2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ateşi çıkmıyor çok şükür ama kalp ile ilgili değerleri kötü çıkmıştı o çok korkttty bizi. Şu an iyi dediler, antibiyotik yygulsnıyor bitince çıkarız pzt ya da salı bizce ama bilgi veren yok maalesef
Geçmiş olsun canım:( inşallah en kısa sürede çıkarsınız iyileşir yavru kuş ❤️
Kızlar d vitaminini bebeğe kaç damla veriyorsunuz
3 damla saglikocaginiki de 3 diyo biz şuan ilk doktorun yazdığıni almıştık o bitince bi de bunu denicez ikisi de aynı olcuymus ebeye yaz istersen kac damla diye emin olmak için

Sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben günde 3 damla

3 damla saglikocaginiki de 3 diyo biz şuan ilk doktorun yazdığıni almıştık o bitince bi de bunu denicez ikisi de aynı olcuymus ebeye yaz istersen kac damla diye emin olmak için
Ben ocean kullanıyorum 3damla demişti özelde başka doktor da kendi doktorumuza sormamışım bi seferde mi 3damla yapıyorsunuz sabah öğlen akşam diye ayırdınız mı

Benim 50 gün sürdü. 40 kontrolünde doktorum ilaç vermişti onu kullandım

Geçmiş olsun bakamadım. Şu an iyi misinizi?

Çok teşekkğr ederim, iyiyiz çok şükür 🙏🏻🙏🏻

İlk anneler günümüz kutlu olsun ♥️ benim çok zor geçiyor:( sarılık ve mantar pişiği ile uğraşıyorum:( çeşitli bez markaları deniyorum mavi paketli goon kullanan var mı? Molfix ve sleepy denedim

Yok canım ne bitmesi 🥹🥹🥹 tam gaz huzursuzluğa devam.. ama yeni doğduğu zamanlardaki kadar şiddetli olmasa da ara sıra yokluyor tabi.. benimki bir de asla sırtından üst gazın çıkmasına müsaade etmiyor, omzuma yatırdığım anda başlıyor mızmızlanmaya.. üst gaz aşağı indiğinde de bu sefer uğraş dur işte 🥹🥹🥹
Sorma canim benim de hep memede uyuyakaliyor asla cikmiyor o ust gaz 3 aydan sonra biticek mi acaba ?

Dün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldim
Gaz sancisi meme reddi yapoyor galiba yaa gazi oldugunda emzirmeye calistigim zamsn meme ucunu kopartacak o derece ne zaman gececek ya

Adet dönemi süt azalıyor mu kkızlar? Hala hastanedeyiz ama sütğm. Çok azaldı ya adetten ya da yorgunluk ve üzğntğden :(
Ben bi doktordan dinledim adet dönemi bebeğin emme isteği azalıyomuş annenin salgıladığı hormon değiştiği için. Süt azalıyor mu bilmiyorum ama

Kizlar yardim cocuk uyku zamani surekli mizmizlaniyor uyutmaya calisiyorum sanki cani yaniyor gibi agliyor bagiriyor gozlerinden uyku akiyor ama yok yani uyutmaya calisiyorum uyumuyor herseye aglar oldu boyle durum yasayan var mi ?

Kizlar yardim cocuk uyku zamani surekli mizmizlaniyor uyutmaya calisiyorum sanki cani yaniyor gibi agliyor bagiriyor gozlerinden uyku akiyor ama yok yani uyutmaya calisiyorum uyumuyor herseye aglar oldu boyle durum yasayan var mi ?
Hergün yaşıyorum ben asla uyumuyor ağlıyor uyuması gereken saatte 9 u geçirmemek gerekiyormuş ama nerdee..
Şuan ağlama krizinde 6 dan beri ağlıyor ne uyuyor ne yatıyor ne duruyor süreklide kusuyor üstüne fışkırarak midesini komple boşaltıyor ben tekim bide akşamları eşim işte oluyor tam ağlama saatinde diğer oğlumda hastalandı ateşli oda kusuyor pişik olmuş ishal olmuş oda sürekli ağlıyor perişan halde ben akşamlar olmasın istiyorum çok bunaldım çokkk

Kenara bıraktım orda yırtınıyor ikisi bir
Yazmışken devamını getireyim dedim çok doldum
Yapayalnızım kimsemiz yok bu dağ başında geçen hastalandım ateşim vardı titriyordum ama bebek durmadığı için yatmak şöyle dursun oturamadım bile titreye titreye kucağımda gezdirdim uyuyana kadar
İşler hiç bitmiyor hergün 4-5 kez tüm evi elimle silmek zorundayım yoksa ne tozu bitiyor ne sobanın külü eşimde bunların üstüne birgün misafir çağırıyor birgün kendi gidiyor buluşmalara bunların kusmaları yüzüne hergün bizim nevresimimiz oğlumun nevresimi koltuk ve halı örtüleri düzenli yıkanıyor bugün koltuk örtülerini iki kez yıkamak zorunda kaldım örtüleri kaldırınca bu sefer koltuğa kustular öyle oluncada koltuğu silmek zorunda kaldım yemeği sabahtan yapıyorum ki aç kalmayalım diye ama yiyebiliyormuyum acaba ne kolum ne elim boş kalıyor geldim geleli de zayıflamışım koşturmaktan geceleri bahsetmiyorum bile bir o bir o uyanıyor büyük oğlum her gece heryeri batırıp kusuyor bu sıkışıklıkta halıyı banyoda yıkamak zorunda kaldım bazen herşey güzel çok şükğr herşeyimiz dört dörtlük yetiştiriyorum diyorum bazen okadar bunalıyorum ki kimse yokmu biraz uzanayım biraz uyuyayım diyorum…

Back
X