Kafanı dağıtacak bir hobi yada fistiklinin dediği gibi video vs hatta evlilik hakkında herşey dizisi var YouTube dan başla çok tatlılar ben o ara kore dizilerine sarmıştım benim halamın evliliği 25 senedir dediğin gibi ödemiyorlarda o bildiğin hasta oldu bende travma borç olayı eşimin taraftan biri var ödüyor ama takıntım biz istemiyoruz neler yaşadık 0 ladık bunlar kirada iki çocuğu kolejde demediler vermezsen altın atıyor mesela ay üzülmeyin bunları bozduruyoruz ucuza gidecek diye dalga geçer gibi

valla çok takıyordum psikolog demişti istenmesi mi ödenmemesi mi diye istenmesi demiştim çok çok acil ise artık eşim sorarak minumum ödememesin de hiç etkilemeyecek şekilde veriyor geçen istemiş 1 milyon yatırım yapacakmış adam bile diyor ki yuh dedim hiç yorum yapmadım yoruldum kavgadan kendimi yemekten sonra çocuklara verdiği harçlığa kadar ben kafam da yiyordum kendimi ben kötü biri değilim ama o isteme rahatlığı beni olmadığım şekle sokuyor ben takmayınca eşimde inatlaşmıyor ay özele girerek örnek gösterdim ama herkesin evi ayrı çocuğunun geleceğini düşünmek zorunda
Ya o kadar benzer tam da anlattığın şeyleri yaşıyoruz
Benim eşimin ailesi var ya ödünç araba bile istemezler
Benim annemin sülalesi de çok matah değil ama kendi halinde insanlar
Babamın akrabaları çok kötü
Borsada para kaybeden borç istiyor
Düğün yapan borç istiyor
Tatile giden borç istiyor
Arabanızı satın evinizi satın diyebilecek kadar arsızlar ya
Ve bu babamdan kaynaklı yıllarca annemi ezmişler elindeki avucundakini almışlar
Şimdi biz büyüdük izin vermiyoruz iyice saldırıyorlar
Annrm 60 yaşında çalışıyor babamın aldığı 3 kuruş emekli maaşı
Oturdukları evi damı içini dışını biz yaptırıyoruz
Babamın arabasının yarı parasını bile eşim verdı
Kaç yıldır yoksulluk içinde yaşadık tam rahata erdiler huzur yok
Yazın çalışırdık bağ bahçe işinde
Kazandığımız parayı isterler tatile giderlerdi
Annemi tatile ben götürdüm düşün kadın 50 yaşında deniz yüzü gördü

Bunları söyleyince boş lakırdı yapıyormuşum gibi he he modundalar hiç gram üzülmek yok
Yemin ediyorum nefret ediyorum ya
Her sülaledr var yiyici tipler