- 25 Ağustos 2024
- 631
- 2.825
- 28
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.281
Gündüz full emişme halindeyiz zatenOyy minnacık bir bebi ama merak etme biranda büyüyecek ilk bebek bide heralde insan çok telaşlı oluyor bende geceleri 5-6 saat uyuduğunda unuttuysam ağlıyordum vidan azabı çekiyordum ilk oğlumda çok minnak tı hemde 30-40-50. Günlerde 3-4-5 saat gece uykusu yapabilir diyordu dr osman bey oyüzden minik diye beslemeye çalış ama uyandıramazsan da vicdan yapma gündüz uykularından hemen önce mutalak emzir sen onu tanırsın zaten artık
Denedim o zaman aktif emmiyor gibi geliyorBana doktorum rüya öğünü gibi uyandırmadan doyurabilirsin demişti kg alması için
Tekrar git ve devamini versinler bence. Ben ayni antibiyotikle devam ettim ama bor hafta yetmemis iste, 10 gun daha yazdi doktor sonrasindaBenimde mememin üst kısmında masaj yapmaya calısıyorum ama acıyor. Dediğin gibi kırmızı oluyor orası. Antibiyotik kullanıyorum ama 1 günlük kaldı. 1 günde geçecek gibi de durmuyor
Benimki de iki gündür öyle gaz sancısı diye düşünüyorum karnını biraz ovalıyorum emmeye devam ediyorKızlar bebeğim 15 dk emiyor sonra ağlayarak memeyi reddediyor ama mememde süt var diğerini veriyorum onu da reddediyor başına gelen var mı
Gazdan kaynaklı olabilirmi benzerini benimkide yapıyor kaldırıp gaz çıkarmaya uğraşıyoruzKızlar bebeğim 15 dk emiyor sonra ağlayarak memeyi reddediyor ama mememde süt var diğerini veriyorum onu da reddediyor başına gelen var mı
ama biberonla sağılmış sütü verdiğimde içip uyuyor hemenGazdan kaynaklı olabilirmi benzerini benimkide yapıyor kaldırıp gaz çıkarmaya uğraşıyoruz
Molfix pişik yapıyor diyenleri duymuştum da bebekten bebeğe değişiyor bence, çocuğuna göre prima da yapabiliyor pişik sleepy deBebeğim önce pişik sonra mantar olduvar mı öyle olan molfix kullanıyordum sleppye geçtim bakalım
Gaz yapacak bişeymi yedin acepBugün bir gaz tutulmasi yaşadım.... Şuan baygin ama gazi geçmedi bence uyanacak2 den beri sadece bebek arabasında 15 dk kesikli uyudu emziriyorum süt gelince ağzından atiyo emzirmiyorum meme diye çığlık kiyamet, emiyor emdiği kadarını kusuyor hepsini kusunca zaten acikmaya başlıyor... Bütün kiyafetleri makinada şuan kalmadi kusmaktan zibin, ben de iç atlet zibini giydirmeden 3 aylık bir zibin vardı büyük ona djndjsnjd onu giydirdim kalın bir şey.... Yani böyle bir şey olamaz ya.... Ağlıyor ne yapsam susmadı. Başka da dicek bir şeyim yok bacikolar
Ay çok zor yaaaa Allah sana güç versin sabır versin.. biz bursa tekiyle kafayi yedik yetisemiyoruz bi de iki tane olsa naparsim bilemiyorumGaz yapacak bişeymi yedin acep
Benzer durumdayız bizde uyanıkken asla susmuyor eeeeiiii diye ağlıyor gibi mızırdanık gibi anlamadım
Asla yatmıyor hep kucakta hop hop zıp zıp oturmayıda kabul etmiyor süreklü kusıyor sürekli bir bu kusuyor bir abisi kusuyor kakaları her seferinde taşıyor bir onun bir bunun evimi kusmuk ve bok götürüyor makinalar hiç durmadan çalışıyor valla yetişemez oluyorum tüm örtüleride yukadım şimdi uyutabilirsem ikisini gidip odayı temizlicem koltuk silmem lazım
