• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Herkese selam :KK200:
Valla çok zor 9.sınıf. Hiç ortaokul gibi değil. Sınava çalışmadan yüksek almak imkansız. İttirmek gerekiyor sürekli. Ergenlikte bir taraftan.
Sanki bu ittirme olayı üniversiteyi bitirene kadar devam edecek gibi geliyor:mad:
Hangi bölümü seçecek daha karar vermedi. Ama bilgisayara da hiç yatkınlığı yok. İlgisi alakası da görünmüyor. Yatkınlığı olabilecek meslekleri de seçebilir mi ilerisi için bilemiyorum.

Valla çok zor 9.sınıf. Hiç ortaokul gibi değil. Sınava çalışmadan yüksek almak imkansız. İttirmek gerekiyor sürekli. Ergenlikte bir taraftan.
Sanki bu ittirme olayı üniversiteyi bitirene kadar devam edecek gibi geliyor:mad:
Hangi bölümü seçecek daha karar vermedi. Ama bilgisayara da hiç yatkınlığı yok. İlgisi alakası da görünmüyor. Yatkınlığı olabilecek meslekleri de seçebilir mi ilerisi için bilemiyorum.
Şok olduk 9 da . Herkes çalışkan artık. Egolar tavan derslerse çok zor. Özel hoca bulacağım 2 derse yoksa durumlar vahime gidiyor. Alışırlar umarım bu sisteme

Nasıl sınav sonuçları
Oğlumun en düşük tarih
77 almış
Bakalım ikinci sınavlar nasıl olacak
Test kitapları ve konu anlatımı olan kitaplar aldım
YouTube dan hocaları da açıp dinliyor
Plan yaptı her gün bir saat ders çalışıyor birgün mat birgün fizik gibi
Sürekli ittirmek konusunda o kadar haklısın ki bizim de sürekli hadi ders çalış telefonu bırak sözleri🤦‍♀️
Yazılım ve bilgisayar istiyor oğlum da ilgisi var ama o sanıyor ki oturup para kazanacağım
Hiç açıp bakmaz bilgisayarı nasıl çalışıyor bu kablosu ne şu ne diyr
Babası gibi bir cevher var bu işten anlayan o ama hiç merak etmiyor🤷‍♀️

Back
X