2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Snede kendimi gördum😀😀 gunduzleri halay seansimiz var bizimde😀😀 nasil hosuna gidiyor. Bide aşırı huysuzlandiginda çeşmeyi açıom su sesine hipnoz oluyor resmen😍 ama tlfndan actigim su sesini sevmiyor direk canli canli cesmeden akan sesi seviyor. Artk daha napariz bilmiom😀
Su sesi denemedim onu da deneyeyim 😀 bir de kucakta asla ıkınma yok ama yatağa koyunca başlıyor 😀

Selam bacikolar bugün hava çok güzeldi okuldan arkadaşlarım kahvaltıya gideceklerdi sende gel dediler bende bebeleri bıraktım eşime çıkayım dedim bir iki saat havam değişsin başıma ne geldi dersiniz şuraya bırakıyorum 😩
Ay çok kötüyüm bebeğim var diye o kadar kötü oldum ki zamansız normalde olsa bu kadar etkilenmezdim 😩🤦🏻‍♀️😭
Yaaa canıım geçmiş olsuuun

Benimki bitti 40 gün civarında
Ama ilk oğlumda 60 güne yakın ara ara sürmüştü seninki bitmedimi hala
son haftalar üç dört günde bir gelmeye başlamıştı
Ya 41. Gün tertemizdim hatta banyo yaptım. Sonra 42. Gün gelmeye basladı aa dedim regl oluyorum herhalde. O gün de 40 kontrolüm vardı doktora söyledim baktı regl değil dedi. Transamine diye bi ilaç verdi. 3 gün kullan biterse bırak ilacı dedi. Kanamam geçti bıraktım 1 gün sonra gene geldi. Doktor bikaç gün daha kullan dedi 1 kere içtim geçince gene bıraktım. 1 gün sonra gene geldi bunaldım cidden

Kızlar cocugun gözü iyice kötü oldu,kapanmış baya bir sabah uyanınca farkettım,gecede baya capaklanma arttı temızledım sürekli.böyle olan oldumu ay nolur yazın bana cok uzgunum cunku suanda:((((
Ya yavrum o çipil çipil bakan gözleri yerimm
Kuzum damlayla geçer hemen merak etme netşra bizde kullandık yenidoğan döneminde değilde biraz daha büyükken masaj yaptığın pamuğu diğer göze kullanma çok bulaşıcı oluyor bunlar şimdi nasıl oldunuz 🌸
Ayyy kıızzz geçmiş olsun canım benim 🥹🥹

Atak atak 🥹🥹🥹dünden beri benimki de uyumuyor kafayı yemek üzereyim

Canım örgü yelek falan giydiyse ondandır, benimki de yün yelekten isilik oldu
Sağol canım benim 🙏🏻🌸
Çok geçmiş olsun nasıl oldu 🌺
Yürürken kaldırımın kenarında su kanalları varya oraya basmışım ayağımı burktum kalın topuklu vardı topuğum ağırlığından kırıldı muhtemelen spor ayakkabı olsa öyle olmazdı 🥹
Ayy ne kötüymüş Allah kimsenin başına vermesin 🙏🏻🥹

Yaaa canıım geçmiş olsuuun
Teşekkür ediyorum canım benim 🙏🏻

Kızlar bebekle dışarı nasıl çıkıyorsunuz. Biz arabaya binince bağırmalar ağlamalar asla pus ette yada arabasında durmak istemiyor uyanıkken. E arabaya binince de kucağıma almak istemiyorum tehlikeli ne olur ne olmaz. Gerçi evde de aynı uyanıksa kucakta olmalı. Hatta kucakta yetmiyor ayakta durmalıyız. Sizde durumlar nasıl?
Puset cok terletiyor canim belki ondan istemiyorlar rahatsiz oluyorlar ben de arqbada kucagimda tutuyorum

Kızlar ben hiç dışarı çıkmadım bebeyle, korkuyorum üşütürsem hastalanırsa diye, ne giydiriyorsunuz dışarı çıkarken

O kadar moralim bozuk ki, sabah iki memeden gelen toplam süt 90 ml 😞 yavrucağızım memeden çekiyor çekiyor süt gelmiyor bir türlü, kıvranıyor bu sefer de süt gelmedi diye 🥹🥹 içim parçalanıyor onu öyle görünce.. mecburen mama destekli gideceğim o belli oldu 🥹🥹

Kızlar ben hiç dışarı çıkmadım bebeyle, korkuyorum üşütürsem hastalanırsa diye, ne giydiriyorsunuz dışarı çıkarken
Hiç bişy olmaz korkma, biz kaç günlükten beri çıkarıyoruz. İlk zamanlar normal giydirip penye battaniyeye sarıp kalın bi battaniyeye daha sarıyordukk. Dün hava güzeldi mesela böyle mevsimlik mont tulumu var onu giydirip çıkardım

Kanguru aldım bugün ellerim kollarım nasıl rahat etti anlatamam
Deneme amaçlı yakın bir yer öneririm market park vs neyse benim ilk denemem travmaydi ne arabada durdu ne kucakta rahatsız oldu havadan seslerden herşeyden sanki eve nasıl döndüm bilemedim ama dün hava güzeldi yine deneyeyim dedim ehh bir tık daha iyidi kanguru aldım onla durdu sayilir

