2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Oha ajbdhabdjsndkd ay korkunç benim kocam da dün diyo ki hazır borca da battik ikinciyi de yapalim çıksın aradan hen istersen özele gideriz sezeryan olursun normalden korkuyorsan, hem de 2. Yi yapariz ben gidip tupleri bağlatırım falan diyo ikna etmeye çalışıyor ajdbjwhdjehdj

Aynen genel olarak 1 yada kadar gecebiliyormus yogurdu terbiye yapip coebaya vs pisirerek deneyelim dedi doktoru bakalım öyle denicem

Kızlar kim soruyordu E Etaa mıydı spiral olayını böyle bir videoya denk gelince aklıma geldi paylaşayım dedim

Ay canım taktırdım bakır olanı geçen hafta. Kontrole gittim 1 hafta sonra olması gereken yerden 1 2 cm aşağıda duruyormuş ya. Regl olunca gideceğim çıkarıp tekrar başka bakır takacak. Ay vallahi bilmiyorum ya kokulu akıntı falan var şuan. Lekelenme var ama spiral yüzünden mi regl olacağım için mi bilmiyorum başa bela

Sen yap ikinciyi ben saklıyorum bak tüm eşyaları söz hepsini sana göndercem yaşında genç zaten

Sen yap ikinciyi ben saklıyorum bak tüm eşyaları söz hepsini sana göndercem yaşında genç zaten
Ay yok anacim kalsın şuan hiiiic gözüm kesmiyor yani sezeryan olak da sanki o çok mu kolay wksbshdbjdd iki ucu b*klu değnek dogumdan sonrasini saymiyorum bile zaten ben gerçekten istemiyorum jwbsjwjdjkdjd 5 sene sonra istersem bakarız kafasindayim ekdbendjd kocalara kalsa kardeşsiz olmaz cart curt da giden benden gidiyo onu napacuk sknsjebdjd

Tabi canım onlara göre hava hoş. Ve bir de benimle aynı oranda yorulduğunu düşünüyor ve buna da yürekten inanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…