2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
D vitamini alamıyoruz bizimkinden de. Zaten onu kullanmıyorum Uraz'a ama hakkım olanı da alamıyorum, kendim kullanırdım. Geçen gittiğimde epeyi saydırdım nereye gidiyor bunlar diye
Hangi d vitaminini kullaniyorsunuz? Hastanedeki doktor desiferol yazmıştı ama pek içime sinmedi, doğal içerikli almak istiyorum

Hergün yaşıyorum ben asla uyumuyor ağlıyor uyuması gereken saatte 9 u geçirmemek gerekiyormuş ama nerdee..
Şuan ağlama krizinde 6 dan beri ağlıyor ne uyuyor ne yatıyor ne duruyor süreklide kusuyor üstüne fışkırarak midesini komple boşaltıyor ben tekim bide akşamları eşim işte oluyor tam ağlama saatinde diğer oğlumda hastalandı ateşli oda kusuyor pişik olmuş ishal olmuş oda sürekli ağlıyor perişan halde ben akşamlar olmasın istiyorum çok bunaldım çokkk
Cok gecmis olsun canim yaa gercekten cok zor neden agliyor onu da anlamiyorum hic actir diyorum normalde 3 saatte 1 mama verikiyor ben nerdeyse 2 saatte 1 e dusurdum doymuyor mu yoksa agrisi mi var hic anlamiyorum 😔

Cok gecmis olsun canim yaa gercekten cok zor neden agliyor onu da anlamiyorum hic actir diyorum normalde 3 saatte 1 mama verikiyor ben nerdeyse 2 saatte 1 e dusurdum doymuyor mu yoksa agrisi mi var hic anlamiyorum 😔
Şöyle de açıklıyorlar ağrılarımız çoğu zaman yatağa girince ortaya çıkar özellikle diş ağrıları bende bacak ağrıları vs bebeklerdede böyle olabilirmiş zaten birkaö aya diş süreçleri başlayacak bu sefer gecelere vuracak o zaman daha kötü olacaklar ha buarada en zor çıkan diş arka azılarmış onu tecrübe ettim şuan öndekiler zor sanıyordum kurban olayım öndekilere çocuğum perişan halde

Şöyle de açıklıyorlar ağrılarımız çoğu zaman yatağa girince ortaya çıkar özellikle diş ağrıları bende bacak ağrıları vs bebeklerdede böyle olabilirmiş zaten birkaö aya diş süreçleri başlayacak bu sefer gecelere vuracak o zaman daha kötü olacaklar ha buarada en zor çıkan diş arka azılarmış onu tecrübe ettim şuan öndekiler zor sanıyordum kurban olayım öndekilere çocuğum perişan halde
Yaa desene biz rahat nefes alamicaz canim bebisin cok tukurugu akiyor islatiyor hep uzerinu diyorum acaba disi mi cikiyor daha 2 aylik

Yaa desene biz rahat nefes alamicaz canim bebisin cok tukurugu akiyor islatiyor hep uzerinu diyorum acaba disi mi cikiyor daha 2 aylik
Belirti veriyor ağrılar başlayabiliyor ama ne zaman çıkacağı belli olmuyor Osman gönülal oğlumda 2 aylıktan belirtiler başladı 11 aylık çıkar dı demişt bizdede hemen hemen öyle oldu

