- 14 Mayıs 2021
- 5.987
- 12.881
- 198
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #29.641
Warcrew dogurmak uzere hastanede canım.benımde sabah 8.30 da hastaneye yatısım yapılacak,bu gece zor gecer bana
Bebeğimm şu an ben heyecanlandım ve duygulandım. Yarın senden de an an haber bekliyoruz inşallahWarcrew dogurmak uzere hastanede canım.benımde sabah 8.30 da hastaneye yatısım yapılacak,bu gece zor gecer bana
Herşey çok güzel olacak kuzum, mis kokulun göğsünün altından göğsünün üstüne konacak, bu kadarcıkWarcrew dogurmak uzere hastanede canım.benımde sabah 8.30 da hastaneye yatısım yapılacak,bu gece zor gecer bana
Mervem sen nasılsın, ayy pardon siz nasılsınızBebeğimm şu an ben heyecanlandım ve duygulandım. Yarın senden de an an haber bekliyoruz inşallahsağlıkla gelsin poyrazımız
Yarım sezeryan mi seninde canımWarcrew dogurmak uzere hastanede canım.benımde sabah 8.30 da hastaneye yatısım yapılacak,bu gece zor gecer bana
Ahh canıııım cok tesekkurler dua et banaBebeğimm şu an ben heyecanlandım ve duygulandım. Yarın senden de an an haber bekliyoruz inşallahsağlıkla gelsin poyrazımız
Amııın canmmm benııımHerşey çok güzel olacak kuzum, mis kokulun göğsünün altından göğsünün üstüne konacak, bu kadarcık
Evet canımm cok tesekkur ederımYarım sezeryan mi seninde canımsağlıkla inşallah
İyiyiz çok şükür çok teşekkür ederim pazartesine planlıydı bugün kontröle geldm tansiyonum yükseliyordu suyumda sınırdaydı doktor beklemeyelim bugün alalım dedi öyle oldu.Geçmiş olsun canım inşallah hem sen hem bebeğin iyidir sağlıkla evinize çıkarsınız. Planlı mıydı
Çok teşekkür ederim inşAllah hepimizn. Oynatamıyorsun bi iki saat hiç his yok üç saatte tamamen geçti uyuşukluğum bel veya baş ağrım olmadı ameliyat sırasındada istersen sakinleştirici veriyorlar baskı çekiştirmeleri hissediyorsun biraz acı yok tabiki çok çabuk alıyorlar bebeği zaten toplamda 45 dk feln sürdü bitmesi çok heyecanlıydm korkuyordm ama öyle olmadı inşAllah kolaylıkla atlatırsınız hepiniz sağlıcakla kavuşsun herkes bebişineGozun aydın canım maşallah saglıkla mutlulukla buyusunbende genelmı spinalmi secemedım buyuk ıhtımal spınal olacagım sabah.tam neler oluyor musaıt olursan anlatırsan cok ıyı gelecek bana.mesela bacagını hıcmı kıpırdatamıyorsun hıcmı his yok benı bıraz korkutuyor bu bacak olayı.
Çok canım ben 34 haftalıkken rutun kontrol gittim sancım 100 kadar çıktı bana yatış verdiler 10 gün boyunca yattım hastaneden ciğer geliştirici oyunlar iğne fln verdiker eski sezeryan olduğum için her an alacaklardı ama tuhaf olan şu ki ben sancı hiç hissetmedim ve hiç açılma olması imza attım çıktım çünkü her an beni olabilirlerdi boşu boşuna hastanede çıkalı 2 hafta oldu ve 36 haftalık olduk Çarşamba günü yine gittim çok hafif çıktı haftaya yine gideceğim bakalım nst de yeşil renk olan kısım 26 dam üstü çıkarsa sancı sayılıyor canm kasılma olarak algılıyor cihazSancı kaç çıktı ben de 36haftalığım nstye girdim ama sancı bi şey demedi de doktor size dedi mi kâğıtta mı yazıyor
Zaman azaldı hakkımızda hayırlısı haftaya Perşembe günü gittiğim de 36+6 olmuş olacağız bakalım bana ne zaman gün verecek ne gibi tahlil istiyor ve anestezi nasıl karar veriyor narkozu onunla ilgili bilgi mi veriyor36+3 tüm tarihi verdi. Benimde nst de hafif hafif sancılar vardı
Aa neden ki37 yim hala doğum şeklini ve tarihgi konuşmadık
Valla aklım onda bu gece uyku yok o kadar merak ettim ki
Bugun cok guzel gececek, cok guzel bir kavusma yasayacaksin bebisinleAyy kızlaaar ne bereketlı bir hafta,benım stresten mide gitti iyice ejderha gıbı oldu yıne.stresmı heycanmı korkumu ne hıssedıyorum belırsız.hayırlısıyla bı gırıp cıksaydım.Anne olmak zor şeymiş gercekten,Allah hepımıze guc kuvvet versın ınsallah
Cnm hadi insallah sendende guzel haberler bekliyoruz korkmadan sakince git hastaneye. Az kaldi bebisinle kavuscaksinKızlar ben de hastaneye gidiyorum şimdişaka maka doğuruyorum galiba kahverengiden sildikçe kırmızıya döndü akıntı sanırım nişan dedikleri şey bu ve adet sancısı gibi hafif karın ağrıları da başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?