- 29 Mart 2024
- 769
- 1.893
- 33
- Konu Sahibi elektroforez
- #36.881
Ağlıyor. Alıştım artık. Hızlı olmaya çalışıyorum.Ağlamıyor mu sizinki açken peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağlıyor. Alıştım artık. Hızlı olmaya çalışıyorum.Ağlamıyor mu sizinki açken peki
Bence bu tarz doğal yöntemler, yağlar falan yara olmaya başlarken ya da yeni çatlak olduğunda işe yarıyor. Bizim gibi mastite dönen, enfeksiyon olanlarda bir etkisi yok. Ben sadece karbonatlı suyla silmenin faydasını gördüm.Evet benimde lndan sonra tekrar mastitim tekrarladı
Ben 4. Mastiti oluyordum. Bugün daha rahatladım gibi. Burda karbonatı okudum yaptım ama kötü etti. Mastit başladı. O göğsümü emzirdim arkasına sağdım. Aşırı acıdı beynim sızlıyordu resmen çığlık çığlığa emzirdim ama daha rahatım şuan. İnşallah tekrarlamaz cünkü bir daha olursa sütü kesecez dedi doktor.Bence bu tarz doğal yöntemler, yağlar falan yara olmaya başlarken ya da yeni çatlak olduğunda işe yarıyor. Bizim gibi mastite dönen, enfeksiyon olanlarda bir etkisi yok. Ben sadece karbonatlı suyla silmenin faydasını gördüm.
Merhaba bilgiler için teşekkürler sağlıkla büyüsün miniğinGunaydın canlar dün giremedim okudum sımdı hepsını.oncelıkle bestlak damlayı bende tavsıye ederım sütü kesınlıkle artırıyor.
Dün devlette doktora goturduk bebegı ,adam acık pencerenın onunde soydu bebegı,cocugun dıslerı tıtreye tıtreye muane ettı asırı sinir oldum,el yıkama yok bısey yok.ozeldekı dr asla boyle degıl,sıfır puanı verdım yıne,neyse gozu ıltıhaplandı bılıyorsunuz Poyrazın adam dedı sızden bırınızden gecmıs bu vırus enfeksıyonu dedı,Poyraz dogdugundan beri toplamda +2.200 kılo almıs,cok kılo almıs dedı ki görünürde gayet normal kıloda bı bebek,sizin bebısler kac kılo aldı?birde benımkı durmadan emıyor demıstım ya sıze iyi sindirmesi için 2-3 saatte bir besleyelim dedi gazı olmasın dedi,bızımki az az sık sık yemegı sevıyor bakalım bır deneyecegım.Mamayı sadece 60 cc 4-5 saatte bır verıyordum ıyıce azaltayım bakalım.kafam karıstı acıkcası.
Aşı ıcınde aradı aıle hekımı suanda gozunde enfeksıyon oldugu ıcın haftaya carsamba yapacaklarmıs bırı kolundan ıkı tanede bacagından aşı olacakmıs 3 gun ates takıbı yapın,3gun banyo ysptırmayın dedı.
Biraz uzun oldu ama son durumların ozetı bu sekılde![]()
Benim doktor da 3 saatten önce besleme dedi gazı çok olur çocuk rahatsız olur sindiremez bende dünden beri öyle yapmaya çalışıyorum enazından 2 buçuk saat bekliyorum daha iyi gibi böyle yaGunaydın canlar dün giremedim okudum sımdı hepsını.oncelıkle bestlak damlayı bende tavsıye ederım sütü kesınlıkle artırıyor.
