- 22 Ekim 2024
- 4.095
- 9.745
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #36.301
Ben baby turco kullanıyorum mesela bende bir sorun yapmadı henüzMolfix aşırı pişik yaptı bizimkini de. Elimde bir sürü Molfix var. Uygulamarda satışa koyacağım. Baby turco da bacaklarını kesti. Sleepy bio-natural olanı kullandık, kaka bezi popoya yapıştırdı tahriş oldu ciste bile aşırı kokusu midemizi bulandırdı. #reklamdeğil goon kullanıyoruz rahat ettik
Sleepy kullanıp çok memnun olan da var da ben hiç sevmeyenlerdenim
Bebeği uyandırmadan emziriyorsun uzun süre aç kalmamış oluyor
Ben özel sektörde çalışan öğretmenim tabi hamilelikte işten ayrılmıştım. Yeni bir yerden bu ay için haftada 1, Mayıs için haftada 2 ikna edebilirlerse (yolunu yaptılar) 3, haziran ve yaz dönemi için haftada 6 gün olarak çağırdılar. İlk kabul ettim ama benim oğlan daha 3 haftalık sayılıyor düzeltilmiş yaş sebebiyle ondan içim elvermedi. Eylül dönemine gelebilirim dedim. Maddiyata çok sıkışmazsak eylüle kadar düşünmüyorum ben
Selam bebegımBen baby turco kullanıyorum mesela bende bir sorun yapmadı henüzbebeden bebeye değişiyor işte
Geceniz güzel olsun bacikolaar
Canım kac cc cıkardı pekiBu akanları sonra nasıl saklıyorsun
Rüya öğünü ne oluyorr
Ben kullanıyorum canım aktif kullanmıyorum da. Geçen göğüslerim çok şişmişti mastit olmaktan korkuma 15 dk sağ 10 dk sol sağdım
Benimki girkladı da ne oldu yatirdim alt gazı var gibi bugün ona kasıyor kendini yine sanki midesi ağzında ndnxndnd eşim horluyor yorgun ve hastamsi bir şey, kızım da horlae gibi burun tıkalı uyjudan uyanıp uyanıp ikiniyor djndjsndjd deli gibiyim uyudum ama uyumadim gibi olduSelam bebegımbızımkı yedı ıctı gırklamadı ama mecbur gazını almadan yatırdım şimdi,bana yol su olarak dönmez umarım
Benim de mayıs sonu gibi bitiyor. Şirketim de hafta da bikaç gün bari gel diyor. Yerime kimseyi bulamadılar da. Ama çok küçük ya nasıl bırakayım bilmiyorumMolfix aşırı pişik yaptı bizimkini de. Elimde bir sürü Molfix var. Uygulamarda satışa koyacağım. Baby turco da bacaklarını kesti. Sleepy bio-natural olanı kullandık, kaka bezi popoya yapıştırdı tahriş oldu ciste bile aşırı kokusu midemizi bulandırdı. #reklamdeğil goon kullanıyoruz rahat ettik
Sleepy kullanıp çok memnun olan da var da ben hiç sevmeyenlerdenim
Bebeği uyandırmadan emziriyorsun uzun süre aç kalmamış oluyor
Ben özel sektörde çalışan öğretmenim tabi hamilelikte işten ayrılmıştım. Yeni bir yerden bu ay için haftada 1, Mayıs için haftada 2 ikna edebilirlerse (yolunu yaptılar) 3, haziran ve yaz dönemi için haftada 6 gün olarak çağırdılar. İlk kabul ettim ama benim oğlan daha 3 haftalık sayılıyor düzeltilmiş yaş sebebiyle ondan içim elvermedi. Eylül dönemine gelebilirim dedim. Maddiyata çok sıkışmazsak eylüle kadar düşünmüyorum ben
Toplam 130 cc canmCanım kac cc cıkardı peki
Ben oglumla tek yatıyorum juno yatakta yanımda yatıyorBenimki girkladı da ne oldu yatirdim alt gazı var gibi bugün ona kasıyor kendini yine sanki midesi ağzında ndnxndnd eşim horluyor yorgun ve hastamsi bir şey, kızım da horlae gibi burun tıkalı uyjudan uyanıp uyanıp ikiniyor djndjsndjd deli gibiyim uyudum ama uyumadim gibi oldu
