2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Kızlar yeşil kaka yaşayan oldu mu aranızda ?benimki dünden beri yeşil yapıyor doktor arada olur dedi takipte kalalım devam ederse alerji olabilir dedi de canım sıkıldı ya of inşallah düzelir alerji felan olmadın alerjik çocuk çok zor yine Allah beterinden korusun tabiki de .sizler de böyle yeşil kaka yapıp düzelen oldu mu sonra acaba inşallah yarın düzelir rengi ya
Yeşil kakaya normal diyor doktorlar.

Haftada 3 gün değil hergün 6-11 arasın ağlıyor yavrum düzene koydu işi
Mesela gün içindede ağlıyor ama ayağa kalkıp hoplatınca sakinliyor yatmayı sevmiyor onu anladım yatırmıyorum hiç kucağımda ama akiamları hiçbirşey kabul etmiyor akşam altı oldumu bende çok stres oluyorum evim leş gibi oluyor bir parça eşyayı kaldıramıyorum hsusturmaya çalışmaktan
Ah çok zor canım oğlumdan biliyorum 🥹Allah yardımcın olsun inşallah 🙏🏻
Benim bebeğim işte bu naparsan yap paralıyor kendini hiç bir şey ya fayda etmiyor bazen saç kurutma makinesini tutuyourm ayaklarına göbeğine bir iki dk dinlensin diye kizarmak değil morariyo çünkü ağlamaktan akşam 7 gelsin istemiyorum uykudayken sorun yok uyandiysa bitmisiz
Kolik maalesef tam olarak bu ,hiçbir şey fayda etmiyor .Oğlum yalnızca otomobilde biraz susardı ,salıncak kurmuştuk duvardan duvara o da az susmasına yarıyordu.Allah yardım etsin hemencecik geçsin gitsin inşallah 🙏🏻

Güno bacılar duvardan duvara vurulmuş bir sabah daha dmdnjdndjd ilk ayı daha kolaydı emip uyuyodu şimdi bi de uyanık kalıyor oyaliyorum falan ama çok erken güne başlıyor bu bebe 🥹🥹🥹

Kızlar bebişleriniz aguluyor mu? 48 günlük olduk. Bir hafta önce aa uu diye sesler çıkarıyordu artık çıkarmıyor. Sesli gülüyor sadece.

Kızlar kalça ultrasonuna götürdüm bugün ve doktor biraz sıkıntılı dedi sonuç çift bez tak dedi bir ay sonra kontrole çağırdı düzelme olmazsa çocuk ortopedisine yönlendirecek. Canım sıkıldı çok ,sizler cekildinizmi? Düzelme olur mu sizce?

Kızlar kalça ultrasonuna götürdüm bugün ve doktor biraz sıkıntılı dedi sonuç çift bez tak dedi bir ay sonra kontrole çağırdı düzelme olmazsa çocuk ortopedisine yönlendirecek. Canım sıkıldı çok ,sizler cekildinizmi? Düzelme olur mu sizce?
Bize de aynısını söyledi düzeliyor dedi daha kontrole gitmedik ama artık takmıyorum geçen hafta süt alerjisi için gittiğimizde takmıyorum dedim çok önemli değil sınırda zaten dedi . Pişik olmuştu da çift bezden mi acaba diye korktuk çıkarmıştık

M Minnosumm canım benim geçenlerde benim bebeğin kakası yeşile döndü o zaman iki gün üst üste erik yemiştim, hafif karnım da ağrıyınca eyvah dedim ama iş işten geçmiş oldu. Sabahında sancılı yeşil kakaya uyandık ama ertesi gün geçmişti.. yediklerinden kaynaklı olabilir korkma yani

M Minnosumm canım benim geçenlerde benim bebeğin kakası yeşile döndü o zaman iki gün üst üste erik yemiştim, hafif karnım da ağrıyınca eyvah dedim ama iş işten geçmiş oldu. Sabahında sancılı yeşil kakaya uyandık ama ertesi gün geçmişti.. yediklerinden kaynaklı olabilir korkma yani
Aaa erik bende yedim ama 3-4 tane sadece çok aram yok ekşi şeylerle acaba ondan mı oldu ama çok az yemiştim neyse dikkat edeyim başka ne yedim diye düşünüyorum da farklı birşey bulamıyorum inşallah bizimki de düzelir birkaç güne

Bize de aynısını söyledi düzeliyor dedi daha kontrole gitmedik ama artık takmıyorum geçen hafta süt alerjisi için gittiğimizde takmıyorum dedim çok önemli değil sınırda zaten dedi . Pişik olmuştu da çift bezden mi acaba diye korktuk çıkarmıştık
Artık her doktora gittiğimizde birşey çıkmasından yoruldum, insan ister istemez takıyor, heleki eşim cok panik hemen başka doktora götürelim diye tutturdu. Bende takmamaya çalışıyorum , sütü de etkiliyor stres. Bakalım bir ay sonra ne olacak. İnşallah düzelir.

Kızlar yeşil kaka yaşayan oldu mu aranızda ?benimki dünden beri yeşil yapıyor doktor arada olur dedi takipte kalalım devam ederse alerji olabilir dedi de canım sıkıldı ya of inşallah düzelir alerji felan olmadın alerjik çocuk çok zor yine Allah beterinden korusun tabiki de .sizler de böyle yeşil kaka yapıp düzelen oldu mu sonra acaba inşallah yarın düzelir rengi ya
GEcen hafta 2 gun yasadik yesil kakayi. Ama tam yesil degildi sari yesil arasi biseydi. 2 gun surdu gecti. Ben yesil renk bisey yememistim oyuzden midesini usuttu falan die dusundum ama 2 gun sonra gecti. Karnina sicak havlu koydum hep

Sesli gülme icin baya erken masallah bebisine😍
Puskevit Puskevit aynen maşallah kuzuya 🥹🥹 bizimki sesli gülmüyor henüz ama agulara 2. Ayın başında başlamıştı 😅 hepsinin gelisimi birbirinden farklı zaten. Unutmak gibi değil de büyüme aşamasında bile olabiliyormus bir doktordan dinlemiştim. Bir hafta hep yaptığı favori hareketi bir ay boyunca yapmıyor mesela çocuk unuttu mu diyolar ama gelişimin bir parçasıymış galiba 🥰

Back
X