- 22 Ekim 2024
- 4.126
- 9.810
- 73
- 25
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #46.741
Kac saat uyuyo toplaaaamBenimki de böyle ne zaman uyumak isterse uyutuyorum genelde her 2-2.5 saatte bir uyumak şstiyo bazen kısa bazen uzun
Hesaplamayı bıraktım valla hiç bilmiyorum fksjhsjsjsjdjfkmf 3-4 saat uyuyodurKac saat uyuyo toplaaaam
Ne güzel ajsbwjdjsjd benim bebe tekte uyuyo uyudugu zaman 2 saat sonra finitoHesaplamayı bıraktım valla hiç bilmiyorum fksjhsjsjsjdjfkmf 3-4 saat uyuyodur
Sabahki iki uykusunda 1 er saat uyudu. Şimdi de uyuyor 1 saat önce yattı 1 saate uyanır. Gündüz uykusu toplamda 5 saat falan oluyorKac saat uyuyo toplam kiz
İnşallah canım yok süt olsa içer ama ek gıda almıyor zillimİnşallah zamanla yer canım, açken denesende mi yemiyor
Ne kadar yerse veriyorum ben
Evet zorlamıyorum artık ara verdik 3 gün falan sonra yine denedik ilk gün güzel yedi ikinci gün yine kitledi ağzını tükürdü işimiz vargünde bir veya iki defa 1-2 yemek kaşığı kadar bişey hazırlıyorum ben yerse hepsini veriyorum çoğunu tükürüyo ya da sandalyeden kaçmaya falan çalışıyo zorlamıyorum. inat ettiyse 1-2 gün kendi haline bırak istersen ya da belki seveceği bişey bulursun değişik şeylerin tadına baktır ama istemiyosa zorlama mesela zaten daha küçükler beslenmek için değil yemeye alışıp öğrenmek için yiyolar daha
Blw olur belki ya ama benim ona temizlikten ziyade kalbim dayanmazAy ben de sebzeleri sevmemistir meyve vs deneyin dicektim onları da tükürüyormusinşallah geçicidir canim. Doktora danistin mi bu tükürük işini yani yerken cikarmasi normal ama direkt tukuruyorsa belki farkli bir şeyler söyler ya da blw dene kendi elini daldirip batira batira belki eliyle tadini sever ne bileyim ama bu sefer sana külfet.... Valla bilemedim ya
Oy hayırlı olsun kız ultrason fotosunu chat gpt ye atın tahminde bulunuyor biz bunu nasıl atlamışızBenim de ablam hamile ama daha cinsiyet öğrenmediler ne acaba onunki de
Hahahshhss senşnki biraz uğraştırcak belliiiiİnşallah canım yok süt olsa içer ama ek gıda almıyor zillim
Evet zorlamıyorum artık ara verdik 3 gün falan sonra yine denedik ilk gün güzel yedi ikinci gün yine kitledi ağzını tükürdü işimiz var
Blw olur belki ya ama benim ona temizlikten ziyade kalbim dayanmaz
Oy hayırlı olsun kız ultrason fotosunu chat gpt ye atın tahminde bulunuyor biz bunu nasıl atlamışızdün öğrendim bende merakımdan gönderdim parlayı 12 haftalık kız dedi kaç haftalık sizinki gönderin bir kız ben bile merak ettim bana da söyle
ipeksi19 elinde yoktu foto, video vardı ss aldım yapamam tahmin dedi hafta vs önemli burda pozisyon uygun değil dddi cncjjsjsjaka
Kendi ultrasonumu attım 11+5 yine kesin bişey söylenemez tarzı konuştu ama kıza benziyor dedi (bu haftalarda doktorlar da kız demişti oğluşuma dndnsnsnjs)
Benimki de aynı gündüz 3 kere 30-45 dakika max uyuyor. Maşallah diyeyim ama gece uykusu çok iyi sabaha kadar uyuyor.Kızlar gunduz uykusu sızın bebıslerde masallah masallahbenımkı en fazla 45 dakka uyur genelde 20dakıka yarım saat,3 kez uyuyor sadece.bugun bıraz sonbaharlık bısıyler aldım ve irmikle bebek bisküvisi heycanlıyım yemek vercegım ıcın chapgbtden tarıfte aldım haftaya yapıcam bunları.yogurdu hala yapıp veremedım cunku hıcbıyerde gunluk süt yok kıran girdi mübarek yarın artık bi şekilde bulucaz
haşlanmış yumurtanın sarısını ezip biraz sütümle karıştırıp verdim ben yemişti ama uzun zamandır tekrar vermedim veriym yarın hatırlamışkenYumurta veren var mi aramizda?
Alerji falan olmadi yani, super. Yarin verecegim ben de, korkuyorum birazhaşlanmış yumurtanın sarısını ezip biraz sütümle karıştırıp verdim ben yemişti ama uzun zamandır tekrar vermedim veriym yarın hatırlamışken
yok olmadı başka bişeylere karşı alerjisi olmadıysa korkmana gerek yok ama için rahat etmiyosa minicik ver çay kaşığı kadarAlerji falan olmadi yani, super. Yarin verecegim ben de, korkuyorum biraz
Gece uykusu cok onemlı gunduz az uyusada olurBenimki de aynı gündüz 3 kere 30-45 dakika max uyuyor. Maşallah diyeyim ama gece uykusu çok iyi sabaha kadar uyuyor.
Ben bugün kendime yumurta haşladım vermeye karar verdim bi anda dkdnndnsjwks yarısını ezdim zeytinyağo döktüm döke döke çeyreğini yemiştir herhalde. 2 gün daha denicemYumurta veren var mi aramizda?
Bugün ilkkez verdim canım.Yumurta veren var mi aramizda?
Denemeden anlasilmiyo yaAlerji falan olmadi yani, super. Yarin verecegim ben de, korkuyorum biraz
Bizim bu ara bozuk gece uykusu ya... Yorganiyla yatirirken ( o zaman dönmüyordu) coksel uyuyodu deliksiz ama şuan 2-4-6-7 hangilerini yakalarsa sjxnjdnAaa ben herkesinki aynı uyuyor sanıyordum o zmaan benimki niye fazla uyıyor ki ama şöyle tabi gece uyuduktan sonra 9 da 12 de mama verip ben de uyuyorum sonra gece 2-3-4 hangisi denk gelirse kalkıyor acıkınca bir de sabah 6 da kalkıyor. Gece uyandığında bazen 1 saat uyumuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?