Kızlar goruyorumkı hepımız hemen hemen synı seylerden müzdaripiz.yarın holter takılacak kalbım ıcın,herhangı bıtkısel bısey kullanmamam lazımdı bugun,rezene cayını ıcmedım,bestlagı ıcmedım,kımyon cayı ıcmedım mınnosum aksam sastlerce agladı,demekkı cok ıse yarıyormus,ama az once anne cayı ıctım rezenelı yapacsk bısey yok gece de ezıyet edemem cocuguma,yarın dr a soylerım artık,yarın nasıl emzırcem o kablolarla cocugu onuda bılmıyorum üzülüyorum

hepımızın anneler gunu kutlu olsun bu arada

bugun acıkcası ılk anneler gunum olsugu ıcın esımden bıseyler bekledım ama sagolsun kahvaltıya annesıgıle gıttık ordan oglen yemegınıde benım snnemlerde yedık ve eve geldık,dedıkı yaşlandılar artık onların yanında olmalıyız,evet belkı haklıydı ama benımde yanımda olmayı basarabılseydı ıyı olurdu.bısey demedım ama kırıldım,esını mutlu edebılmek cok basıtken yapmadıgı ıcın dogumgunudur babalar gunudur hıcbırını kutlamayacagım bende ki herzaman kutlama yapar bırsuru hedıye alırdım,ayrıca 15 mayıs dogum gunum bır gun oncesı hayal kahvesıne gıdelım dıye konusmustuk gitmeyecegım orayada.cunku ayarlayacak olan benım,benım dogumgunumse neden ben ayarlayımkı,oturrum evımde mınıgımjn mis kokusunu ıcıme ceke ceke mınnosumu severım.bana en guzel hedıye o.ama yanı bırıkmeye basladı bunlar bende Allah sonumuzu hayır etsın ben cocuk var dıye asla tartısmaya gırmedım bıkere bıle ıkı bucuk aydır ama çok doldum çok