Biz de aynıyız vallah bebişim yanımda junoylaa mışıl mışıl uyuyorr. Junoya sığmıcak yakında bakalım napcazBen oglumla tek yatıyorum juno yatakta yanımda yatıyorattık bız babayı ıkınma horlama bence tum yenıdoganlarda var bebısım azcık ıdare edıcez ama bu uykusuzluk zor yaa bıda aralıksız 4 saat nezaman uyucaz merak edıyorum
Yerım ben onlarıBiz de aynıyız vallah bebişim yanımda junoylaa mışıl mışıl uyuyorr. Junoya sığmıcak yakında bakalım napcaz
bende de yanımda park yatak var da juno çok pratiktiYerım ben onlarıben e bebekten babyjörn mü ne markaydı anne baba yanı yatagı aldım bıtanede mayacıgım,bızımkınınde ayaklar sıgmıyor artık yakında onunla yatırıcam yanımda.ıcındekı sungerı begenmedım ama terletıyor cocugu onu cıkarıcam ıcınden.bakarsın bir.dırek yanımıza yatırıp sarılacagımız gunler gelsın
Bebişlerin keyfine diyecek yok jebdjebjddBen oglumla tek yatıyorum juno yatakta yanımda yatıyorattık bız babayı ıkınma horlama bence tum yenıdoganlarda var bebısım azcık ıdare edıcez ama bu uykusuzluk zor yaa bıda aralıksız 4 saat nezaman uyucaz merak edıyorum
Şuan aklıma geldi yazınca fon perdeleri cama çeksem buraz daha uyumasini sağlar mi acabaBebişlerin keyfine diyecek yok jebdjebjdd
Ya ben şom ağızlıyim galiba ama soylemeden edemicem 3 te uyudu ya şimdi uyandık jabxusndjd ben bunu 4-5 gibi de beslesem 7-8 arası uyaniyo bu çocukdaha ne istiyon demeyin gündüze 7 gibi geçiyor olmasi normal mi ? Çünkü uyandık ya şimdi hayatta geri uyumaz bir saat falan oyalamam gerekiyo bu saatte.....
Ne güzel sevindim, kenarları çok sert geldi bir paketten 10 tane kullanmamisizdir bizBen baby turco kullanıyorum mesela bende bir sorun yapmadı henüzbebeden bebeye değişiyor işte
Geceniz güzel olsun bacikolaar
Gerçekten çok erken ya. Bir de başlatana kadar böyle diyorlar daha sonra iş çok bahaneleriyle artıyor hep. Sanki sen hamileyken evden çalışıyordun olmuyor mu öyle?Benim de mayıs sonu gibi bitiyor. Şirketim de hafta da bikaç gün bari gel diyor. Yerime kimseyi bulamadılar da. Ama çok küçük ya nasıl bırakayım bilmiyorum
Toplam 130 cc canm
Benimki de reflü yatağında yatıyor. Anne yanı olarak almadık 6 ay kullanılıyor yazdığı için. Normal beşiği yatak odasına yatağın yanına getirdik ama daha geçemedi pışpış yapmadan uyuyamıyor. Nasıl olacak sürecek bilemiyorumBen oglumla tek yatıyorum juno yatakta yanımda yatıyorattık bız babayı ıkınma horlama bence tum yenıdoganlarda var bebısım azcık ıdare edıcez ama bu uykusuzluk zor yaa bıda aralıksız 4 saat nezaman uyucaz merak edıyorum
6 aylık olana kadar kullanılabilir yazıyordu onlarda sizce nasıl?Yerım ben onlarıben e bebekten babyjörn mü ne markaydı anne baba yanı yatagı aldım bıtanede mayacıgım,bızımkınınde ayaklar sıgmıyor artık yakında onunla yatırıcam yanımda.ıcındekı sungerı begenmedım ama terletıyor cocugu onu cıkarıcam ıcınden.bakarsın bir.dırek yanımıza yatırıp sarılacagımız gunler gelsın
Bence 7 cok iyiBebişlerin keyfine diyecek yok jebdjebjdd
Ya ben şom ağızlıyim galiba ama soylemeden edemicem 3 te uyudu ya şimdi uyandık jabxusndjd ben bunu 4-5 gibi de beslesem 7-8 arası uyaniyo bu çocukdaha ne istiyon demeyin gündüze 7 gibi geçiyor olmasi normal mi ? Çünkü uyandık ya şimdi hayatta geri uyumaz bir saat falan oyalamam gerekiyo bu saatte.....
