2025 LGS Anneleri

Yani yapamayacakları okullar dan çekiliyorlar yada parlayacağı orta okula geçiyor yada çocuğa sen burayı oku Japon büyükelçisisin dediler Almanca Fransızca anlarım da 😅yada günahını almayayım belki müthiş burs falan teklif edilmiştir şehir dışı ise çünkü küçük Çamlıca da bu okul yeri de fiziki olarak da beş yıldızlı otel gibi de bana tuhaf geldi ondan paylaştım 🫣🫣
Ay kahkaha attım. Japon buyukelcisine🤣🤣 neden olmasin

Suanda çok garip geliyor ama dün okula gittik.afl de okuyan bir çocuk (11.sinif ) bizim okula geçmek istiyormuş. Kendi okulundan daha puanı düşük bir yere. Sebebi de obp. Cok abartı zorluyorlarmis yazililarda.
11 ve 12.sinifta başka okullara nakil aldıran çok kişi var dedi. O kadar yüksek puan al ama okulu yarım bırakıp diplomayı başka okuldan al. Bence bu da çok üzücü bir durum değil mi?
Ben de okudum yorumlarda. Yegenim de söylemisti okuluna daha yuksek puanli bir okuldan bir kız gecmis ve tıp kazanmış.

Ben de ilçe Fen için uğraşıyorum ama kuzenim de aynı şeyi söyledi bugün. Eskişehir'de fenden Anadolu'ya nakil alan çok öğrenci varmış, çok kararsız kaldım boşuna mı uğraşıyorum diye.
Aaaa Eskişehir’in neresi az çok biliyorum Mehmet şengğle bakmıştık başarısı yüksekti ama Anadolular da iyidir orada kuzenlerim biri sosyal bilimlerden iyi bir yerde sınıf biri de hukuk okuyor biri de mekatronik mi her neyse 🫣🤣onun mühendisliğinde

4 yıllık kalkınma planımız: Japon kültürü, dili ve edebiyatı su gibi içilecek. Rusça öğrenilecek , Azerbaycan Türkçesi , anadil gibi okunulup yazılacak. Çin de durdurulamıyor. Çince de a2 seviyesinde bari öğrenilecekkkkkkkkk🙈

Kartal daha mi yüksek isim duydum ama tam bilmiyorum.ulasim nasıl acaba? Valla ben sırtımda taşır yine götürürdüm arada çok fark var.
Canım şöyle diyeyim kamudaysan Kartal ihl de isen malum biriyle alt üst dönem arkadaşı olman çok muhtemelen direkt en tepedesin biz hep dalga geçerdik kapısından geçende yükselir mi diye kendi bölümüm için en azından devlet kanallarının tüm müdürleri cvlerinde o lise geçer özel bir yer 😂🫣😅 490 olsa belki düşünürdük biz şaka bir yana oranın eğitimi amcam yurt dışında ateşelikte ilahiyatçıydı onun dönemin den bu yana çok iyiymiş orası ayrı derdi ama artık maalesef okulları seçtikleri için bir başka gelen de bu okulları seçer mi diye insan çekinir şahsen ben çekinirim ya burası Türkiye ay atüm yorumlara alıntı ile yazamadım çok yer kapladım

Aaaa Eskişehir’in neresi az çok biliyorum Mehmet şengğle bakmıştık başarısı yüksekti ama Anadolular da iyidir orada kuzenlerim biri sosyal bilimlerden iyi bir yerde sınıf biri de hukuk okuyor biri de mekatronik mi her neyse 🫣🤣onun mühendisliğinde
Vallahi onu çok iyi bilmiyorum, kuzenim Bilecik'te oturuyor ama oğlu Eskişehir'de okudu. Eskişehir ile yakın oldukları için tanıfıkları da çok orada. Okullar konusunda çok bilgili olduğu için ona danışıyorum genelde böyle şeylerde. Bence Anadolu'da kalsın dedi.

Vallahi onu çok iyi bilmiyorum, kuzenim Bilecik'te oturuyor ama oğlu Eskişehir'de okudu. Eskişehir ile yakın oldukları için tanıfıkları da çok orada. Okullar konusunda çok bilgili olduğu için ona danışıyorum genelde böyle şeylerde. Bence Anadolu'da kalsın dedi.
Bence doğru demiş çocuğunuz uygun değilse eziyet olur biz bir istanbulda ilçe fen e baktık tam deniz gören tepede yurt içinde bahçenin şuan ağzından üç dört kelime zor çıkıyor oraya verirsek tempoyu asla kaldıramaz dedik aslında inanılmaz beğendim ama her çocuk için değil fen 7 de telefonları topluyorlarmış yemekten sonra 11 e kadar etüt bizimki asosyal iyice robot olurdu durmazdı zaten Anadolu müdürleriyle gittiğim de dedim bu çocuk için Anadolu yeterli olur mu çünkü bizim kinin insanlarla sosyalleşmeue ihtiyacı var hele bir de çocuklar fen de ders yükünde de bocalarsa daha da kapanırlar içlerine yapabilen çocuklara saygım var aile yanı olsa belki okul tolere edilir de

Bence doğru demiş çocuğunuz uygun değilse eziyet olur biz bir istanbulda ilçe fen e baktık tam deniz gören tepede yurt içinde bahçenin şuan ağzından üç dört kelime zor çıkıyor oraya verirsek tempoyu asla kaldıramaz dedik aslında inanılmaz beğendim ama her çocuk için değil fen 7 de telefonları topluyorlarmış yemekten sonra 11 e kadar etüt bizimki asosyal iyice robot olurdu durmazdı zaten Anadolu müdürleriyle gittiğim de dedim bu çocuk için Anadolu yeterli olur mu çünkü bizim kinin insanlarla sosyalleşmeue ihtiyacı var hele bir de çocuklar fen de ders yükünde de bocalarsa daha da kapanırlar içlerine yapabilen çocuklara saygım var aile yanı olsa belki okul tolere edilir de
Bizim için hiç sorun değil, benim kızım da sosyal bir çocuk değil, içine kapanık bir çocuk. En yakın arkadaşı İlçe fene yerleşti diye o da çok istiyor, aslında ikisinin hedefleri çok farklıydı ama olmadı malesef 😔. Küçük bir ilçede yaşıyoruz, çokta fazla seçeneğimiz yok o yüzden. İlçe Fen ve kızımın yerleştiği Anadolu Lisesi eğitim kalitesi olarak ilçedeki en iyi iki okul zaten, o konuda için rahat. Hayırlısı böyleymiş diyorum artık.

Bizim için hiç sorun değil, benim kızım da sosyal bir çocuk değil, içine kapanık bir çocuk. En yakın arkadaşı İlçe fene yerleşti diye o da çok istiyor, aslında ikisinin hedefleri çok farklıydı ama olmadı malesef 😔. Küçük bir ilçede yaşıyoruz, çokta fazla seçeneğimiz yok o yüzden. İlçe Fen ve kızımın yerleştiği Anadolu Lisesi eğitim kalitesi olarak ilçedeki en iyi iki okul zaten, o konuda için rahat. Hayırlısı böyleymiş diyorum artık.
Ya yerleştiğiniz cepte en azından süper o zaman sizde yine tercih isteyin olmazsa gelir ama arkadaşıyla olması çok iyi 👍🏻 inş gönlünüzce olur ikinci de daha çok kayma olur diyorlar

Back
X