2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Warcrew dogurmak uzere hastanede canım.benımde sabah 8.30 da hastaneye yatısım yapılacak,bu gece zor gecer bana
Bebeğimm şu an ben heyecanlandım ve duygulandım. Yarın senden de an an haber bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin poyrazımız

Bebeğimm şu an ben heyecanlandım ve duygulandım. Yarın senden de an an haber bekliyoruz inşallah sağlıkla gelsin poyrazımız
Ahh canıııım cok tesekkurler dua et banaımsallah sagsaglım cıkıp kendıme gelınce yazacagım.
Herşey çok güzel olacak kuzum, mis kokulun göğsünün altından göğsünün üstüne konacak, bu kadarcık
Amııın canmmm benııımınsallah ınsallah
Yarım sezeryan mi seninde canım sağlıkla inşallah
Evet canımm cok tesekkur ederım

Çok teşekkür ederim inşAllah hepimizn. Oynatamıyorsun bi iki saat hiç his yok üç saatte tamamen geçti uyuşukluğum bel veya baş ağrım olmadı ameliyat sırasındada istersen sakinleştirici veriyorlar baskı çekiştirmeleri hissediyorsun biraz acı yok tabiki çok çabuk alıyorlar bebeği zaten toplamda 45 dk feln sürdü bitmesi çok heyecanlıydm korkuyordm ama öyle olmadı inşAllah kolaylıkla atlatırsınız hepiniz sağlıcakla kavuşsun herkes bebişine

Sancı kaç çıktı ben de 36haftalığım nstye girdim ama sancı bi şey demedi de doktor size dedi mi kâğıtta mı yazıyor
Çok canım ben 34 haftalıkken rutun kontrol gittim sancım 100 kadar çıktı bana yatış verdiler 10 gün boyunca yattım hastaneden ciğer geliştirici oyunlar iğne fln verdiker eski sezeryan olduğum için her an alacaklardı ama tuhaf olan şu ki ben sancı hiç hissetmedim ve hiç açılma olması imza attım çıktım çünkü her an beni olabilirlerdi boşu boşuna hastanede çıkalı 2 hafta oldu ve 36 haftalık olduk Çarşamba günü yine gittim çok hafif çıktı haftaya yine gideceğim bakalım nst de yeşil renk olan kısım 26 dam üstü çıkarsa sancı sayılıyor canm kasılma olarak algılıyor cihaz

36+3 tüm tarihi verdi. Benimde nst de hafif hafif sancılar vardı
Zaman azaldı hakkımızda hayırlısı haftaya Perşembe günü gittiğim de 36+6 olmuş olacağız bakalım bana ne zaman gün verecek ne gibi tahlil istiyor ve anestezi nasıl karar veriyor narkozu onunla ilgili bilgi mi veriyor

Bugun cok guzel gececek, cok guzel bir kavusma yasayacaksin bebisinle dualarimiz ve tum guzel enerjilerimiz seninle canim

Cnm hadi insallah sendende guzel haberler bekliyoruz korkmadan sakince git hastaneye. Az kaldi bebisinle kavuscaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…