2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Aslında hepsi ayarlanıyor ama en dibine getirmeme rağmen bol kaldı ikisi de :( ben galiba aşırı zayıfladım doğumdan sonra... Çöktüm resmen 🫠 bi ortası yok bu işin hamileyken de çok almıştım dhjdjdjd
Maşallah maşallah öyle deme kilo dediğin alınır vermek sıkıntı 😀

Maşallah maşallah öyle deme kilo dediğin alınır vermek sıkıntı 😀
Ben alamıyorum galiba hep böyle çırpıydım belki 30 dan sonra yavaştan alırım diye düşünüyorum o yüzden mümkün olduğunca zayif kalayım sonra vermesi dediğin gibi zor olur diye dbdjdjdjjss orta bir kiloda kalsam yine tamam ama bebisimi kanguruya bile koyamiyorum :((( yarım ana gibi hissettirdi beni sjbdkejdjdjd bebek arabası sürerken bile tuhaf geliyo küçük durdugum için galiba eibdjddkd

Ben alamıyorum galiba hep böyle çırpıydım belki 30 dan sonra yavaştan alırım diye düşünüyorum o yüzden mümkün olduğunca zayif kalayım sonra vermesi dediğin gibi zor olur diye dbdjdjdjjss orta bir kiloda kalsam yine tamam ama bebisimi kanguruya bile koyamiyorum :((( yarım ana gibi hissettirdi beni sjbdkejdjdjd bebek arabası sürerken bile tuhaf geliyo küçük durdugum için galiba eibdjddkd
Bir çok kadının istediği şey inanki benim ablam 48 ile hamile kalmıştı 56 ile doğum yapmıştı şimdi çocuğu 12 yaşında ablam 50 kilo 😀 aşırı imreniyorum ben 86 ile doğuma girdim 😀

Eklentiler

• IMG20250504124859.webp
    IMG20250504124859.webp
    82,9 KB · Görüntüleme: 54
  • IMG20250504124318.webp
    IMG20250504124318.webp
    63,5 KB · Görüntüleme: 54
Kanguru mu sling mi. Ben de kanguru var ama 4 aydan önce kullanmayın diyorlar diye sling almayı düşünüyorum
Çok düşündüm bende ama slingde belli bir süre sonra kullanamayacagim için agirlastikca kanguru aldım benim aldığım 0-1 yaşa kadar direk koydum biseyde olmadı dünya varmış

Çok düşündüm bende ama slingde belli bir süre sonra kullanamayacagim için agirlastikca kanguru aldım benim aldığım 0-1 yaşa kadar direk koydum biseyde olmadı dünya varmış
Bende de solomombaby var doğumdan itibaren diyor ama bi denemek lâzım

37 günlügüz biz ama benim bebe aşırı mızmız bir bebe çareyi böyle buldum gibi duruyor insAllah bir dahaki çıkışımda da durursa tabi deneyin bence tüm analara önerimdir elimiz kolumuz varmış aaaa diceksiniz 😅

Kizlar bu emzik başlıklarindan hangisi daha saglikli ?

Eklentiler

• 1000029050.webp
    1000029050.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 1000029051.webp
    1000029051.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar bir de hazır kilo muhabbeti olmuşken doktoruma az önce sordum pilates yapabilir miyim spora başlayabilir miyim sezaryen olmuştum diye, evet sorun yok dedi 💃💃

Kızlar bebişleri emzirdikten sonra uyuyorlar mı doyup doymadıklarını nasıl anlıyorsunuz
Emzirince uyumuyo önceden öyleydi ama ben birakmiyodum gazini cikarana kadar ayık tutuyorum sonra bayiliyon mu naparsan yap oluyordu jsbxjdnxjd şuan gece emzirmelerinde geri bayiliyor gece modunda olduğu için sanırım gazını cikaramiyorum bazen o defece bayiliyor, ama gündüz malesef emince uykuya geçmiyor jsbdjdnx zaten emzirerek uyutmamaya çalışıyorum bilmiyorum ne kadar basariliyim ama 😂😂😂 doymadigini bence anlariz her türlü cisli bez sayısı bi de aç olduğu için uyumaz diye düşünüyorum 🫠 düzenli kilo kontrolunden de anlasilabilir bence
Bir çok kadının istediği şey inanki benim ablam 48 ile hamile kalmıştı 56 ile doğum yapmıştı şimdi çocuğu 12 yaşında ablam 50 kilo 😀 aşırı imreniyorum ben 86 ile doğuma girdim 😀
Ne güzel valla bünyesi de musaitmis demekki 😂 ben bilmiyorum nasıl olurum ama aşırı zayif olmak da iyi olmuyo inan bana ortası en makbulu 🫠🫠 verirsin sen de yeni doğurduk 🌸

