2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Canım biberon vermemeye çalış, algısı tam açıldığında memeyi değil biberonu tercih edecektir. Ben unutturdum biberonu ama benim sütüm çok az geliyor, memeye yattığında eğer süt yoksa memede kıvranıyor ordan anlıyorum, memede süt varsa sakin sakin emiyor. Ben önceleri gazı var da ondan memede kıvranıyor sanıyordum ama bugün sağdığım süt 15 ml geldi ve o memeyi verdiğimde kıvrandı. Artık süt yoksa mamayla takviye yaparım 🥹🥹
İkisi aynı anda olmuyor mı ya cidden :( kullandığım biberon da baya yavaş akışlı aslında ama kolaylık olmuyor ki ona :( biberonu bırakabileceğimi hiç sanmıyorum off

Bebek pompadan daha çok çekiyor diyorlar aslında bence sütün daha fazladır canım ama arada mama vermen de güzel olur hem göğüslerin de dolmuş olur 🥰Ben de zaten mama takviyeli gidiyorum

Gazdan o galiba ben çıkarmadan yatiramiyorum zaten o yüzden her emme sonrası rutini oldu resmen... Hayır bi de gazı çıkmayınca uyusa da uyumasa da çıkarana kadar kusuyor veya 15 dk sonra aglayarak uyaniyor dndndnd
Ben bazen çıkardığım halde kucakta uyuyor yatağa koyunca kusmaya ve hıçkırmaya başlıyor 🤦🏻‍♀️ artık omza almadan yatırmıyorum ben de

Kızlar merhaba biz bir aylıkken saglikocagina gittiğimizde bize asi yapmadilar 2. Aya gün verdiler şimdi saglikocagindan aradılar bir aylık aşısı eksik gelin yapalım diye bende yeni sisteme göre yapılmıyor mu o size vurmuyor dedi gelin asiniz eksik olmasın diyor e diğer aşının içinde olacaksa yaptırmaya gerek var mı sizce kendide yeni doğum yapmış bizim ebenin bende yaptırdım dedi
Herkes ayri kafada şaka gibiler 2. Ay aşısı gelmiş simdi mi akıl etmisler? Karma aşıyı eskisinden kalmamış piyasada yeni aşıdan yapacaklar. Boşa götürme bence yine sen daha iyi bilirsin tsbi de... Bize direkt yeni sistemden gidicez diye yapmadilar 1. Ay aşısını

Kızlar bebek bi memeden emerken diğerinden akmaya başlıyor her yerim ıslanıyor ben de pompa ile bari boşaltayım dedim ama 40ml çıkıyor az mı karar veremedim . Pompa kullananlar sizin ne kadar çıkıyor yaklaşık 15dk sağımda

Bi de altını emzlrmeden önce mi alıyorsunuz kızlar yoksa emdikten sonra mı
Eğer kendime guveniyorsam ve hizlica bitireceksem emzirmeden sonra alıyorum bazen çünkü çok aç olup deliriyor kıyamıyorum.... Onun dışında rutinim emzirmeden önce jdbxjdnd çünkü emzirdikten sonra altini açınca yeni emdiği için işemeye basliyor sjdbjsndkdn sağolsun isemedik yer birakmadi 😂😂

Kizlar mama ya da memede uyuyir cocuk gaz cikaramiyor ustten uyudugu icin mi cikmiyor acaba ?
Mamada veya memede uyuyunca omzuna alıp gazini cikartmaya çalışırken mi çıkmıyor? Yoksa genel mi sordun anlamadım eğer öyleyse uykulu bile olsa çıkmıyor ya da zor çıkıyor:( bayılıyor çünkü doyunca bebikler 15 dk emzirmenin acısını 1 saat gaz cikarmaya calisarak yasadik ndbxjdjd

Eğer kendime guveniyorsam ve hizlica bitireceksem emzirmeden sonra alıyorum bazen çünkü çok aç olup deliriyor kıyamıyorum.... Onun dışında rutinim emzirmeden önce jdbxjdnd çünkü emzirdikten sonra altini açınca yeni emdiği için işemeye basliyor sjdbjsndkdn sağolsun isemedik yer birakmadi 😂😂
ya ben de emzirmeden önce alayım emsin rahat uyusun diyordum ama çok ağlıyor öyle . Tok olunca da dediğin gibi işeme mi istersin kaka mı kusmuk mu 🤦🏻‍♀️ne yapacağımı şaşırdım ya

ya ben de emzirmeden önce alayım emsin rahat uyusun diyordum ama çok ağlıyor öyle . Tok olunca da dediğin gibi işeme mi istersin kaka mı kusmuk mu 🤦🏻‍♀️ne yapacağımı şaşırdım ya
Bazen emzikle oyaliyorum bazen konuşuyoruz biraz dikkati dagiliyor hızlı hızlı snbdjdjd

Mamada veya memede uyuyunca omzuna alıp gazini cikartmaya çalışırken mi çıkmıyor? Yoksa genel mi sordun anlamadım eğer öyleyse uykulu bile olsa çıkmıyor ya da zor çıkıyor:( bayılıyor çünkü doyunca bebikler 15 dk emzirmenin acısını 1 saat gaz cikarmaya calisarak yasadik ndbxjdjd
Evet canim uyuyunca asla cikmiyor

