• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Selam. Başarısı düşük bir okul. Bizim ortaokulda 207 öğrenci vardı lgs ye girmeyenler oldu. 23 öğrenci yüzde 2 ve altı dilimdeydi . Yüzde 4 5 dilim de olanlar da çoktu. O okul neresiyse başarısı yok.
8.sinifta özel okula geçmemiz konusunda ne düşünürsünüz. Düzeni , alışkanlıkları, ortamının bozulmasından çekiniyorum..

180 öğrenciden 5'i fen lisesi, 12 kişi de nitelikli Anadolu liselerini kazanmış. Devlet okulundayiz, özel ders ile destekliyoruz, seneye daha da yoğun derslerle başarıya ulaşmaya çalışacağız.. Benim oğlum deneme sınavlarında 90 soruda 8 ila 12 yanlış arasında şu an. Bireysel çabasıyla ilerleyeceğiz inşallah, okuldan pek verim alamayacağız gibi bu sonuçlarla maalesef.. Yanıtınız için teşekkür ederim 🌺 🙏
Okul yetmiyor ki hiçbir çocuğa. En iyi okullar bile dershane özel ders vs eklenerek kazandı çocuklarımız. Yoksa zordu. Çocuk ve siz el ele verince olur . Eksikliklerini saptıyorsunuz . Denemeler de düşük alması hiç önemli değil şu an

8.sinifta özel okula geçmemiz konusunda ne düşünürsünüz. Düzeni , alışkanlıkları, ortamının bozulmasından çekiniyorum..
Özel okul parasını özel iyi hocalara ve dershaneye verin. Özel okul da okuduk biz de. Zaten çalışkan çocuklar lgs de çok yüksek aldılar . Çocuktan ve çocuğun ailesinden geldi başarı hep

Bir yakinimiz bursluluk sinavina sokup yollado son sene . Cocuk cok basariliydi zaten 500 puan aldi.

Yani boyle deneyebilirsiniz , yoksa cey ceyin demesi gibi

Back
X