O kadar moralim bozuk ki, sabah iki memeden gelen toplam süt 90 ml 😞 yavrucağızım memeden çekiyor çekiyor süt gelmiyor bir türlü, kıvranıyor bu sefer de süt gelmedi diye 🥹🥹 içim parçalanıyor onu öyle görünce.. mecburen mama destekli gideceğim o belli oldu 🥹🥹
İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama ben iki kat giydiriyorum bu havada üzerine de battaniye atıyorum. Hava soğuksa kalın battaniyeyi de atıyorum. Bir de yelek giydiriyorum. İnce olursa hasta olur diye korkuyorum. Ama bu şekilde arabasında dün 2-3 saat dişarıdaydık açık havada. Bir de battaniyeyle rüzgar almasını da önlüyorum

Deneme amaçlı yakın bir yer öneririm market park vs neyse benim ilk denemem travmaydi ne arabada durdu ne kucakta rahatsız oldu havadan seslerden herşeyden sanki eve nasıl döndüm bilemedim ama dün hava güzeldi yine deneyeyim dedim ehh bir tık daha iyidi kanguru aldım onla durdu sayilir
Hangi kanguru canım atabilir misin

Kanguru mu sling mi. Ben de kanguru var ama 4 aydan önce kullanmayın diyorlar diye sling almayı düşünüyorum

Kanguru için erken değil mi canım 🥰
Kanguru mu sling mi. Ben de kanguru var ama 4 aydan önce kullanmayın diyorlar diye sling almayı düşünüyorum
Ben de sling de var ama ona da cesaret edemiyorum 🥹🥹

Puset cok terletiyor canim belki ondan istemiyorlar rahatsiz oluyorlar ben de arqbada kucagimda tutuyorum
Ay evet terletiyor bende fark ettim. Dün çıktık eşimle çocuğa sadece içinde kisa kol zıbın atleti vardı üstünde de uzun kollu tulum normal kalinlikta. Üstüne hicbir şey ortmedim. Ne olur olmaz diye yanıma aldim battaniyesini ama ortmedik sıcaktı zaten. Pusetin üstüne güneş rahatsiz ediyor diye ince muslin kumaş vardi onu atıyoruz alttan hava alacak kadar kapatıyorum onu da sadece. Terlememisti kuşum 😍 rüzgar çok yoksa korkmuyorum açıkçası terlememesi önceliğim
Ay yukarı yazmışım ndhdjdjdjd öyle giydiriyorum havalar sogukken örme yelegini falan da giydiriyorum battaniye vs ama bu havalar aşırı terletir pusette
Canım üzülme lütfen 🌸 nasibi neyse onu yer bebişlerimiz sütü bol olanlarin da yarını belli değil sonuçta, mama da yese büyüyecek tontişler ❤️ aç kalmalarindan iyidir hiç kötü hissetme kendini evet memedeki daha önemli olsa da oldugu kadar sonuçta
Evet bende tereddütteyim almayı düşünüyorum ama almadım daha. Kullananlarda çok memnun
Bana 2 tane geldi ikisi de belime bol kaldi :( kullanabilir olsam da kullanamiyorum :( bebiş büyüse de kullanamicam :( belden tutmuyo nsbsjnsjdnd anca belden kendime göre dikmek lazım nasıl yapcam bilmirem 😂

Ay evet terletiyor bende fark ettim. Dün çıktık eşimle çocuğa sadece içinde kisa kol zıbın atleti vardı üstünde de uzun kollu tulum normal kalinlikta. Üstüne hicbir şey ortmedim. Ne olur olmaz diye yanıma aldim battaniyesini ama ortmedik sıcaktı zaten. Pusetin üstüne güneş rahatsiz ediyor diye ince muslin kumaş vardi onu atıyoruz alttan hava alacak kadar kapatıyorum onu da sadece. Terlememisti kuşum 😍 rüzgar çok yoksa korkmuyorum açıkçası terlememesi önceliğim

Ay yukarı yazmışım ndhdjdjdjd öyle giydiriyorum havalar sogukken örme yelegini falan da giydiriyorum battaniye vs ama bu havalar aşırı terletir pusette

Canım üzülme lütfen 🌸 nasibi neyse onu yer bebişlerimiz sütü bol olanlarin da yarını belli değil sonuçta, mama da yese büyüyecek tontişler ❤️ aç kalmalarindan iyidir hiç kötü hissetme kendini evet memedeki daha önemli olsa da oldugu kadar sonuçta

Bana 2 tane geldi ikisi de belime bol kaldi :( kullanabilir olsam da kullanamiyorum :( bebiş büyüse de kullanamicam :( belden tutmuyo nsbsjnsjdnd anca belden kendime göre dikmek lazım nasıl yapcam bilmirem 😂
Terziye verirsen yapar belki beline göre rahat edersin, hiç bilmiyorum da bele göre ayarlanan modelleri var mı

Terziye verirsen yapar belki beline göre rahat edersin, hiç bilmiyorum da bele göre ayarlanan modelleri var mı
Aslında hepsi ayarlanıyor ama en dibine getirmeme rağmen bol kaldı ikisi de :( ben galiba aşırı zayıfladım doğumdan sonra... Çöktüm resmen 🫠 bi ortası yok bu işin hamileyken de çok almıştım dhjdjdjd

Back
X