2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Evet bilmiyorlar cignemeyi veya ağzına koydugumuz şeyi bogaza dogru ittirmeyi vs gerci biz baslamadan önce ipek ağzında bir şey varmış gibi cigniyordu kendi kendine o yüzden çok zor olmadı diye düşünüyorum bebişten bebise de değişir zaten belki sevmemistir

Evet ege de öyle bişey var gibi yapıyordu ağzını ndjf şimdi bişey var işte çiğne yut….

Benimki ağzında döndürüp çıkarıyor öğürüyor kabak, havuç denedik ikisinde de öyle bakalım inşallah iştahlı yer , yoğurttan ümitliyim inşallah sever de yoğurtla karıştırır veririm sebzeleri, sonra da meyveye geçerim

Ya evet di mi sebzeler yavan sonuçta
Boş çiğnemeye alistilar diye düşünüyorum wjdbjwhdjehdjdj
Bahshshxh
Ek gıda ile herkes yamuldu galiba jsbdusbdjj
Ben ciddi yamuldum hhdnf hasta oldum

benimki direkt ağzından çıkarıyor denediğim hiçbir şeyi beğenmedi şu ana kadar xD iğrenip irkiliyo ıyyak yapıyo tükürüyo öğürüyo ama sonra güldürünce falan biraz yutuyo. kakası değişti daha koyu bi kıvam aldı

Benimki sadece şeftali sevdi sanırım diğerlerinde hep ağzından geri çıkardı karşısında ben de çiğniyorum babasına kaşıkla veriyorum yok anlamıyor yesene işte yavrum nasıl öğretcez
Seftaliyi ezil vermistim sevmedi püre emzigi var onla verdim yiyo biraz daha bilincli olunca eline de vericem alışsın diye

Tadı güzel şeyleri yiyor soft sade olunca sevmiyor bence

Kizlar keremin öksürügü azaldi fakat hırıltısı devam ediyor. Burnunu temizliyorum hergun.
Aferin şurup içiyor. Bu hırıltı ciddi bise deil dimi kizlar

Kizlar keremin öksürügü azaldi fakat hırıltısı devam ediyor. Burnunu temizliyorum hergun.
Aferin şurup içiyor. Bu hırıltı ciddi bise deil dimi kizlar
Ben cahil cuhela olarak bunu da bilmediğim icin gpt kankime sordum bacim

Eklentiler

• Screenshot_2025-08-24-12-08-26-954_com.android.chrome.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…