• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 LGS Anneleri

Okudum yazdıklarınızı da yazamadım, sağlık sıkıntilariyla uğraştık, diğer hersey önemini yitirdi ,ancak düze cıkabildik şükür, selamlar hepinize 🥰🥰🥰
Şimdi gördüm buradan bana bildirim gelmiyor . Hayırdır ? Umarım herşey iyidir artık.

Hic uzun uzun anlatamıyorum, eşime bir hastalık teşhisi, hemen ardından operasyon ,simdi düze çıktık şükür, simdi hersey yolunda ,ama son 1.5 2 ay zordu .
Tesekkur ediyorum arkadaşlar
Tekrar geçmiş olsun canım
Bir daha böyle kötü olaylar yaşamamanız dileğiyle

Hic uzun uzun anlatamıyorum, eşime bir hastalık teşhisi, hemen ardından operasyon ,simdi düze çıktık şükür, simdi hersey yolunda ,ama son 1.5 2 ay zordu .
Hastalık işleri de zor hastane işleri de zor . Allahım bir daha yaşatmasın çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım benim. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.

Okudum yazdıklarınızı da yazamadım, sağlık sıkıntilariyla uğraştık, diğer hersey önemini yitirdi ,ancak düze cıkabildik şükür, selamlar hepinize 🥰🥰🥰
Bana da bildirim gelmiyordu . Yeni gordum
Gecmis olsun umut , saglik olsun gerisi bos gercekten

Valla şimdi o okulun da sayfasina baktım.ilk tercihi bu okuldan yapana burs veriyorlarmış 😅 şimdi anlaşıldı 6 puan nasıl arttı 😅 ben nasıl görmedim bunlari önceden 😅😅
hangi okulmuş orası acaba biz de tercih yaptık busene sizlerin paylaşımları bize de örnek oluyor.

Back
X