Kenara bıraktım orda yırtınıyor ikisi bir
Yazmışken devamını getireyim dedim çok doldum
Yapayalnızım kimsemiz yok bu dağ başında geçen hastalandım ateşim vardı titriyordum ama bebek durmadığı için yatmak şöyle dursun oturamadım bile titreye titreye kucağımda gezdirdim uyuyana kadar
İşler hiç bitmiyor hergün 4-5 kez tüm evi elimle silmek zorundayım yoksa ne tozu bitiyor ne sobanın külü eşimde bunların üstüne birgün misafir çağırıyor birgün kendi gidiyor buluşmalara bunların kusmaları yüzüne hergün bizim nevresimimiz oğlumun nevresimi koltuk ve halı örtüleri düzenli yıkanıyor bugün koltuk örtülerini iki kez yıkamak zorunda kaldım örtüleri kaldırınca bu sefer koltuğa kustular öyle oluncada koltuğu silmek zorunda kaldım yemeği sabahtan yapıyorum ki aç kalmayalım diye ama yiyebiliyormuyum acaba ne kolum ne elim boş kalıyor geldim geleli de zayıflamışım koşturmaktan geceleri bahsetmiyorum bile bir o bir o uyanıyor büyük oğlum her gece heryeri batırıp kusuyor bu sıkışıklıkta halıyı banyoda yıkamak zorunda kaldım bazen herşey güzel çok şükğr herşeyimiz dört dörtlük yetiştiriyorum diyorum bazen okadar bunalıyorum ki kimse yokmu biraz uzanayım biraz uyuyayım diyorum…
CNm hepimiz seni okdr iyi anliyoruzki.. bazen diyorum ne kdr dayanikliymişim yorgunluga uykusuzluga.
Eşinle konuşsan misafire ve disari cikmalarina ara verse sana destek olsa. Yani bunu dile getirebilirsin bence

2 aydan 11 aya hep huzursuz muydu ?
sürekli değil tabi ama kucakcılıktan çok ağladığı oluyordu diş için geceleri yarım saate bir kalktığı günler oluyordu sık sık oluyordu hatta
Ümit ediyorum ki 3. Aydan sonra düzelirler korkma daha neşeli olurlar gaz sorunları bitince

CNm hepimiz seni okdr iyi anliyoruzki.. bazen diyorum ne kdr dayanikliymişim yorgunluga uykusuzluga.
Eşinle konuşsan misafire ve disari cikmalarina ara verse sana destek olsa. Yani bunu dile getirebilirsin bence
Biz daha iki buçuk yıllık evliyiz ve iki tane çocuğumuz var 🤦🏼‍♀️ canım cicim ayları bitmiş sayılmaz demek istedim diyorum ki tek kötü yanı misafir konusu şimdilik onada razı olmaya çalışıyorum ama olamıyordumda bir yandan

Biz daha iki buçuk yıllık evliyiz ve iki tane çocuğumuz var 🤦🏼‍♀️ canım cicim ayları bitmiş sayılmaz demek istedim diyorum ki tek kötü yanı misafir konusu şimdilik onada razı olmaya çalışıyorum ama olamıyordumda bir yandan
Cnm buarada nerde yaşiyorsunuz. Yani hala soba yakiomusunuz bu mevsimde 😀

Kızlar goruyorumkı hepımız hemen hemen synı seylerden müzdaripiz.yarın holter takılacak kalbım ıcın,herhangı bıtkısel bısey kullanmamam lazımdı bugun,rezene cayını ıcmedım,bestlagı ıcmedım,kımyon cayı ıcmedım mınnosum aksam sastlerce agladı,demekkı cok ıse yarıyormus,ama az once anne cayı ıctım rezenelı yapacsk bısey yok gece de ezıyet edemem cocuguma,yarın dr a soylerım artık,yarın nasıl emzırcem o kablolarla cocugu onuda bılmıyorum üzülüyorum😢 hepımızın anneler gunu kutlu olsun bu arada💕bugun acıkcası ılk anneler gunum olsugu ıcın esımden bıseyler bekledım ama sagolsun kahvaltıya annesıgıle gıttık ordan oglen yemegınıde benım snnemlerde yedık ve eve geldık,dedıkı yaşlandılar artık onların yanında olmalıyız,evet belkı haklıydı ama benımde yanımda olmayı basarabılseydı ıyı olurdu.bısey demedım ama kırıldım,esını mutlu edebılmek cok basıtken yapmadıgı ıcın dogumgunudur babalar gunudur hıcbırını kutlamayacagım bende ki herzaman kutlama yapar bırsuru hedıye alırdım,ayrıca 15 mayıs dogum gunum bır gun oncesı hayal kahvesıne gıdelım dıye konusmustuk gitmeyecegım orayada.cunku ayarlayacak olan benım,benım dogumgunumse neden ben ayarlayımkı,oturrum evımde mınıgımjn mis kokusunu ıcıme ceke ceke mınnosumu severım.bana en guzel hedıye o.ama yanı bırıkmeye basladı bunlar bende Allah sonumuzu hayır etsın ben cocuk var dıye asla tartısmaya gırmedım bıkere bıle ıkı bucuk aydır ama çok doldum çok

Kızlar regl olan var mı ? 3 Nisan da sezaryen doğum yaptım. Son zamanlarda kanamam baya azalmıştı bitmiş gibiydi hatta. Bazen çok az leke oluyordu.

