- 19 Şubat 2021
- 7.261
- 22.338
- 298
- 39
- Konu Sahibi GlamourGaze
- #4.641
Yaptığınız her hangi bir çalışma planı var mı
Plan lazım bize de
Plan lazım bize de
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sınav sisteminde değişiklik varsa şimdiden açıklamaları gerekir. Bence kendileri de tam karar veremedi.Servisi sevmesi çok güzel büyük rahatlık
İstedikleri kaynak kitapları hep yazmalı
Öğretmeni demiş ki belki yks yi açık uçlu yaparlar
Daha optik okuyamıyolar nasıl yazı okuyacaklarsa neyseeee
O yüzden yazma çok olabilir
Tekrar etmesi soru çözmesi çok güzel ben söyleyince of anne filan diyor
Ödev varsa yapıyor yoksa tekrar filan yok
Sürekli bak çalışmazsan olmaz öyle kolay değil diyorum ama
Nasıl olacak bilmiyorum
Benim oğlum karıştırmaz pek beni. Kendi ne istiyorsa onu yapar. Çatışma yaşıyoruz ne yazık kiYaptığınız her hangi bir çalışma planı var mı
Plan lazım bize de
Benim oğlan çivi yazısı gibi yazıyor nasıl okuyacak yapay zeka onuSınav sisteminde değişiklik varsa şimdiden açıklamaları gerekir. Bence kendileri de tam karar veremedi.
YKS nin açık uçlu olma ihtimalini düşünemedim
Hele her sene bu kadar giren sayısı artarken![]()
Matematik yapıyorsa daha ne olsunBenim oğlum karıştırmaz pek beni. Kendi ne istiyorsa onu yapar. Çatışma yaşıyoruz ne yazık ki
Planı da yoktur. Varsa yoksa matematikdiğer derslerde de şimdilik ödev ile tekrar yapıyor gibi bir şey oluyor.
İb programı varsa destekle mutlakaSelam kızlar bizim de geçen hafta tanışma toplantısı vardı. igcse ve ib yi anlattılar.
Cok isterim kizimin ikisine de katılmasını ama aşırı çaba istiyor. Kizimda o potansiyeli görmüyorum. Benim söylememle olacak iş değil, kendi isteyecek.
Okula kizim da alıştı çok şükür
Müdür bize de sınav sistemi degisebilir ama şimdilik eski sistem devam ediyoruz dediler . Değişecekse daha mantikli bir sey bulsunlar lütfen, açık uclular bana da mantıklı gelmiyor.
Şansa bak yaKızlar benim küçük özel okulda. iki haftadır müfettiş var okulda.Yarın benimle görüşecekmiş. Rastgele bir veli seçmiş. Ne soruyorlar bilgisi olan var mı acaba
Okulda deneme sınavları oluyor. Olmuyor diyemem ki. Bana okulla ilgili soru mu sorar acaba
yardımcı kaynakta aldırıyorlar.
IGCSE International A Level Diploması Nedir?İb programı varsa destekle mutlaka
Evet çok yoğun çalışması gerekiyor belki hırslı bir iki arkadaşı olur ve onlar isterse kızınız da isteyebilir
İb benim oğlan da istiyor ama bu çalışma sistemi ile nasıl olur bilmiyorum
İgsce ne ben onu duymadım
Açık uçlu gerçekten hem mantıksız hem işlevsiz bir sınav
Öyle ya da böyle oturmuş bir sistem var işte
Neden bozuluyor neden uğraşılıyor
Ay bence de öğretmenlere sorun. Benim yeğenim de özel okulda onlara kaynak ekstra aldirmiyorlarmis. Kizkardesim kendi isteğiyle alıyor.b.sehir.Kızlar benim küçük özel okulda. iki haftadır müfettiş var okulda.Yarın benimle görüşecekmiş. Rastgele bir veli seçmiş. Ne soruyorlar bilgisi olan var mı acaba
Okulda deneme sınavları oluyor. Olmuyor diyemem ki. Bana okulla ilgili soru mu sorar acaba
yardımcı kaynakta aldırıyorlar.
Aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Ne soracak acaba. Müdür yardımcımız bilmiyor ama zor durumda bırakacak şeyler söylemezseniz seviniriz dedi.Ay bence de öğretmenlere sorun. Benim yeğenim de özel okulda onlara kaynak ekstra aldirmiyorlarmis. Kizkardesim kendi isteğiyle alıyor.b.sehir.
Ay kaynak kitaplar mecburi ve sorgulanmamali
O nasıl bilmiyor ki ilk defa mı yapılıyormuş böyle bir uygulamaAşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık. Ne soracak acaba. Müdür yardımcımız bilmiyor ama zor durumda bırakacak şeyler söylemezseniz seviniriz dedi.
