2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kızlar sayfalardır okumaya çalışıyorum tam okurken uyuyakalıyorum, uyanıp devam ediyorum merakımdan bu yavruların ban yiyeceği bi durum olmamış ortada ama sıra dayağı gibi bi şey herhalde ban olayı. Kurunun yanında yaş da yanıyor. Bu arada bebekler ne verirsek çaresizce ağızlarını açıyolar diye her şey de verilmez ya aşırı üzülüyorum öyle bebeklere ben

Gerçekten öyle garip kafalar keşke gelmese eserikli tiplere sinir oluyorum bende boşuna insanları paniğe sürüklüyorlar
Ay ahahah o doktorun verdiği sayfaları paylaşan benim desem Sende sevinmiştim da aldım teşekkürler demiştin Kuzum ya bende 3 gün kuralına göre gittim aslında ama ek gıda da bizim kız kilit yapıyor ağzını hiç açmıyor o günde sabah kahvaltıda haşlanmış yumurta vardı bir denesek mi olduk inan bir çay kaşığı kadar bile vermemişimdir o kadar azdı zaten yine kilit yaptı açmadı ağzını o ara uykusu vardı uyudu bir uyandı suratı böyle sonra gün boyu huzursuzluğu sürdü
İşte bacağında bir tane vardı vücudunda çok yoktu sadece yüzde vardı o ara uyuyordu çıkıp sönmüş müdür onu bilmiyorum tabi ama olsa farkederdim herhalde öyle işte artık daha dikkatli olacağız sağol canım
Evet gerçekten onlarsız tadı çıkmaz umarım kısa süreli bir cezadır

Sormaaaa asıl ortalığı karıştıran da o olmuş.. bombanın pimini çekip bırakmış ortaya, sonra da çekilip uzaktan izlemiş resmen… kesinlikle katılıyorum hiçbir şey eskisi gibi değil..
İşte canım o yüzden diyorum içine başka şeyler de girebilir.. Fındık, ceviz bilmem ne ben çok seviyorum da bebişe olur mu onu bilemedim..
Şöyle bi liste var ben de. Ay ay yeşillenmiş verebileceğim şeyleri
Gereken yapıldı ve ss alındı teşekkürler canımın içi
Yulafı kendimiz çekip un haline getirsek olur herhalde değil mi
Bence karışık olmayanlar, sade yulaflar olabilir.. ya da bebek yulafları falan var onlardan olabilir..
Kızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
Bu tarz iltihaplanma galan normal diye biliyorum canım kızlar da yazmış zaten ama neden oluyor acaba? Hani sular falan artık eskisi gibi temiz değil, kime sorsak hasta kime sorsak ishal, acaba sulardan falan mı oluyor

Zaten ortada bri salgın da var özellikle Ankara da ama hemşire normal verem aşısı böyle olur korkmayın bir yaşına geldiğinde bizimki gibi iz kalır dedi

Büşra, offline bakıyor musun itiraf et gelince afasdfss
Şaka bir yana bu ban işi ne kadar sürüyor acaba
Tartışmalarda 3 günmüş galiba chatgbt öyle dedi
Ban yemek” yani forumdan uzaklaştırma cezalarının süresi moderasyona ve ihlalin türüne göre değişir.

Kadınlar Kulübü’nde genelde:

• 1–3 gün: Küçük ihlaller için (örneğin sert üslup, ufak tartışmalar).
  • 1 hafta – 1 ay: Tekrarlayan veya ciddi kurallara aykırı davranışlarda.
  • Süresiz (perma ban): Çok ağır ihlaller ya da sürekli tekrar eden durumlarda.

Ban süresi bittiğinde otomatik olarak açılır. Eğer hesabı tamamen kapatılmadıysa, süre dolunca tekrar giriş yapılabilir.

Kızlar mama kullananlar 6. ayda 2 numaraya geçiş yaptınız mı yada yapacak mısınız? Benimki eylul 10 da 6 aylık olacak 13 Eylül'de de yurt dışına gidicez annemlere orda sma mama olmadığı için burdan stoklu almak zorundayim 1 mi 2 mi alsam diye bilemedim acaba sevecek mi diye 2 yi.

2'ye geçtik cnm. Optipro aldım başta. Comfort kullanıyorduk normalde. Gaz yaptı optipro. Şimdi Comfort 2 aldım. 1 numara artık yeterli gelmez. Şimdiden 2ye geç bir şey kalmamış 6 ayına. baktın yaradı stok yap.

