtalım ne olduysa oldu ,söylenip daha da sinirlenmenin kimseye faydası yok aksine lise motivasyonumuz düşüyor.
Yeni oyun kilidi açıldı, sinav görevi tamamlandı simdi sağlıklı yaşam 🤣Özel derslere getirip götürmeye devam

Back
X