• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    180
Kendımı kotu anne olarak hıssedıyorum,pazar gunu dusunce doktora goturmustuk ya orda vırus kapmıs bronsıt oldu cocuk,perısanım.ve hergun daha kotuye gıdıyor..istifa edebılırım yanı her an gercekten cok yoruldum ve cok uzgunum daha cocuk 1 yasına gelmedı bu 2.hastalanısı:(
Canim sen hic kotu bir anne degilsin, cocuklar hastalana hastalana buyuyor, bagisikliklari gucleniyor. Hastalanmasinkadar dogal bir sey yok. Nasil oldu simdi?

Kendımı kotu anne olarak hıssedıyorum,pazar gunu dusunce doktora goturmustuk ya orda vırus kapmıs bronsıt oldu cocuk,perısanım.ve hergun daha kotuye gıdıyor..istifa edebılırım yanı her an gercekten cok yoruldum ve cok uzgunum daha cocuk 1 yasına gelmedı bu 2.hastalanısı:(
Canım çok geçmiş olsun benim poyraz da düştü hatta boşu boşuna tomografi çekildi ama bilemezdik doktor ne derse onu yaptık. Olacağı varmış oldu Allah dermansız dert vermesin gribi inşallah çabucak geçer kötü anne değiliz bizler çok şefkatli ve merhametli anneleriz ve ilk defa anneyiz tecrübesiziz. Kaç çocuğun olursa olsun yaşanıyor bunlar kendine yüklenme. Senin elinde olan birşey değil ki

Ben kulot beze gectim, ayakta yakalayip inidiriyorum , yine ayaktayken de giydiriyorum temizini. Kaka hala zorlu, onda amuda kalakik bile temizlemeye calistigim oldu skdjdjjd

Ben bir kere aldim, yatagi ayirdim ve memesiz uyumayi ogrendi, iyi ki almisim diyorum. Amaa tamamlayamadim, simdi yine bakiyorum, gozume bir iki kisiyi kestiridm. Alcam bu sefer bitircem ins😂

desteksiz uykuya dalmayi ogrenince gece uyanmalarinda kendisini o destege ihtiyac duymadan geri uykuya donduruyorlar. O zamab da gercekten ihtiyaci olunca uyanip bizi uyandiriyorlar , usudum aciktim susadim gbi
Ocak ayına kadar gözlemlicem . Gece emmesini sağlıklı bir şekilde bırakamazsak alıcam eğitim. Bende Esra hanım var onunla görüştüm . Tatlı birine benziyor . Çok yıpratıcı olmaya başladı çünkü süreç . Gece uykusu yok neredeyse. Mesela dün 1 saat belki uyumuşumdur . Sürekii kucakta olmak istedi bıraktım uyandı . Oysa memede uyuyor yada sallanarak. Her türlü destek yani . Ben uykumu alamayınca bu sefer tahammülüm az oluyor. Üstelik oğlum da uykusunu alamıyor onun gelişimi içinde almam gerektiğini düşünüyorum.
Kızlar bir süredir benimki kakasını baya katı yapıyor sizinki de böyle mi? Öğün sayısı arttı diye sanırım normal mi bu? Sizinkiler hala cıvıl mı yapıyor nasıl yapıyor
Nasıl tarif etsem keçi kakası kadar sert değil ama böyle patates püresi gibi bazen sıva gibi 😅😅😅 anlatabildim mi bilmiyorum
Lütfen kendine böyle yüklenme. Benim oğlumda 1 sn dalgınlık yüzünden beton zemine düştü . Çok şükür birşey olmadı . 2 kere nezle oldu. Kulak enfeksiyonu oldu vs. Bunlar senin anneliğini belirleyen krterler değil. Sen harika bir annesin. Bebişler böyle böyle bağışıklık geliştiriyorlar hastalıklara. Sen hiç duydun mu hasta olmadan büyüyen bir bireyi . Bebişlerimiz böyle böyle büyüyecekler. Sen çok güzel bir annesin.💕

Back
X