Bugün kalktığımda baya kan vardı. Acaba bi sıkıntı mı oldu ? Ya da regl mi oldum ? Bu kadar erken regl olabilir miyim acaba ya
38.Günde son dr kontrolüne gittiğimde, 2 gün önce kanamam tekrar başladı demiştim. Olur normal,regl de olabilir demişti. Ve dün yine oldum, bu kesin regl artık ama diğerinden emin değilim.

Mama dokunuyor olmasın? Benimki geçen ay öyleydi mamayı değiştirdim. 2 saatte 1 kaç cc? Sindiremeden verince çok gaz oluyormuş.

Bize de doktor 3 saatten önde beslemeyin dedi sindiremiyorlar o sora çok huysuzlanıncs biraz kucakta felan idare edin 3 saat olsun dedi ben öyle yapmaya çalışıyorum

Kızlar yeşil kaka yaşayan oldu mu aranızda ?benimki dünden beri yeşil yapıyor doktor arada olur dedi takipte kalalım devam ederse alerji olabilir dedi de canım sıkıldı ya of inşallah düzelir alerji felan olmadın alerjik çocuk çok zor yine Allah beterinden korusun tabiki de .sizler de böyle yeşil kaka yapıp düzelen oldu mu sonra acaba inşallah yarın düzelir rengi ya