Herkes ayri kafada şaka gibiler 2. Ay aşısı gelmiş simdi mi akıl etmisler? Karma aşıyı eskisinden kalmamış piyasada yeni aşıdan yapacaklar. Boşa götürme bence yine sen daha iyi bilirsin tsbi de... Bize direkt yeni sistemden gidicez diye yapmadilar 1. Ay aşısını
Bana da 1. Ay gittiğimde öyle dediler benim insiyatifimde olan bı durum mu bilmiyorum yaptirmasam karma aşının içinde olanı yani yeni karmanin içinde olup yine yaoacaklar mi yoksa biz eski sisteme göre gidyoruz diye eski 5 li karmayi mi yapacaklar yaptirsam yeni sisteme göre gidip çocuğa iki kez mi hepatit yapacaklar yoksa anlamadım yarın soracağım ama zırt pırt ta sağlık ocağına gidemem bugünde gittim çocuklar için

Canım biberon vermemeye çalış, algısı tam açıldığında memeyi değil biberonu tercih edecektir. Ben unutturdum biberonu ama benim sütüm çok az geliyor, memeye yattığında eğer süt yoksa memede kıvranıyor ordan anlıyorum, memede süt varsa sakin sakin emiyor. Ben önceleri gazı var da ondan memede kıvranıyor sanıyordum ama bugün sağdığım süt 15 ml geldi ve o memeyi verdiğimde kıvrandı. Artık süt yoksa mamayla takviye yaparım 🥹🥹
Canım ben de benzer bir durum yaşıyorum .Doktor kontrolünde bir haftada sadece 100 gr aldığını öğrendim.Sanırım Reflüsü var dlye beslenemedi ama sütümün de çok olduğunu düşünmüyorum .Ben de mama veriyorum ama Biberon olmadan nasıl ilerleyeceğiz bu süt yetmezken kilo alımı azalmışken 🥲

O kadar moralim bozuk ki, sabah iki memeden gelen toplam süt 90 ml 😞 yavrucağızım memeden çekiyor çekiyor süt gelmiyor bir türlü, kıvranıyor bu sefer de süt gelmedi diye 🥹🥹 içim parçalanıyor onu öyle görünce.. mecburen mama destekli gideceğim o belli oldu 🥹🥹
Bestlak damla alabilirsiniz benimde öyleydi mama destekli gidiyordum bugün 3. Gün damlayı kullanalı ve bugünden beri bebeğim çık iyi emdi bende çok şaşırdım demek sütüm azmış vallahi arttırdı o damla bugün sabahtan beri birlere sadece mama verdim çok mutluyum size de tavsiye ederim

Kızlar bende doktora gittim bugün mama ve meme birlikte gidiyorduk kilo alımı iyi dedi ama 3 saatten önce besleme dedi birikir gazı çocuk daha zorlanır mümkün oldukça 3 saat olsun dedi mama verdiysen de meme verdiysen de memeyi de 15 dakika güzel emdiyse 3 saate kadar bekle dedi öncesinde ağlarsa kucakta idare et sustur dedi çünkü üst üste beslenince sindiremiyor bebekler dedi mantıklı geldi bana da bugün öyle yaptım hem göğsüm doldu hem bebek çok güzel emdi ilkkez 15 dakika kadar memeyi aktif emdi normalde emmiyordu üç beş dakika sonra bırakıyordu mama veriyordum her zaman bugün güzel emdi sesi çıkmadı akşam üzeri bi mızmızlandı sancısı vardı gaz çıkartmaya çalışıyordu kıvrandı biraz kucağa alınca durdu sakinledi koydum yine zaten sonra 3 saate yaklaşmıştık ağlamaya başladı yine budefa alıp emzirdim yine uyudu böyle devam eldiven bakalım inşallah kilo alımı iyi gider mamasız yine de alışamıyorum böyle doyuyor mu bilmiyorum mamada emin oluyorsun enazından

Kızlar bende doktora gittim bugün mama ve meme birlikte gidiyorduk kilo alımı iyi dedi ama 3 saatten önce besleme dedi birikir gazı çocuk daha zorlanır mümkün oldukça 3 saat olsun dedi mama verdiysen de meme verdiysen de memeyi de 15 dakika güzel emdiyse 3 saate kadar bekle dedi öncesinde ağlarsa kucakta idare et sustur dedi çünkü üst üste beslenince sindiremiyor bebekler dedi mantıklı geldi bana da bugün öyle yaptım hem göğsüm doldu hem bebek çok güzel emdi ilkkez 15 dakika kadar memeyi aktif emdi normalde emmiyordu üç beş dakika sonra bırakıyordu mama veriyordum her zaman bugün güzel emdi sesi çıkmadı akşam üzeri bi mızmızlandı sancısı vardı gaz çıkartmaya çalışıyordu kıvrandı biraz kucağa alınca durdu sakinledi koydum yine zaten sonra 3 saate yaklaşmıştık ağlamaya başladı yine budefa alıp emzirdim yine uyudu böyle devam eldiven bakalım inşallah kilo alımı iyi gider mamasız yine de alışamıyorum böyle doyuyor mu bilmiyorum mamada emin oluyorsun enazından
Ay ne guzel olmus, ben hemen veriyorum memeyi, surekli memede gbi bazen. memeler sadece aksam doluyor. Ne zaman evden ciksam da mama dayiyorlar aninda 😂

Tahin yağı iyi geldi mi? Ben onu sürdükten sonra tekrar enfeksiyon oldu denk mi geldi bilmiyorum o yüzden bıraktım. En alt seviyeden baslıyorum bende dediğin gibi ama meme uçlarım zaten yarım olduğu için bir de powerpumpingde 40 dk oluyor toplamda sağım. Uzun sürdüğü için mahfoldu iyice
Evet benimde lndan sonra tekrar mastitim tekrarladı

Back
X