Arkası aynı hijyenik ped gibi yapışkanli sutyene vs yapışıyor doğrusu yapistirmadanda kullandım kaymiyor kolay kolay zaten ilk zamanlar süt geliyor süt artik ne üretmesi gerektiğini öğrendikten sonra çok akmıyor bence ancak 5 6 ay kullanılan biseyOooo tam net tarif ettintisort atlet yetistiremiom peki bu pedler yapiskanli mi oluyor
Bu akanları sonra nasıl saklıyorsunCanım manuel vakumlu pompalardan taksan diğer göğsüne olmaz mı, hem süt biriktirmiş olursun boşa gitmez. Şöyle bir şey
Rüya öğünü ne oluyorrBana doktorum rüya öğünü gibi uyandırmadan doyurabilirsin demişti kg alması için
Ben kullanıyorum canım aktif kullanmıyorum da. Geçen göğüslerim çok şişmişti mastit olmaktan korkuma 15 dk sağ 10 dk sol sağdımKızlar babebao nun süt sagım makınasını kullanan varmı?benım 30-40cc ancak cıkıyor onda sütüm.ama bebıs sureklı emıyor saat bası,o yuzdenmı yoksa cekıs gucumu az anlayamadım.kullanan varsa paylasırsa sevınırım
Genelde biberona koyup içiriyorum, bazen buzdolabına koyıyorım birkaç saat sonra ısıtıp veriyorum. Eğer sütüm çoksa buzluğa atıyorum çalışmaya başlarken kullanırım diyeBu akanları sonra nasıl saklıyorsun
Rüya öğünü ne oluyorr
Ben kullanıyorum canım aktif kullanmıyorum da. Geçen göğüslerim çok şişmişti mastit olmaktan korkuma 15 dk sağ 10 dk sol sağdım
Çalışmak demişken ne zaman başlıyorsunuzGenelde biberona koyup içiriyorum, bazen buzdolabına koyıyorım birkaç saat sonra ısıtıp veriyorum. Eğer sütüm çoksa buzluğa atıyorum çalışmaya başlarken kullanırım diye
Ben öğretmenim, iznim normalde 26 mayısta bitiyor ama okulların kapanmasına çok az bir süre kaldığı için 2 hafta rapor alarak kapatıcam dönemi. Sonrası zaten yaz tatili, seminer zamanı giderim bi. Eylülde de başlamayı düşünüyorum 6 aylık olmuş oluyorÇalışmak demişken ne zaman başlıyorsunuz
Molfix aşırı pişik yaptı bizimkini de. Elimde bir sürü Molfix var. Uygulamarda satışa koyacağım. Baby turco da bacaklarını kesti. Sleepy bio-natural olanı kullandık, kaka bezi popoya yapıştırdı tahriş oldu ciste bile aşırı kokusu midemizi bulandırdı. #reklamdeğil goon kullanıyoruz rahat ettikBebeğim önce pişik sonra mantar olduvar mı öyle olan molfix kullanıyordum sleppye geçtim bakalım
Sleepy kullanıp çok memnun olan da var da ben hiç sevmeyenlerdenimMolfix pişik yapıyor diyenleri duymuştum da bebekten bebeğe değişiyor bence, çocuğuna göre prima da yapabiliyor pişik sleepy dedenemeden de bilemiyoruz işte inşallah sleepy pişik yapmaz bir an önce de geçer
Bebeği uyandırmadan emziriyorsun uzun süre aç kalmamış oluyorBu akanları sonra nasıl saklıyorsun
Rüya öğünü ne oluyorr
Ben kullanıyorum canım aktif kullanmıyorum da. Geçen göğüslerim çok şişmişti mastit olmaktan korkuma 15 dk sağ 10 dk sol sağdım
Ben özel sektörde çalışan öğretmenim tabi hamilelikte işten ayrılmıştım. Yeni bir yerden bu ay için haftada 1, Mayıs için haftada 2 ikna edebilirlerse (yolunu yaptılar) 3, haziran ve yaz dönemi için haftada 6 gün olarak çağırdılar. İlk kabul ettim ama benim oğlan daha 3 haftalık sayılıyor düzeltilmiş yaş sebebiyle ondan içim elvermedi. Eylül dönemine gelebilirim dedim. Maddiyata çok sıkışmazsak eylüle kadar düşünmüyorum benÇalışmak demişken ne zaman başlıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?