2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Bu arada günde ne kadar mama veriyorsunuz anne sütü ile birlikte. Ben az mı çok mu veriyorum midesi ne kadar bir türlü kestiremiyorum. Sanki 400gr mamalar bende çok çabuk bitiyor ya.
Anne sütü alırken 1 haftada bitiyordu sütün azdı ama çok iştahlı bir bebek değil benimki. En son 4 günde bir kutu bitiyordu anne sütü kestikten sonra.bayadır dikkat etmedim ama 3 günde bitiyordur sanırım

Yani bende de 1 haftada bitiyor bazen 5 gün. Acaba bende mi sıkıntı var diyordum 750tl comfort mama valla bezden pahalı artık :)

Eşim mamadan kaynaklı olduğunu düşünüyor zayıf olmasının öyle olunca verme azalt falan diyor. Çocuk doymuyor ama anlıyorsun yani ağlıyor falan. 5 aylık olacağız 6 kiloyuz Dr da normal sıkıntı yok falan dedi ama hastanede diğer bebeklere bakınca biraz küçük kalıyor tabi o da onlarla kıyaslıyor

Yani bende de 1 haftada bitiyor bazen 5 gün. Acaba bende mi sıkıntı var diyordum 750tl comfort mama valla bezden pahalı artık :)
Ben en uygunu ebebek sitesinden alıyorum 1.2 kg lık 999 lira daha avantajlı oluyor, Kapaklı kutusunu atmadım ona döküyorum kalani hava alması diye kapatıyorum ağzını. 400 gr lıklar bende 4 günde bitiyor. 150 ml veriyorum uzun zamandır bir ara 180 veriyordum iciyordu ama bu aralar 150 yi bile tek seferde bitirmiyor neden iştahı kesildi anlamadım anca bir kaç seferde verip bitiriyorum. Diş mi gelecek acaba onu düşündüm.

1 maks 2 gün sonra burdalar

Ay sorma dönmem lazım, ben nasıl bu konuda ban yemedim zbxnnx

Büşra, offline bakıyor musun itiraf et gelince afasdfss
Şaka bir yana bu ban işi ne kadar sürüyor acaba
Kesin bakıyordur o kadar eminim ki warcrew
Ahahah chat gpt yi baya işlevsel olarak kullanıyoruz

Mamadan olur mu ya hiç alakası yok bence tam tersi mama kilo aldırır ama benim oğlum aşırı hareketli mesela günde 3-4 kere kaka yapar falan. Biz de 5 aylıkken 6200 dük. Metabolizma, bebeğin hareketli olması da etkendir bence. Ve genetik yani benim eşim ince uzun oğlum da muhtemelen öyle olacak

o sırada kızların derdine düşen bizzz
Canım ben de 6. Ayı beklemedim 2. Paketi kullanıyorum. 2 numara mama için.. bir yerde okumuştum, 5.5 aylıkken geçiş amaçlı başlanabilir diyordu ben de öyle yaptım

Yok yavrum sakın dinleyip azaltma. Arkadaşın bebe biraz tombik, dr mamayı azalt diyor ona da. Mama tam tersi kilo yapıyor ama işte her bebeğin bünyesi aynı değil ki, onlar da bizim gibiler. Ben su içsem yarar, bir başkası homiligırtlak yer çay kaşığı gibi. Aç bırakma çocuğu, aç kalınca perişan oluyor hem onlar hem biz.

Kıyamam geçmiş olsun sıpayaa bu alerji durumu çok garip ya neye göre oluyor bu acaba benimki henüz hiçbir şeye tepki göstermedi çok şükür
Ben yanaklarına değmesinden şüpheleniyorum. Yıkadım nemlendiricisinden sürdüm. Geçiyor sanırım. İlk yoğurt tadımında da olmuştu.

Kızlar ben dün yumurta sarısı verdim , bir sarının çeyreği kadar ve hepsini yedi sıkıntı olmadı. Bugünde tüm sarıyı koydum ve mama ile kıvamını açtım biraz yediiği kadar yesin kalan kalır dedim ve neredeyse bitirdi. Kötü mü yapıyorum daha mı az vermem lazım yumurtayı. Yiyor diye hepsini vermek yanlış mı acaba? Tabi illaki bir yerse duruyor da bri de alerjisi olsa dünde bugünde verdim belli olurdu değim mi

Olurdu bence, ben de bugun verdim simdilik bir sey olmadi bakalim. Ama ben korkudan cok az verdim yumurta gunu baska sey verdin mi peki.? Normalde ben ogun gibi vermeye gecmistim sabah az yogurt yeni bir meyve ve avacado veriyodum az az. Ama bugun korktum sadece yumurta verdim

Comfort hiç bulamadım e bebekte büyük kutu. Hep 400 gr var

Ben de böyle yaptım ilk gün çeyrek sonra tam kdndndmdm bir şey olmadı çok şükür. Doğrumu bilmiuorum ama ben de yediği kadar veriyorum bazılarını hiç bitirmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…