Dün devlette doktora goturduk bebegı ,adam acık pencerenın onunde soydu bebegı,cocugun dıslerı tıtreye tıtreye muane ettı asırı sinir oldum,el yıkama yok bısey yok.ozeldekı dr asla boyle degıl,sıfır puanı verdım yıne,neyse gozu ıltıhaplandı bılıyorsunuz Poyrazın adam dedı sızden bırınızden gecmıs bu vırus enfeksıyonu dedı,Poyraz dogdugundan beri toplamda +2.200 kılo almıs,cok kılo almıs dedı ki görünürde gayet normal kıloda bı bebek,sizin bebısler kac kılo aldı?birde benımkı durmadan emıyor demıstım ya sıze iyi sindirmesi için 2-3 saatte bir besleyelim dedi gazı olmasın dedi,bızımki az az sık sık yemegı sevıyor bakalım bır deneyecegım.Mamayı sadece 60 cc 4-5 saatte bır verıyordum ıyıce azaltayım bakalım.kafam karıstı acıkcası.
Aşı ıcınde aradı aıle hekımı suanda gozunde enfeksıyon oldugu ıcın haftaya carsamba yapacaklarmıs bırı kolundan ıkı tanede bacagından aşı olacakmıs 3 gun ates takıbı yapın,3gun banyo ysptırmayın dedı.
Ya umarım bir daha olmazBen 4. Mastiti oluyordum. Bugün daha rahatladım gibi. Burda karbonatı okudum yaptım ama kötü etti. Mastit başladı. O göğsümü emzirdim arkasına sağdım. Aşırı acıdı beynim sızlıyordu resmen çığlık çığlığa emzirdim ama daha rahatım şuan. İnşallah tekrarlamaz cünkü bir daha olursa sütü kesecez dedi doktor.
Beni de sağlık ocağından ebe aradı max 2 saat diyor. Kendi doktoru her arandığında ver demişti. Doktorlar kendi aralarında çelişiyor ya. Mesela benim bebeğim hiç uyumuyor gündüz uyku 0 gerçekten. Açlıktan olabilir diye mama miktarını arttırdı. Yine uyumuyor. Her şeyin deneme yanılma olması beni sinir ediyor.Benim doktor da 3 saatten önce besleme dedi gazı çok olur çocuk rahatsız olur sindiremez bende dünden beri öyle yapmaya çalışıyorum enazından 2 buçuk saat bekliyorum daha iyi gibi böyle ya
Normalde kendı doktoru dogdugu hastanedekı elıne dogdugu doktoru,ama devlette bı prof varmıs ona götürelim bir dedik gözü çok kötü olunca,bide bu aşı işini danısmak ıstedım,ve malesef pişman oldum,adam elını bıle yıkamadı dısardan geldı açık pencerenın onunde soydu bebegı tarttı falan ama nasıl tıtrıyo bızımkı,yanımda annem esımde vardı hepımıze kal geldı sanırım,bide kalabalık zar zor gırmısız hızlı hızlı derdımızı anlatıyoruz,sonra ben gıydırdım cocugu akıl edıpte adam demıyokı gıydırebılırsınız,daha once kendı doktoru soyup hemen gıydırıyordu cunku,afalladım bıranda.umarım hastalanmaz mınnosum.işte biz saygı duyuyoruzda karsımızdakıler ne kadar hak edıyor.tabıkıde boyle bısey basına gelen olursa gereklı uyarıyı yapsın bızım bebeklerımız herkesın egosundan degerliMerhaba bilgiler için teşekkürler sağlıkla büyüsün miniğin
Bir şeyi merak ediyorum doktoru uyarmadın mı? Söz konusu bebeğimiz olunca her türlü uyarı ve itiraz hakkına sahibiz umarım doktor nasılsa bilir vs diye uyarmaktan çekinmemişsindirBiz özele gidiyoruz ama çok saçmasapan bir doktor denk geldi anında değiştirdik.
