• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Din vardı bugün bakara suresi 177 yi sormuş
Full ezberdi diyor
80 alırım inşallah diye yazmış 😬

Başarılar diliyorum şimdiden matematik için
90 ar dakikalık 3 ders aldırdım. Meb sormayacak bu sefer. Hoca kesin zor soracak. Eksiği olursa perşembe bir ders daha aldırırım. Bize yılbaşı falan yok. Tüm çocuklarımıza başarılar diliyorum🙏

Merhabalar :KK200:

Biz lgs'ye hazırlık için özel dersle ilerlemeye karar verdik son durumda.. Sizler tecrübeli annelerimiz olarak nasıl plan yaptığınıza örnek verebilir misiniz rica etsem. Türkçe ve Matematik'te kontrol hocalarında olacak, bizi yönlendirirler zaten. Ancak diğer 4 derste nasıl bir plan yaptınız? Konulara hangi kitaplardan çalıştılar gençler mesela, hangi soru bankalarını kullandılar? izledikleri /önerebileceğiniz kanallar var mıdır? Haftalık olarak her dersten 1'er - 2'şer ünite mi gidildi örneğin? Kusura bakmayın lütfen, aklıma geleni yazdım, yanlış bir plan yapmaktan, plan sistemini yanlış kurmaktan çekiniyorum. Bir de mesela LGS'ye hazırlık ne zaman başladı, yaz aylarında başlandı mı? Elbette kervanı biraz da yolda düzeceğiz ancak sizler eğer dershaneye de gidilmedi ise nasıl bir yol izlediniz? Tecrübelerinizi duymaya ihtiyacım var. Çok teşekkür ediyorum..

Çok geçmiş olsun
Salgın filan mı yediği bir şey mi dokunmuş

Bizde bugün ingilizce ve adabı muaşeret vardı ama oğlum sabaha kadar uyuyamadı bulantıdan sabahtan öğlene kadar acilde yattık
çok geçmiş olsun, oğlum da dün gece ateşlendi, hiçbirşey yemiyor, birazdan doktora gideceğiz, çok zor randevu buldum, bende de boğaz ağrısı başladı. Sanırım salgın var, bizim okulda da bayağı hastalanan olmuş son 1 -2 haftadır. Allah beterinden korusun tabii..

çok geçmiş olsun, oğlum da dün gece ateşlendi, hiçbirşey yemiyor, birazdan doktora gideceğiz, çok zor randevu buldum, bende de boğaz ağrısı başladı. Sanırım salgın var, bizim okulda da bayağı hastalanan olmuş son 1 -2 haftadır. Allah beterinden korusun tabii..
Aminn size de çok geçmiş olsun🙏

Hastalara çok geçmiş olsun maalesef herkes hasta bu aralar.....
Bizim çok şükür önemli yazılılarımız bitti diğerleri kolay onları bu hafta hallederiz....

Back
X