- Konu Sahibi elektroforez
- #37.261
Kızlar d vitaminini bebeğe kaç damla veriyorsunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben günde 3 damlaKızlar d vitaminini bebeğe kaç damla veriyorsunuz
Geçmiş olsun canımAteşi çıkmıyor çok şükür ama kalp ile ilgili değerleri kötü çıkmıştı o çok korkttty bizi. Şu an iyi dediler, antibiyotik yygulsnıyor bitince çıkarız pzt ya da salı bizce ama bilgi veren yok maalesef
3 damla saglikocaginiki de 3 diyo biz şuan ilk doktorun yazdığıni almıştık o bitince bi de bunu denicez ikisi de aynı olcuymus ebeye yaz istersen kac damla diye emin olmak içinKızlar d vitaminini bebeğe kaç damla veriyorsunuz
3 damla cnmKızlar d vitaminini bebeğe kaç damla veriyorsunuz
Sağlık ocağının verdiğini kullanıyorum ben günde 3 damla
Geçmiş olsun canıminşallah en kısa sürede çıkarsınız iyileşir yavru kuş
3 damla saglikocaginiki de 3 diyo biz şuan ilk doktorun yazdığıni almıştık o bitince bi de bunu denicez ikisi de aynı olcuymus ebeye yaz istersen kac damla diye emin olmak için
Ben ocean kullanıyorum 3damla demişti özelde başka doktor da kendi doktorumuza sormamışım bi seferde mi 3damla yapıyorsunuz sabah öğlen akşam diye ayırdınız mı3 damla cnm
Oglen 12de 3 damla ver dedi dr. O sekilde verioz hergunBen ocean kullanıyorum 3damla demişti özelde başka doktor da kendi doktorumuza sormamışım bi seferde mi 3damla yapıyorsunuz sabah öğlen akşam diye ayırdınız mı
Bana sabah öğlen akşam yazmıştı da öyle de zor oluyor tek sefer vereyim ben de sıkıntı olmuyorsaOglen 12de 3 damla ver dedi dr. O sekilde verioz hergun
D vitaminlerini sabah erken saatlerde vermek gerekiyormuş yoksa uykusuzluk oluyor diye izlemiştim birkaç videoda siz öğlen verdiğinizde uyku kalitesi değişikmi yoksa normal miOglen 12de 3 damla ver dedi dr. O sekilde verioz hergun
Bi sknti olmadi bizdeBana sabah öğlen akşam yazmıştı da öyle de zor oluyor tek sefer vereyim ben de sıkıntı olmuyorsa
Valla benim bebe normaldede gunduz cok zor uyuyor. Bi degiisiklik olmadi o konudaD vitaminlerini sabah erken saatlerde vermek gerekiyormuş yoksa uykusuzluk oluyor diye izlemiştim birkaç videoda siz öğlen verdiğinizde uyku kalitesi değişikmi yoksa normal mi
Benim 50 gün sürdü. 40 kontrolünde doktorum ilaç vermişti onu kullandım
Geçmiş olsun bakamadım. Şu an iyi misinizi?
Çok teşekkğr ederim, iyiyiz çok şükürGeçmiş olsun canıminşallah en kısa sürede çıkarsınız iyileşir yavru kuş
3 damla saglikocaginiki de 3 diyo biz şuan ilk doktorun yazdığıni almıştık o bitince bi de bunu denicez ikisi de aynı olcuymus ebeye yaz istersen kac damla diye emin olmak için
Sorma canim benim de hep memede uyuyakaliyor asla cikmiyor o ust gaz 3 aydan sonra biticek mi acaba ?Yok canım ne bitmesitam gaz huzursuzluğa devam.. ama yeni doğduğu zamanlardaki kadar şiddetli olmasa da ara sıra yokluyor tabi.. benimki bir de asla sırtından üst gazın çıkmasına müsaade etmiyor, omzuma yatırdığım anda başlıyor mızmızlanmaya.. üst gaz aşağı indiğinde de bu sefer uğraş dur işte
![]()
Gaz sancisi meme reddi yapoyor galiba yaa gazi oldugunda emzirmeye calistigim zamsn meme ucunu kopartacak o derece ne zaman gececek yaDün dokuzdan 11 e kadar ağladı yorulup uyuyo uyaniyo kaldığı yerden devam bunların hepsi dakikalar içinde oluyo ve çaresizlik nedir deseler bu işte patlayacak çocuk çok zor ben hunilik olmak üzereyim bir yandan meme red bir yandan aşırı gaz sancısı ağlaması bunaldim
3 ayda kesin geciyor muymus acaba yaBenımkıde hıc uyumadı canım artıs var hatta gecer elbet dıye zombı gıbı beklemedeyım bende
Aynisiydi atakta canim tabi gaz hala devam ediyor1 gün civarı sürdü canım. Atak haftalarında gaz artarmış gaz sancıları çektik tüm gün. Uykuya çok zor daldı kısa kısa uyudu falan.
Ben bi doktordan dinledim adet dönemi bebeğin emme isteği azalıyomuş annenin salgıladığı hormon değiştiği için. Süt azalıyor mu bilmiyorum amaAdet dönemi süt azalıyor mu kkızlar? Hala hastanedeyiz ama sütğm. Çok azaldı ya adetten ya da yorgunluk ve üzğntğden![]()
Hergün yaşıyorum ben asla uyumuyor ağlıyor uyuması gereken saatte 9 u geçirmemek gerekiyormuş ama nerdee..Kizlar yardim cocuk uyku zamani surekli mizmizlaniyor uyutmaya calisiyorum sanki cani yaniyor gibi agliyor bagiriyor gozlerinden uyku akiyor ama yok yani uyutmaya calisiyorum uyumuyor herseye aglar oldu boyle durum yasayan var mi ?