2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
İnşallah zamanla yer canım, açken denesende mi yemiyor
Ne kadar yerse veriyorum ben
İnşallah canım yok süt olsa içer ama ek gıda almıyor zillim
Evet zorlamıyorum artık ara verdik 3 gün falan sonra yine denedik ilk gün güzel yedi ikinci gün yine kitledi ağzını tükürdü işimiz var
Blw olur belki ya ama benim ona temizlikten ziyade kalbim dayanmaz
Benim de ablam hamile ama daha cinsiyet öğrenmediler ne acaba onunki de
Oy hayırlı olsun kız ultrason fotosunu chat gpt ye atın tahminde bulunuyor biz bunu nasıl atlamışız dün öğrendim bende merakımdan gönderdim parlayı 12 haftalık kız dedi kaç haftalık sizinki gönderin bir kız ben bile merak ettim bana da söyle

Hahahshhss senşnki biraz uğraştırcak belliiii
Aaaa evet isteyeyim bi ablamdan bakalımmm

ipeksi19 elinde yoktu foto, video vardı ss aldım yapamam tahmin dedi hafta vs önemli burda pozisyon uygun değil dddi cncjjsjsjaka
Kendi ultrasonumu attım 11+5 yine kesin bişey söylenemez tarzı konuştu ama kıza benziyor dedi (bu haftalarda doktorlar da kız demişti oğluşuma dndnsnsnjs)

ay o zaman elendi

Kızlar gunduz uykusu sızın bebıslerde masallah masallahbenımkı en fazla 45 dakka uyur genelde 20dakıka yarım saat,3 kez uyuyor sadece.bugun bıraz sonbaharlık bısıyler aldım ve irmikle bebek bisküvisi heycanlıyım yemek vercegım ıcınchapgbtden tarıfte aldım haftaya yapıcam bunları.yogurdu hala yapıp veremedım cunku hıcbıyerde gunluk süt yokkıran girdi mübarek yarın artık bi şekilde bulucaz

Eklentiler

• IMG_9145.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_9144.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 21
  • IMG_9139.webp
    42,1 KB · Görüntüleme: 19
Benimki de aynı gündüz 3 kere 30-45 dakika max uyuyor. Maşallah diyeyim ama gece uykusu çok iyi sabaha kadar uyuyor.

Benimki de aynı gündüz 3 kere 30-45 dakika max uyuyor. Maşallah diyeyim ama gece uykusu çok iyi sabaha kadar uyuyor.
Gece uykusu cok onemlı gunduz az uyusada olurbenımkı gece 2-3kez acıkıp kalkardı sabah 6da full uyanır gune baslardı uykumu alıyordum o czaman,hastandıgından berı 3 te kalkıyor gece uyumuyor gerıfull pertim valla,ama duzelır ınsallah dıye dusunuyorum

Aaa ben herkesinki aynı uyuyor sanıyordum o zmaan benimki niye fazla uyıyor ki ama şöyle tabi gece uyuduktan sonra 9 da 12 de mama verip ben de uyuyorum sonra gece 2-3-4 hangisi denk gelirse kalkıyor acıkınca bir de sabah 6 da kalkıyor. Gece uyandığında bazen 1 saat uyumuyor.

Bizim bu ara bozuk gece uykusu ya... Yorganiyla yatirirken ( o zaman dönmüyordu) coksel uyuyodu deliksiz ama şuan 2-4-6-7 hangilerini yakalarsa sjxnjdn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…