Ben de geçtim sma optipro 2, herhangi bi değişiklik olmadı bebeğimde. Aynı şekilde içmeye devam ediyor canım. Direkt geçtim aşamalı da geçmedim

Kızlar ben de 5,5 aylık olunca şurada 2 hafta sonra yoğurt vs ufak ufak tadıma başladım diyordum. Dr dün acele etme 6 aydan önce hiç bi şey vermeyeceğiz yavaş yavaş geçeceğiz dedi. 1 ay sonraki kontrolde ek gıdayı konuşuruz dedi.

Aslında full anne sütü de gitmiyorum mama da veriyorum ama saygı duydum fikrine yani bekliyorum ben şuan. Gözü yaşlı sizi izliyorum heyecanlıyım ek gıda için :)

Ben de geçtim sma optipro 2, herhangi bi değişiklik olmadı bebeğimde. Aynı şekilde içmeye devam ediyor canım. Direkt geçtim aşamalı da geçmedim
Teşekkür ederim canım, bende comfort kullanıyordum geçen ay kademeli optiproya geçtim gaz yapmadı. Madem 2 numara sıkıntı yapmadı bi deneyeyim şimdiden iyi gelirse dediğiniz gibi stok yaparım gitmeden.

Kızlar verem aşısı yeri böyle oldu hemşireye fotoğraf attım sordum normal dedi ama içime sinmedi sanki sizinki de böyle mi
Sanırım normal canım ya. Geçen banyo yaptırırken baktım sertlik ve kızarıklık var aynı seninkine benziyor. Korktum bi şey oldu sandım çünkü ek aşıları vs de yaptırdım ben düşünüyorum hepsi ağız ya da bacaktan oldu. 2,5 ay sonra aşı yerinin böyle olması garip geldi yoktu çünkü.

Doktor gördü normal dedi. Aşı yeri bu dedi. Eğer farklı bi durum olursa ekstrem gelirsin yoksa geçecektir dedi. Akma vs de yapabilir dedi muhtemelen o seninki. Yani sıkıntı yok sanırım Dr gördü çünkü merak etme

Benim kızımınki de böyle oldu, arada hala kızarıp düzeliyo kabuklanıp geçiyo. Endişe etmemem gerektiğini söylemişti ebe
Ben bi şey ısırdı sandım ya elledim falan baya inşallah ellemek kötü bi şeye neden olmaz. Bastırdım falan dedim kesin bi şey ısırdı çocuğu

Çokta kötü duruyor normalde böyle değildi insan görünce korkuyor ne zaman geçiyor ki acaba

2 ye geçicem canım ama aldıklarımı bitirmem lazım
2 kutu var sanırım

Çokta kötü duruyor normalde böyle değildi insan görünce korkuyor ne zaman geçiyor ki acaba
Hiç bilmiyorum ki canım kaç ay sonra birden görünce ben hiç aşı sanmadım bir de. Bendekinde sadece ucu açık değil sendeki gibi. Şişlik kızarıklık morluk böyle garip bi şey var. İçi beze gibi sert falan. Ama geçer merak etme

4 .ay kontörlünde bende sordum acele etme 6. Ay başlarız dedi ama ozaman az da olsa anne sütü+ mama gidiyorduk 5 ayda komple meme reddi oldu hiç emmedi sadece mama içtiği için doktor 5 ay kontrolünde yavaş yavaş başla dedi tadımlara dedi. Seninki emdiği için de öyle demiştir canım doktorun var bi bildiği ki çoğu doktor zaten diyor ilk bir kaç ay zaten doyurucu değil sadece yiyeceklerle tanışması için damak tadı oluşsun diyeymiş , benimki mesela çok az yiyor tattırdıklarımı ama diretmiyorum yoksa ters tepermiş. Az kalmış senin de.

Benimkinde daha böyle olmadı sadece kızarık nokta gibi duruyor. Ama bi doktor paylaşmıştı kabuk bağlayıp iltihaplanma bile olabiliyormuş gayet normalmiş.

Bu arada günde ne kadar mama veriyorsunuz anne sütü ile birlikte. Ben az mı çok mu veriyorum midesi ne kadar bir türlü kestiremiyorum. Sanki 400gr mamalar bende çok çabuk bitiyor ya.
Ben nerdeyse hiç anne sütü vermiyorum 1 kere ancak veriyorum bazen o bile yok full mama. Haliyle birkaç günde bitiyor benim bir kutu. Anne sütüm varken 3 kere falan veriyordum mamayı günde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…