Allah Allah işte olacakmış olmuş cidden insanın canı çok sıkılıyor benim oğlumun da kolunun kurtulduğu ilk günler bir o ağlıyor bir ben ağlıyorum geceleri ağladı ben ağladım bir yandan da bebek var kafayı yiyecektim😢 sana da büyük geçmiş olsun canım benim Rabbim bir daha yaşatmasın.
Sağol canım benim amin inşallah zormuş gerçekten bu yaşımda 2 aylık bebeyle tecrübe etmek kötü oldu tabi :/ Nasıl oldu oğlusun alçısı çıktı mı 🌸
Kıxlar dün bebeğin ateşi hep 37.5-38 arası gidip geldi bugğn doktora geldik korona olmjş yatış verildi şütfen dua edin
Canım benim çok geçmiş olsun çok üzüldüm hemencecik toparlar inşallah kuzucuk kaç gün kalacaksınız belli mi 🌸 Dışarıya karşı mikroplara çok açıklar benim büyük kız da salya sümük kardeşinin dibinden ayrılmıyor sürekli okuldan getiriyor engel olamıyor insan 🤦🏻‍♀️
Makatta kanama oluyor doktora gitmedim ama çatlak var sanırım. Etkili bir krem vs. İle bunu atlatan var mı. Çok kötüyüm 1 ay olacak hala geçmedi. Tuvaletten sonra aşırı ağrım oluyor ve kanama var.
Fitil kullandın mı canım ben iki kutu kullandım ama geçmedi tekrarladı çok şükür ama kan olayı yok zeytinyağı sürüyorum yaparken daha rahat oluyor 16 sında alçımla gidebilirsem doktora gidicem yine bakalım ne diyecek işkence gerçekten şu olay 🤦🏻‍♀️
Ateşi çıkmıyor çok şükür ama kalp ile ilgili değerleri kötü çıkmıştı o çok korkttty bizi. Şu an iyi dediler, antibiyotik yygulsnıyor bitince çıkarız pzt ya da salı bizce ama bilgi veren yok maalesef
Ay mesajı sonra yakaladım hadi iyi olsun hep inşallah kuzum 🙏🏻
Benim de bitmişti bugün yoğun kanama oldu. Regl olmuş olabilir miyim ki
Kanaman çürük kahve gibi değilse regl olmuş olabilirsin canım ilk doğumunda bende 40 ım çıkmadan olmuştum bunda henüz olmadım
Kızlar yeşil kaka yaşayan oldu mu aranızda ?benimki dünden beri yeşil yapıyor doktor arada olur dedi takipte kalalım devam ederse alerji olabilir dedi de canım sıkıldı ya of inşallah düzelir alerji felan olmadın alerjik çocuk çok zor yine Allah beterinden korusun tabiki de .sizler de böyle yeşil kaka yapıp düzelen oldu mu sonra acaba inşallah yarın düzelir rengi ya
Bizimde arada oluyor üşüttüğümüzde oluyor genelde sonra normale dönüyor alerji belirtisi olduğunu bilmiyordum umarım değildir tabi 😁
Kızlar goruyorumkı hepımız hemen hemen synı seylerden müzdaripiz.yarın holter takılacak kalbım ıcın,herhangı bıtkısel bısey kullanmamam lazımdı bugun,rezene cayını ıcmedım,bestlagı ıcmedım,kımyon cayı ıcmedım mınnosum aksam sastlerce agladı,demekkı cok ıse yarıyormus,ama az once anne cayı ıctım rezenelı yapacsk bısey yok gece de ezıyet edemem cocuguma,yarın dr a soylerım artık,yarın nasıl emzırcem o kablolarla cocugu onuda bılmıyorum üzülüyorum😢 hepımızın anneler gunu kutlu olsun bu arada💕bugun acıkcası ılk anneler gunum olsugu ıcın esımden bıseyler bekledım ama sagolsun kahvaltıya annesıgıle gıttık ordan oglen yemegınıde benım snnemlerde yedık ve eve geldık,dedıkı yaşlandılar artık onların yanında olmalıyız,evet belkı haklıydı ama benımde yanımda olmayı basarabılseydı ıyı olurdu.bısey demedım ama kırıldım,esını mutlu edebılmek cok basıtken yapmadıgı ıcın dogumgunudur babalar gunudur hıcbırını kutlamayacagım bende ki herzaman kutlama yapar bırsuru hedıye alırdım,ayrıca 15 mayıs dogum gunum bır gun oncesı hayal kahvesıne gıdelım dıye konusmustuk gitmeyecegım orayada.cunku ayarlayacak olan benım,benım dogumgunumse neden ben ayarlayımkı,oturrum evımde mınıgımjn mis kokusunu ıcıme ceke ceke mınnosumu severım.bana en guzel hedıye o.ama yanı bırıkmeye basladı bunlar bende Allah sonumuzu hayır etsın ben cocuk var dıye asla tartısmaya gırmedım bıkere bıle ıkı bucuk aydır ama çok doldum çok
Emzirirsin kuzum işin bitince merak etme sende önemlisin bu süreçte azıcık aç kalsa bir şey olama sen iyi olacaksın ki bakacaksın kuzucuga 🙏🏻 Ne kadar sürecek bu durumun belli bir tedavi süresi var mı canım sağlıcakla geçer kurtulursun inşallah 🙏🏻 Ah ya seni çok iyi anlıyorum bir boğa burcu olarak çok haklısın hemde ilk anneler günün ama işte beklenti de üzüyor insanı erkekler odun boğanın hassas kalbinden anlamıyor sen kendin kendini ödüllendir bunu hakkettin gerisini o düşünsün utansın 😆 Ben bunu çok yaparım giderim kendime anneler günü hediyesi doğum günü hediyesi doğum hediyesi bu gibi şeyleri uzun süredir istediğim şeylerden alırım taksitli maksitli dene bak musmutlu oluyorsun yoksa eşlere katlanmak çok zor 🤣Bir şey derse de söylenirim kendim aldım düşünen olmadı diye de vicdanı yükünü yüklerim üstüne eşimin oh çok güzel olur 😆 Önceden çok beklerdim üzülürdüm uyuyamazdım falan şimdi kendim yapıyorum onun gibi horul horul uyumayı da öğrendim diğer türlü ayda bir kere boşuyorum zaten nasıl katlanıp çekcez erkek milleti işte 🤣

Back
X