2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Gozun aydın canım maşallah saglıkla mutlulukla buyusunbende genelmı spinalmi secemedım buyuk ıhtımal spınal olacagım sabah.tam neler oluyor musaıt olursan anlatırsan cok ıyı gelecek bana.mesela bacagını hıcmı kıpırdatamıyorsun hıcmı his yok benı bıraz korkutuyor bu bacak olayı.

Neden ya hafif şeyler de mi yedirmiyorlar
Acil bişey olursa sezeryane donebılıyor ya canım o yuzden yedırmıyorlar,tok karnına anestezı cıgere kacabılıyormus nedenı buymus.o yuzden azıcık daha yemesın warcrew bebek resmen elımıze dogacak

warcrew o baskıda kasılma da geçmeye mahkum çok az kaldı bitecek inşallah . Sadece miniğin kokusuyla başbaşa kalacaksın ve sana tüm dünyayı unutturacak buna emin ol az kaldı . O çaba gösteriyor şu an sana kavuşmaya çalışıyor o yüzden böyle bunu düşün

Oyş evet kuzum gerçekten birden patır patır doğum oldu sen nasılsın hazır hissediyor musun canım

Benim de kendi anne babamdan önce kv kp çıktı geldi.. ne yapalım canım. Yanında birilerinin olması mühim şu anda.. sen bunlara takılma şimdi bebişe ve doğuma odaklan canım

Gözünüz aydın kızlaarr

Geberiyorum gjgfjkhgjhghj guldugumr bakmayın içim kan ağlıyor hjhjjjb sancilar aşırı sık ve şiddetli geliyo inşallah hemen geçer bu aşama (((
Kız valla an ve an takip ediyoruz seni destekliyoruz senin bebenin sanal ebesi olduk bizde

Hayırlı olsun nişan mı geldi

Bılmıyorumkı ipektoşum içimin biryeri rahat güzel hissediyorum,bir yanım biraz korkulu,degısık hislerdeyim
Canım benim en tatlı telaşlar heyecanlar Yarın mis kokusunu kucağına aldığında her şey daha da güzel olacak Rahatlayıp uyumaya çalış yarın en güzel mesain başlayacak

Geberiyorum gjgfjkhgjhghj guldugumr bakmayın içim kan ağlıyor hjhjjjb sancilar aşırı sık ve şiddetli geliyo inşallah hemen geçer bu aşama (((
Büşraa senin ağrı eşiğin çok yüksek ben sana diyim çok az kaldı 7-8 e gelmiştir açıklık bişey kalmadı şunun şurasında 10 cm dedin mi 1 saate Bebişin kucağında çok güzel ilerliyorsun maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…