2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Kizlar bu arada bugun doktora gittik boy kg olcumu icin saglik ocagi yanlis olcmus boy 60 cm cikti
Sağlık ocağını küçümsemek için demiyorum ama cok deneyimli gelmiyolar gözüme o yüzden onların ölçütünü çok dikkate almıyorum boy ve kafa ölçümü için ama doktorla geneld ekilo ve boyu ayni gibi olcuyorlar kafayi bilmiyorum

Evet canim ben de uzulmustum cok ama esim gormus dogru olctuklerini sanmiyorum dedi bugun gittik kendi doktorumuza 60 olctu onlar 57 olcmustu

Kızlar biraz uzun yazacağım ama. Dün iki ay kontrolüne gittik. Kız bebek kilo 5.400 boy 56 cm. Kilo da sıkıntı yok ama boy çok mu değerler altında. Doğduğunda 48 cmdi. 3380 gr doğmuştu. Ayrıca doktor kucağımda ve katıla katıla ağlıyorken muayene etti kalpten ses geliyor gibi ğgütğm olabilir bir Kardiyolojiye görünün dedi yarın götüreceğim. Yanılma ihtimali olabilir mi acaba? Çünkü uykudan uyanmış ve cidden çok ağlıyordu. Bir de yarın karma aşıyı yaptıracağım dr rotayı da aynı anda yaptır eğer yaptıracaksan dedi. Ben yaptırmayı düşünüyorum hatta birazdan çıkıp alacağım. Yaptıran herkes iyi ki yaptırmışım diyor çevremde. Bu ishal hastalığı vs hafif geçirmiş çocuklar okul zamanında. Siz yaptırmayı düşünüyor musunuz? Normalde 3. Ayda yaptırıyorlar galiba ilk dozu ama ikinci aydan itibaren yapılabiliyor sanırım

Kızlar ben sağım yapmayı bırakıp sadece emzirmek istiyorjm ama sanki bebek öyle doymuyor ua da doymayacak gibi hissediyorum ne yapmam lazım bu psikilpjiyi aşmak için? Sürekli ölçülü vermeye çok alıştım. Bir süre sonra emerken de ağlıyor üzülüyorum napsam diye

Bi de şimdiden sağıp buzlupa atıcam ama akşam olacağı için akşam sağım yapıp mı koymam lazım akşam sütü olsun diye gündüzü versem de olur mu acaba
Ben her öğünde sağdığım için bence farketmez ama içine sinmiyorsa dolaba atıp yanına alabilir sonra da sıcak suyla ılıtabilirsin

Benim bebe 3800 doğdu ödem inmiş hali 3500 kahul ettik. İki ay +1 hafta diyeyim aşıya gidince ölçüldü 5800 çıktı boyu kaç doğdu hatirlamiyotum ama en son 56-59 ikisinden birini dediler. Bence boyu normal aralıkta seninki de
Bence deneyerek gidebilirsin zaten sağıp veriyorsan demekki süt de var. Emerek daha fazlasini çeker bebişin yetmediğini zaten anlarsin bir farklılık olursa vs sakin kal ve dene

Aynen hatta süt saklama poşetin varsa hava almıyor daha uzun süre durabiliyor ben biberon yanına bir de yedek süt poşetiyle alıyorum yanıma her ihtimale karşı
O poşetlerle buzluğa atayım diyorum o günü çıkarırım düğün zamanı acıktığında kaynanam biberonla versin ılıtıp termosla su alırım yanıma

Bana da normal geliyor aslında ama persentilden baktım %60 geri de demiş canım sıkıldı doktor da bir şey demedi de gerçi. Hem şimdi kısa olsa yine uzar sanki ne olacak değil mi, nasıl da rahatlatıyorum kendimi bir de şu üfürüm olayını halledersek inşallah dünden beri içim içimi yiyor

Bi de biberon ne kullanıyorsunuz ben philphs avent aldım ama az akıyor meme reddi olmasın diye ama başka da var hızlı akan
Philips avent 2 numara kullanıyorum ben de, kesinlikle yavaş akanı kullan. Benim bebe zaten genel olarak biberonls besleniyor yeni yeni mememi tutmaya başladı. Hızlı akış kullanırsan veya sürekli biberon kullanırsan meme reddi olur yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…