Emzirince uyumuyo önceden öyleydi ama ben birakmiyodum gazini cikarana kadar ayık tutuyorum sonra bayiliyon mu naparsan yap oluyordu jsbxjdnxjd şuan gece emzirmelerinde geri bayiliyor gece modunda olduğu için sanırım gazını cikaramiyorum bazen o defece bayiliyor, ama gündüz malesef emince uykuya geçmiyor jsbdjdnx zaten emzirerek uyutmamaya çalışıyorum bilmiyorum ne kadar basariliyim ama 😂😂😂 doymadigini bence anlariz her türlü cisli bez sayısı bi de aç olduğu için uyumaz diye düşünüyorum 🫠 düzenli kilo kontrolunden de anlasilabilir bence

Ne güzel valla bünyesi de musaitmis demekki 😂 ben bilmiyorum nasıl olurum ama aşırı zayif olmak da iyi olmuyo inan bana ortası en makbulu 🫠🫠 verirsin sen de yeni doğurduk 🌸
İnşallah, çünkü cidden sıkıntı dolabı bile full yenilemek lazım hiçbir şey giyemiyorum geçen yıl 55 kiloydum oysaki 😌 ama zayıf olmak benim için sağlıklı olmak demek ne şeker ne kolesterol hele ilerisi için umarım sende istediğin kilo da sabitlersin 🥰

Kızlar ben daha yeni yeni emzirmeye başladım önceden hep biberonla veriyordum. Bebeğim bazen gayet güzel emiyor bazen başta sakin sakin emip sonra çığlık çığlığa aplıyor emmeye devam ederken. Sıktığımda ve sağdığımda hala sütüm olduğunu görüyorum. Biberonu teklif ettiğimde direkt susuyor :( bazen sorunsuz emerken neden böyle yapıyor anlamadım ya

Gazını çıkarmadan yatağına koyuyor musun yatağına devam ediyor mu uyumaya . Benimki de uyuyordu memede ama yatağa koyunca uyanıyor ya
Gazdan o galiba ben çıkarmadan yatiramiyorum zaten o yüzden her emme sonrası rutini oldu resmen... Hayır bi de gazı çıkmayınca uyusa da uyumasa da çıkarana kadar kusuyor veya 15 dk sonra aglayarak uyaniyor dndndnd

Kızlar merhaba biz bir aylıkken saglikocagina gittiğimizde bize asi yapmadilar 2. Aya gün verdiler şimdi saglikocagindan aradılar bir aylık aşısı eksik gelin yapalım diye bende yeni sisteme göre yapılmıyor mu o size vurmuyor dedi gelin asiniz eksik olmasın diyor e diğer aşının içinde olacaksa yaptırmaya gerek var mı sizce kendide yeni doğum yapmış bizim ebenin bende yaptırdım dedi

Kızlar ben daha yeni yeni emzirmeye başladım önceden hep biberonla veriyordum. Bebeğim bazen gayet güzel emiyor bazen başta sakin sakin emip sonra çığlık çığlığa aplıyor emmeye devam ederken. Sıktığımda ve sağdığımda hala sütüm olduğunu görüyorum. Biberonu teklif ettiğimde direkt susuyor :( bazen sorunsuz emerken neden böyle yapıyor anlamadım ya
Canım biberon vermemeye çalış, algısı tam açıldığında memeyi değil biberonu tercih edecektir. Ben unutturdum biberonu ama benim sütüm çok az geliyor, memeye yattığında eğer süt yoksa memede kıvranıyor ordan anlıyorum, memede süt varsa sakin sakin emiyor. Ben önceleri gazı var da ondan memede kıvranıyor sanıyordum ama bugün sağdığım süt 15 ml geldi ve o memeyi verdiğimde kıvrandı. Artık süt yoksa mamayla takviye yaparım 🥹🥹

Back
X