Hatta muayeneye giderken görüyoruz kimse gitmiyor o doktora kapısı hep açık önü bomboş. Herkes diğer doktorları bekliyor. Özelde de var saçma tipler nadir olsa da. Asla içimize sinmeyen durum ve kişileri kabul ermeye gerek yok![]()
Bende bugun uygulamayı deneyecegım canım ama benımkı habıre memeye yapısıyor saat bası nasıl engel olurum bılmemBenim doktor da 3 saatten önce besleme dedi gazı çok olur çocuk rahatsız olur sindiremez bende dünden beri öyle yapmaya çalışıyorum enazından 2 buçuk saat bekliyorum daha iyi gibi böyle ya
Evet ya gerçekten çoğu konuda hepsi bambaşka şeyler söylüyor insan sinir oluyor haklısın bende napacağımı şaşırıyorum ikinci beneğimm olmasına rağmen gerçekten kafam çok karışıyor bocalıyorumBeni de sağlık ocağından ebe aradı max 2 saat diyor. Kendi doktoru her arandığında ver demişti. Doktorlar kendi aralarında çelişiyor ya. Mesela benim bebeğim hiç uyumuyor gündüz uyku 0 gerçekten. Açlıktan olabilir diye mama miktarını arttırdı. Yine uyumuyor. Her şeyin deneme yanılma olması beni sinir ediyor.
Bizim aşida yarin ama içim gidiyor 3 aşi birden cok acitir canlarinı yaaGunaydın canlar dün giremedim okudum sımdı hepsını.oncelıkle bestlak damlayı bende tavsıye ederım sütü kesınlıkle artırıyor.
Ayy ınsallah kolay gecer kuzucum bende cok tedırgınım ve uzuluyorum ama mecburen işteBizim aşida yarin ama içim gidiyor 3 aşi birden cok acitir canlarinı yaa![]()
Ay çok kötü bende hiç dayanamıyorum ayağım kırık diye babası götürdü o bile diyorki gözlerim doldu çok ağladı iyi ki sen gelmedinBizim aşida yarin ama içim gidiyor 3 aşi birden cok acitir canlarinı yaa![]()
Peki o gun nasil gecti ateşlendimiAy çok kötü bende hiç dayanamıyorum ayağım kırık diye babası götürdü o bile diyorki gözlerim doldu çok ağladı iyi ki sen gelmedin![]()
Banada emzirme hemsireleri her agladiginda emzir demisti. En son gittigim dr bagimli hale getirmişsiniz hata etmişsinz dedi. Yani gercekten biz kime inanicaz bilmiyorum. Surekli emmeye okadar alismiski uykulari kisa suruyor surekli agliyor surekli gazi oluyor sebebi bu dediBeni de sağlık ocağından ebe aradı max 2 saat diyor. Kendi doktoru her arandığında ver demişti. Doktorlar kendi aralarında çelişiyor ya. Mesela benim bebeğim hiç uyumuyor gündüz uyku 0 gerçekten. Açlıktan olabilir diye mama miktarını arttırdı. Yine uyumuyor. Her şeyin deneme yanılma olması beni sinir ediyor.
Vuruldumu ipektoşum mınnosumuz aşıyı,gecmıs olsun ateş olmamıstır ınsallah,sen nasılsın kuzum?Ay çok kötü bende hiç dayanamıyorum ayağım kırık diye babası götürdü o bile diyorki gözlerim doldu çok ağladı iyi ki sen gelmedin![]()
Ben yaptım bri defa resmen cocugum derindegistirdi o kadar fazlaymis kiKizlar simdi farkettim bebegimin başinda konak olmuş. Zeytinyagi iyi gelio diye duyardim hep. Deneyen oldumu icinizde ?
Hangi sampuani kullaniosun cnm. Bende sampuandan oldu die dusunuyorum. Şu meşhur sarı civcivli markaBen yaptım bri defa resmen cocugum derindegistirdi o kadar fazlaymis kişok oldum jdnxjd yumusayinca taradim biraz sonra banyoya aldim
hafif hafif var hala bir ik ikere daha yaparim diye düşünüyorum ama bakıcam artarsa sampuani değiştirmeyi düşünüyorum
![]()