- 22 Ekim 2024
- 4.101
- 9.760
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.641
Evet bilmiyorlar cignemeyi veya ağzına koydugumuz şeyi bogaza dogru ittirmeyi vsYa kızlar sağolun, ben de 3 kuralı yapmıcam demiştim. Hani yoğurt, yumurta gibi besinler dışında neyse kabağı 3 gün tattırdım bfagsg. Ama yani böyle bi damla yutuyor gerisi ağzında kalıyor sanki yutmayı unutuyor ya da bilmiyor yani. Sizinkilerde öyle miydi
Evet ege de öyle bişey var gibi yapıyordu ağzını ndjf şimdi bişey var işte çiğne yut….Evet bilmiyorlar cignemeyi veya ağzına koydugumuz şeyi bogaza dogru ittirmeyi vsgerci biz baslamadan önce ipek ağzında bir şey varmış gibi cigniyordu kendi kendine o yüzden çok zor olmadı diye düşünüyorum bebişten bebise de değişir zaten belki sevmemistir
Benimki ağzında döndürüp çıkarıyor öğürüyor kabak, havuç denedik ikisinde de öyle bakalım inşallah iştahlı yer , yoğurttan ümitliyim inşallah sever de yoğurtla karıştırır veririm sebzeleri, sonra da meyveye geçerimYa kızlar sağolun, ben de 3 kuralı yapmıcam demiştim. Hani yoğurt, yumurta gibi besinler dışında neyse kabağı 3 gün tattırdım bfagsg. Ama yani böyle bi damla yutuyor gerisi ağzında kalıyor sanki yutmayı unutuyor ya da bilmiyor yani. Sizinkilerde öyle miydi
Boş çiğnemeye alistilar diye düşünüyorum wjdbjwhdjehdjdjEvet ege de öyle bişey var gibi yapıyordu ağzını ndjf şimdi bişey var işte çiğne yut….
Ya evet di mi sebzeler yavan sonuçtaBenimki ağzında döndürüp çıkarıyor öğürüyor kabak, havuç denedik ikisinde de öyle bakalım inşallah iştahlı yer , yoğurttan ümitliyim inşallah sever de yoğurtla karıştırır veririm sebzeleri, sonra da meyveye geçerim
BahshshxhBoş çiğnemeye alistilar diye düşünüyorum wjdbjwhdjehdjdj
Ben ciddi yamuldum hhdnf hasta oldumEk gıda ile herkes yamuldu galiba jsbdusbdjj
Keremde sadece yogurdu yutmayi unutuyor hahahEvet ege de öyle bişey var gibi yapıyordu ağzını ndjf şimdi bişey var işte çiğne yut….
benimki direkt ağzından çıkarıyor denediğim hiçbir şeyi beğenmedi şu ana kadar xD iğrenip irkiliyo ıyyak yapıyo tükürüyo öğürüyo ama sonra güldürünce falan biraz yutuyo. kakası değişti daha koyu bi kıvam aldıYa kızlar sağolun, ben de 3 kuralı yapmıcam demiştim. Hani yoğurt, yumurta gibi besinler dışında neyse kabağı 3 gün tattırdım bfagsg. Ama yani böyle bi damla yutuyor gerisi ağzında kalıyor sanki yutmayı unutuyor ya da bilmiyor yani. Sizinkilerde öyle miydi
Geçmiş olsun canımYa evet di mi sebzeler yavan sonuçta
Bahshshxh
Ben ciddi yamuldum hhdnf hasta oldum
Seftaliyi ezil vermistim sevmedi püre emzigi var onla verdim yiyo biraz daha bilincli olunca eline de vericem alışsın diyeBenimki sadece şeftali sevdi sanırım diğerlerinde hep ağzından geri çıkardı karşısında ben de çiğniyorum babasına kaşıkla veriyorum yok anlamıyor yesene işte yavrum nasıl öğretcez
Sağol canım ya bayadır olmamıştım fena oldumGeçmiş olsun canım
Tadı güzel şeyleri yiyor soft sade olunca sevmiyor benceBen kabak, havuç, tatlı patates ve yoğurt verdim bunları da çok yemiyor zaten, geçen armut verdim ona bayıldı hrpsini bitirdi ama diğerlerinş çok az yiyor. Zamanla alışacaklar bence. Öğürme tiksinme bizde de oluyor normal olduğunu düşünüyorun
Sevse iyi olurmuş seftalinin en güzelleri sizin oradaSeftaliyi ezil vermistim sevmedi püre emzigi var onla verdim yiyo biraz daha bilincli olunca eline de vericem alışsın diye
Yok ya ben görmüyorum valla ansbhsbdjsnd tarlasina mi gitmek lazim bilemedim ama markettekiler aynidir her yerle zaten veya pazarlar falanSevse iyi olurmuş seftalinin en güzelleri sizin orada
Ben cahil cuhela olarak bunu da bilmediğim icin gpt kankime sordum bacimKizlar keremin öksürügü azaldi fakat hırıltısı devam ediyor. Burnunu temizliyorum hergun.
Aferin şurup içiyor. Bu hırıltı ciddi bise deil dimi kizlar
Hahaha benim nasil aklima gelmediBen cahil cuhela olarak bunu da bilmediğim icin gpt kankime sordum bacim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?