Dinlenmenin tadını çıkarınAnneler nasıl gidiyorBazı şeyler düzene girdi çok şükür. Biz şimdilik paragraf+matematik ağırlıklı gidiyoruz. Diğer derslerde sadece ödev yapıp konu tekrarı yapmaya çalışıyor. Servise alıştı. Yemekhaneye alıştı.
Okula, arkadaşlarına alıştı. Rahatladık çok şükür. Hafta sonu hengamesinden kurtulduk. Yok basketbol kursu, yok ingilizce kursu, gitarı, yüzmesi vs. dershane derken o kadar yorulmuşuz ki, 2 çocukla. Dinlenmeye geçtik. hiçbir şey yapmıyoruz. Maddi manevi dinlenmedeyiz.
Dinlenelim ki 11. ve 12. sınıfta atağa geçelim :)
Bizimki de kendine bakmaya başladıDinlenmenin tadını çıkarınçok sevindim çocukların ortamlarına alışması çok mutlu ediyor bizim ki de alıştı hatta saç şekillendirici almış paspal dediğim çocuğum bir özen gösterme başladı akşamları gitar çalışıyor üst sınıf abiler harika çalıyorlar bende ilerleticem dedi bizim zaten yatış mecburi dil için de Kasıma kadar bireysel destek vermeyelim önce kendi okulda ne yapıyor görelim dedik küçüğüyle uğraşıyoruz biz
Okuldan veli ile görüşme hayatımda ilk kez duyuyorum ders işleme okul düzeni fala. Soracaktır bişi diyeceğim ama eğer çökmeyi düşündükleri okul değilse![]()
klasik sınavı unutun derken? Şuan ki sınavdan bahsediyor değil mi? Neye göre seçilecekler peki? Herkes istediği bölümde okuyamaz. Yaptıkları sınavda nasıl ayırt edecekler bilmiyorumTek tek alıntı yapamadım ama maarif kanunu hakkında uzman olan akademisyen hocanın okulunda kızım bu kanun Avrupa’nın mecburi koyduğu bir tasarıydı ama sınav lobisinden gecikti dedi geçmeselerdi agredite iptali olacaktı lise ünv yurt dışı asla tanımayacaktı son Türkiye ve Macaristan kabul etti dedi yüzeysel veli toplantısında anlattı bize velev ki yöneticiler gitse bile sos değişir ama yemek değişmeyecek o yüzden 6 ve öncesi ve lise kademesin de 10 öncesi klasik sınavı unutun dedi daha anlattı toparladığım kadarıyla uzun uzun yazabilirim 2 saat ağzımız açık dinledik gelecek sistemde hiç bir diploma garanti değil 3 yada 5 sene de bir mühendis oldu atıyorum tekrar biz sınava girecekler meslek kollarının yaptığı
Bizim şuan 3. Sınıf ama ders programımız daha farklı problem kurma ve okuduğunu anlama diye ayrı derleri var
Dirim bizde aynı düşünüyoruzBizimki de kendine bakmaya başladıSaçını zor taratırdım şimdi saç yapıyoruz. Ergenlik zor
Daha 3 haftalık bir veli olarak inşallah çok bir şey sormaz
klasik sınavı unutun derken? Şuan ki sınavdan bahsediyor değil mi? Neye göre seçilecekler peki? Herkes istediği bölümde okuyamaz. Yaptıkları sınavda nasıl ayırt edecekler bilmiyorum
İnşallah işin içinden çıkabilirler. Bir anda bu kadar köklü bir değişiklik kaldırabilir miyiz bilmiyorum![]()
BelkiDirim bizde aynı düşünüyoruzüç hafta da böyle değişiklik inş dozunda gider
Sistem aynı olur sorular farklı Dirim hangisini demişti bilmiyorım yeni sistemden 3 soru sordular yer yerinden oynadı dedi Lgs mi yks mi yine hocayı yakalar sorarım benhangisiydi diye ikisi de tartışıldı durdu çünkü birde kaynak yada etüd merkezi biz alırken iki kez düşünelim dedik hazırlık ve 9 da üzerine fazla gitmeme adına sistemi de anlama için
Hayır klasik olabilir ona göre yazılımlar hazırlanır dedi ama ezber değil problem çözmeden çok problem kuranın aktif olacağı sistem dedi yurt dışında ki model ama sosu farklı onların ünv sınavına bakmak lazımBelkiUmutyeniden biliyordur
Test şeklinde olmayacak mı dedi yani
Açık uçlu soru daha önce denendi mi