Ben bunu kullanıyorum. Sagarken ya da emerken diğer göğüse takıyorum. Damlayanları da çocuğa içiriyorum zaten nerdeyse bazen doluyor.Benimki bide bebek emmeye basladigi an diger mememden damlamaya basliyor. Göğus pedlerinden almayi dusunuyorum ama kullansli olurmu bilmiyorum
Kuzum hemen dilini ısırıyosun daha ne ıstıyosunBebişlerin keyfine diyecek yok jebdjebjdd
Senın bebenın huyu benımkıne benzıyorBence 7 cok iyibizimki 5bucuk 6 dedinmi uyanıyor alarm gibi. Tabi o saate kdr kac kere uyaniyor o ayri bisey. Bence şükret cnm
Ya bide buaralar gülümsemeye basladi gulumsedigini gorunce tüm yorgunlugum bitiyor icimde kelebekler kanat cırpıyorSenın bebenın huyu benımkıne benzıyoryerım ben onları,hıc uyumasamda mutluyum şuanda bu nasıl bir iş anlamadım
Hava aydınlanıyor ya kesin ondan diyorum ben başka açıklaması yokBence 7 cok iyibizimki 5bucuk 6 dedinmi uyanıyor alarm gibi. Tabi o saate kdr kac kere uyaniyor o ayri bisey. Bence şükret cnm
Valla güneş ışığına gör uyaniyorsa benimki de yakında 5 gibi uyanır ksbxjsnxjdndKuzum hemen dilini ısırıyosun daha ne ıstıyosunnormal tabıı cocuk uykusunu alıyordur,daha oturur zamanla o.5 te uyananlarınkı napsıın for example=ben
Ana olmak djcnjdnkdSenın bebenın huyu benımkıne benzıyoryerım ben onları,hıc uyumasamda mutluyum şuanda bu nasıl bir iş anlamadım
Ay evet sadece gülse bile geçiyor her şeyYa bide buaralar gülümsemeye basladi gulumsedigini gorunce tüm yorgunlugum bitiyor icimde kelebekler kanat cırpıyor
Ebatı buyuk ve cırt cırtı açılmalı,yani boyu uzadı olmadı gıbı bısey yok,ama altını sünger yapmıslar,o fiyata sünger olmamalıydı bence,sırtını terletıyor,içini cıkarmayı dusunuyorum,kenarları korumalı ya yatagın ıcınde benımle yatabılmesı ıcın ıdeal.Ne güzel sevindim, kenarları çok sert geldi bir paketten 10 tane kullanmamisizdir biz
Gerçekten çok erken ya. Bir de başlatana kadar böyle diyorlar daha sonra iş çok bahaneleriyle artıyor hep. Sanki sen hamileyken evden çalışıyordun olmuyor mu öyle?
Benimki de reflü yatağında yatıyor. Anne yanı olarak almadık 6 ay kullanılıyor yazdığı için. Normal beşiği yatak odasına yatağın yanına getirdik ama daha geçemedi pışpış yapmadan uyuyamıyor. Nasıl olacak sürecek bilemiyorum
6 aylık olana kadar kullanılabilir yazıyordu onlarda sizce nasıl?
Evet evet canım hala evden ufak tefek destek veriyorum. Ama bu ay maaşımı yatırmadılar desteği kesiyorum.Ne güzel sevindim, kenarları çok sert geldi bir paketten 10 tane kullanmamisizdir biz
Gerçekten çok erken ya. Bir de başlatana kadar böyle diyorlar daha sonra iş çok bahaneleriyle artıyor hep. Sanki sen hamileyken evden çalışıyordun olmuyor mu öyle?
Benimki de reflü yatağında yatıyor. Anne yanı olarak almadık 6 ay kullanılıyor yazdığı için. Normal beşiği yatak odasına yatağın yanına getirdik ama daha geçemedi pışpış yapmadan uyuyamıyor. Nasıl olacak sürecek bilemiyorum
6 aylık olana kadar kullanılabilir yazıyordu onlarda sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?