• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

17.30 da mat dersi bitti. 18 e doğru Gordion’a geldik . Yemek yiyoruz . Trafik korkunç . Burada kaldık bi 2 saat 🙈🙁Hala 3 çocuk yapmayı düşünen var mı?🧐🧐

Bizim özellikle fen matematik son denemeler çok kötü geliyor ne yapacağız bana bir fikir verin ya o.O
Gecen denemede 12 boş bırakmıştı bugün yine 10 boş bırakmış. Sebep olarak zor diyor :( bugünkü deneme karekökmüs
8. Sınıf mı?

Bizim özellikle fen matematik son denemeler çok kötü geliyor ne yapacağız bana bir fikir verin ya o.O
Gecen denemede 12 boş bırakmıştı bugün yine 10 boş bırakmış. Sebep olarak zor diyor :( bugünkü deneme karekökmüs
Zor demeyecek. Once konuyu ogrenecek sonra yapamadigi sorulari sorup ogrenmeye calisacak.
Bir hedefi varsa , vazgecmesin😔

Bugün tenis kulübünde güzel bir kadınla tanıştım yaşı 42 imiş . Sonra kızı geldi 24 yaşındaymış üniversite mezunu. Ben şokkkk . Benim kız iş sahibi olana dek nine mi olacağım yoksa?🙈🙈amanın Retinol e Retinal daha ağırlık vereyim. Yaşlanmamam lazım. Yaşlanmamam lazım🙈🙈Salyangozları sevmem . Ama faydalı diye ürünlerini kullanıyorum. Yaşlanmamam lazım🧐😂

Bugün tenis kulübünde güzel bir kadınla tanıştım yaşı 42 imiş . Sonra kızı geldi 24 yaşındaymış üniversite mezunu. Ben şokkkk . Benim kız iş sahibi olana dek nine mi olacağım yoksa?🙈🙈amanın Retinol e Retinal daha ağırlık vereyim. Yaşlanmamam lazım. Yaşlanmamam lazım🙈🙈Salyangozları sevmem . Ama faydalı diye ürünlerini kullanıyorum. Yaşlanmamam lazım🧐😂
Senin kız mezun olsun hepimizi bir elden geçirir 😅 Gencecik oluveririz acele etme💃

Cocugumu eeken dogurdugumu dusunuyordum .daha erken dogurmaliymisima geldi😂 yeni nesil icin olanaklar cok artik kimse yaslanmiyor bence🤭

Ay evlenir evlenmez çocuk yapsaydık biz 🤣şuan Yks anasıydım ben 25 de yapınca çocuğu liseli anasıyım sınıfta bir kız var 17 yaşında okullara da erken yazdırılmış annesi benden 3 yaş küçük 89 imiş bazen diyorum oğlanla sınıf arkadaşı bile olabilir mişim yok hayatımı yaşayacağım dedin iş dedin iyi halt ettin o sektörde değilim emek verdiğim 🫣😅 80 ler de doğanların bir yaşlanmama durumu var oradan yırtıyoruz biraz yada kendimizi avutma bu yaşlar teyze gelirdi 🤪 ama kimse teyze demiyor bana okulda liseye giden çocuğum var diyince bir şok oluyorlar ben botox iki senedir yaptırıyorum ama çok bilindik olanı değil ama o alerji yapıyor onun dışında şimdi bu dolgudan korkarım ama mineral aşıları araştırıyordum ceycey kızın olana kadar başlamak lazım ki 😂 on sene geriden gelelim

Back
X