• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

insaflıymış yine 80 dakika fena durmuyor :KK69:

fenbeg matbeg kaçıncı sınıf girecek?ortaokul için vardı geçen ben başvurmadım. Ama oğlum için 3-4 sene önce başvurmuştum.Online ve kolay diye hatırlıyorum
3. Sınıf canım okulda girecekler 1400 tl sanırım üçü sınav başı değildir herhalde okulda hiç ölçme olmayınca girsin dedim

Ortaokulda gönderdiğim okulun hakkını da yemek istemiyorum ama her yerde sıkıntı var. sadece okul yetmiyor ne yazık ki. Bazı çocukların iteklenmeye ihtiyacı var. Birde
MEB açıklama yaptı beceri temelli yeni soru tarzları diye. Test şeklinde de devam edeceği söylenmiş sanırım. Anneler olarak bizler takipte olup ona göre ders yaptıracağız.Özel okulların lise kısmı nasıl bilmiyorum not açısından. Ama benim küçük ortaokulda.sınıf ortalaması sanıldığı kadar yüksek değil.

80 sayfa çokmuş :( açıkçası test kitabındansa seve seve oh derim. Soru çözme ise yani. Bizimkine iyi olur çalışmış olur en azından :rolleyes:

Benim oğlumda ingilizceyi hiç sevmedi ve hala devam ediyor soğukluğu.Almanca da öyle.
Derslere de hiç katılmıyormuş.Eskidende öyleydi. Değişmiyor ne yazık ki:(
Şuan küçük oğlumda yaşadığım problem yabancı dil sorunumuz ne yapıcağımı şaşırdım artık

Oy oy ama iyi etmişsin temel önemli cey cey benim de yapacağım o seneye 🫣 benim tek aldırdığımı mat çı idi oda uzaktan sonra aldık ama kadın hala arayıp soruyor seneye de öyle bir fizikçi matcı bulsam ders başı 400 tl veriyordum bende ama yaşının büyüklüğü vs mi oğlum aşırı saygı duyuyordu sertti de kendi hocaları o kadar takip etmemiştir şanstı belki o hoca bize 🫣😅 fiyatın çok çok üzerinde bir performansı vardı rica minnet kabul etmişti
Tanıdık elimizde büyüyen kızımıza 400 veriyordum ben de. Lgs için tecrübesizdi ama o zaman başka hoca buldum 1.5 saati 2000 di. Bayağı faydasını gördük. Çocuğun psikolojisi bozulacağına param gitsin ayol. Yemişim birikimini vs🙈🙈🙈hergün söyleniyor okuldan dönünce .

Şuan küçük oğlumda yaşadığım problem yabancı dil sorunumuz ne yapıcağımı şaşırdım artık
Bizde de vardı . Ahhhh ahhhhh onu da başka kursla çözmüştüm. Çocuklara verdiğimiz emeklere bakın. Ondan sonra bi densiz okumak da neymiş hıh ben üniversite mezunu gibiyim zaten demez mi yolasım geliyor. 🙈🙈🙈🙈Bizler çok şükür birbirimizi anlıyoruz da tek tartışma çıkmadı bu grupta🙏

Sınavlarınız başlamadı mı sizin bugün bizim yabancı dil konuşma vardı 25 üzerinden 10 vermiş çocuğun içinden geçmiş Almanca da bişi de diyemiyorum gerçekten hiç ödev yapmayan konuşma bozukluğu olana sınava katmadan 20 vermiş olabilir tabiki versinler desteklemek lazım ama bizimki taktı derken inanmıyordum gerçekten 5 sene bu hoca ile olacaksa biz yandık 😔😔

Sınavlarınız başlamadı mı sizin bugün bizim yabancı dil konuşma vardı 25 üzerinden 10 vermiş çocuğun içinden geçmiş Almanca da bişi de diyemiyorum gerçekten hiç ödev yapmayan konuşma bozukluğu olana sınava katmadan 20 vermiş olabilir tabiki versinler desteklemek lazım ama bizimki taktı derken inanmıyordum gerçekten 5 sene bu hoca ile olacaksa biz yandık 😔😔
Aynı sorunlar heryerde demek ki. Motive etmeli çocukları oysa🙁

Back
X