• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Sen de mi uyuyamıyorsun? 🙁
Ya bende bir anda geldi. Burnumu falan temizlemiyordum. Pazartesi mi gideceksin?
Evet uyuyamıyorum 😔Pazartesi şeker yükleme testim var. Eşim özele gidelim yarın için rahat etsin dedi ya haftaiçi salı falan ya da yarın özele gidicem. Devamı geliyor mu peki? Diş etin kanamış olabilir mi

Evet uyuyamıyorum 😔Pazartesi şeker yükleme testim var. Eşim özele gidelim yarın için rahat etsin dedi ya haftaiçi salı falan ya da yarın özele gidicem. Devamı geliyor mu peki? Diş etin kanamış olabilir mi
Hayır canım, dünden sonra gelmedi. Ama genzümden geldiğinden eminim.
Git canım, için rahat etsin

Corasprin başlamıştı doktorun ondan kaynaklı olabilir canım bı doktoruna danış yinede
Ya aklıma bu geliyor ama bilmiyorum yapar mı? Bir de benim kanım çok fazla 15 lerde. Önemli bir yerde bir şeyim olsa ağrım olur ne bileyim nefessiz kalırım bir şey olur diye düşünüyorum. Önemli değil diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama insan tedirgin oluyor. En son doktora gidicem ama röntgene giremem. Kendi doktorum bilir mi bunu ona da hiç sormadım

Ya aklıma bu geliyor ama bilmiyorum yapar mı? Bir de benim kanım çok fazla 15 lerde. Önemli bir yerde bir şeyim olsa ağrım olur ne bileyim nefessiz kalırım bir şey olur diye düşünüyorum. Önemli değil diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Ama insan tedirgin oluyor. En son doktora gidicem ama röntgene giremem. Kendi doktorum bilir mi bunu ona da hiç sormadım
Kadın doğumada danış o zaten KBB ye görün ister ihmal etme tabiki ama forumda corapsrin kullanıp burun vs gibi kanaması olanlari okumuştum canım

Kadın doğumada danış o zaten KBB ye görün ister ihmal etme tabiki ama forumda corapsrin kullanıp burun vs gibi kanaması olanlari okumuştum canım
Bir bakayım foruma hiç bakmadım. Ama evet ihmale gelmez. Yarın şeker yükleme için gidecektim bir sorarım kendi doktoruma. KBB ye de gidicem bakalım

Kız ben kullanmıyorum ama sürekli kan var burnumda dur yarın doktora sorayım

Merhaba arkadaşlar aranızda alt ast degerı yükselen var mı varsa ne gıbı önlemler aldınız bılgı verırmısınız
Merhaba canım yükselen vardı grupta da hatta bende de kullandıgımız multivitamin ile ilişkili olduğunu gördük regenesis max kullanıyorduk bırakınca geçti ve sürekli kan tahlili ile devam ettik muhtemelen doktorunda kullandığın her şeyi kesip gözlemleyecektir

Kızlaaar günaydın iyi pazarlar ☺️
Ben kolonya şişelerini ve marteniçka bilekliklerini takmak için kartları hazırladım. Çikolatası da tamam. Başka hediyelik düşünüyorum ama sadece aile üyeleri anane falan için. Öneriniz var mı. Sabun düşünmüştüm Instagram'da çok güzel bir hesap var ama emin olamadım. Kalıcı bir hatıra düşünüyorum.
Size fotoğrafları da ekleyim bakın 🥰

Eklentiler

• IMG_20241214_162141.webp
    IMG_20241214_162141.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG_20241214_162049.webp
    IMG_20241214_162049.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20241214_162044.webp
    IMG_20241214_162044.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG-20241213-WA0021.webp
    IMG-20241213-WA0021.webp
    40,9 KB · Görüntüleme: 56
Ben kolonya şişelerini ve marteniçka bilekliklerini takmak için kartları hazırladım. Çikolatası da tamam. Başka hediyelik düşünüyorum ama sadece aile üyeleri anane falan için. Öneriniz var mı. Sabun düşünmüştüm Instagram'da çok güzel bir hesap var ama emin olamadım. Kalıcı bir hatıra düşünüyorum.
Çok güzel hepsiii, sağlıkla neşeyle kullanılsın 😍
Daha önce söylemiştim sanırım ben düğünümde zeytin fidanı dağıtmıştım hediyelik, yetiştirip bahçeye ekenler bile oldu her bakışta bizi anıyorlar bu çok güzel ve özel geliyor bana. Az sayıda bir şey düşünüyorsan Zeytin fidanı hem anlam olarak çok güzel hem de hiç akıldan çıkmayacak bir hediye bence 🥰

Çok güzel hepsiii, sağlıkla neşeyle kullanılsın 😍
Daha önce söylemiştim sanırım ben düğünümde zeytin fidanı dağıtmıştım hediyelik, yetiştirip bahçeye ekenler bile oldu her bakışta bizi anıyorlar bu çok güzel ve özel geliyor bana. Az sayıda bir şey düşünüyorsan Zeytin fidanı hem anlam olarak çok güzel hem de hiç akıldan çıkmayacak bir hediye bence 🥰
Yaa harika bir fikir gerçekten. Bahçe var babamların oraya dikerler çok güzel bir fikir teşekkür ederim yazdım kenara bunu😍

Çok güzel olmuş hepsi sağlıcakla gelsin oğluşun 🙏🏻☺️ Marteniçka kartlarını nereye hazırlattın canım

Çok güzel olmuş hepsi sağlıcakla gelsin oğluşun 🙏🏻☺️ Marteniçka kartlarını nereye hazırlattın canım
Kendim hazırladım canım canva diye bir program. Vaktin olursa sen de yapabilirsin çok pratik ve istediğin gibi yapabiliyorsun. Sonra da bizim tanıdık bir kırtasiyede baskı yaptırdım kartlara. Naylon poşetler aldım bir de trendyoldan daha uygun fiyata geldi. 🥰

Back
X