- 1 Nisan 2014
- 5.341
- 8.616
- 398
- Konu Sahibi elektroforez
-
- #37.921
Biz yaptırdık canımKizlar sunnet yaptiran var mi?
Babyjim piyanolu mantar model oyın halısı hediye geldi bize henüz oynayamıyor bir aya kadar oynayabilir diye düşünüyorumOyun halısı tavsiyesi olan var mı. Babyjim diye bir model var ondan alan var mı. Genelde herkes onu almış kimisi memnun kimisi değil kararsız kaldım
Ay evet lütfen ya smdnndnxj sabah 5 te uyanmaladinin sebebi acaba biz miyizBiri bu bebeklere 5’te uyanmanın güzel bir şey olmadığını söyleyebilir mi
Olmaz inşallah sıkma canınıAhah o da onlar yüzüne oldu sonuçta öyle düşün
Benimde öyle oluyor bazen koydugum anda belertiyor gözleri hiç uyumamış gibi
Ay çok güzel oluyordu o zaman rahat ediyordu sarjoş oluyordu bazen son lokma da süt ağzında kalıyordu uyuyakalırken çok komik oluyorduSonra bir aydınlık geldi bir de bunara memeyi hemen almıyor ağzından çıkarmaya başladı ben doktora gittikçe biberonla verdik artık ayılmaya mı başladı acaba ya inşallah meme reddi olmaz çok korkuyorum ilk kızımda 4. Ayda bırakmıştı beni ne yaptıysam verdiremedim süt alerjisi vardı süt diyetinden dolayı sütüm az geliyordu yaramıyordu bıraktı bu öyle olmaz inşallah
Ahahah sen tam teçhizat hazırlıklı sallamaya başlıyorsun valla en güzeli canım bazen çok uzun sürüyor bende öyle seviyorum ihtiyaçlarımı giderince sabrım daha uzun oluyor
Ay benimde öyle oluyordu o aralar da tontikti bacağım kırılınca gece beslemesine uyanmadıkça kalkamadım üşengeç babası sağolsun normalde saat kurar emzirirdim hep eksildi çocuğum ne zaman uyanırsa o zaman veriyorum bu ay çok kilo almayacak gibi
Oyyy maşallah baya büyümüşsünüz sağlıcakla büyüsün kuzucuk
Biz de iyiyiz şükür benim ayak hala kırık ondan etkilendi tabi bu ara meme istemiyor gibi ama sonu kötü olmaz inşallah bakalım bizde ne yapcaz
Baklagiller gaz yapiyor ama barbunyadan emin degilim. Geçicidir muhtemelen cunku normalde oyle degilmis seninki. Mesela benim oglan hep gazliydi 40indan sonra bir tık artti huysuzlugu falan. Su 4. Ayıda atlatalim sonra hepimiz rahatlicaz benceAy inşallah geçicidir ara sıra olur tabi çocuktur da ya hergün böyle olursa korkusu sardı beni birden of inşallah rahatlar ya Buarada ben dün barbunya yemiştim o mu yaptı acaba ya yani 4-5 kaşık yedim ama başka birşey aklıma gelmiyor
Piyanoluyu benim bebe 1 aydır ayaklari tepik atmadan durmuyor işine gelirdi onun ama bu da eksik olsun jdhdhdjdjdjd zaten yer kapliyor ben de delirirdim kesin hem de kısa süre kullanacak aldirmadim o yüzdenBabyjim piyanolu mantar model oyın halısı hediye geldi bize henüz oynayamıyor bir aya kadar oynayabilir diye düşünüyorum
Çok geçici bir süreç için bence bu kullanıp hemen evden göndericem kocaman bişey sinirim de bozulmuyor değil
Mercimek bizde gaz yapıyor bir kaşık yesem bile bebi dakka başı gaz çıkarıyor ağzındanAy inşallah geçicidir ara sıra olur tabi çocuktur da ya hergün böyle olursa korkusu sardı beni birden of inşallah rahatlar ya Buarada ben dün barbunya yemiştim o mu yaptı acaba ya yani 4-5 kaşık yedim ama başka birşey aklıma gelmiyor
Ay bezelye yedim akşam umarım gaz yapmiyodur sjdndjndjd henüz bir şey yansımadı bakalim.... Bi de uzun zamandir memelerim süt eolup taşmiyordu geceleri azıcık sertlesiyodu o kadarBaklagiller gaz yapiyor ama barbunyadan emin degilim. Geçicidir muhtemelen cunku normalde oyle degilmis seninki. Mesela benim oglan hep gazliydi 40indan sonra bir tık artti huysuzlugu falan. Su 4. Ayıda atlatalim sonra hepimiz rahatlicaz bence
Ahaha çok yerinde cümlelerAy evet lütfen ya smdnndnxj sabah 5 te uyanmaladinin sebebi acaba biz miyizedken mi yatiriyorum dicdm 22 de bile yattigi oldu yine 6 da falan uyaniyor neye göre ayarlanacakbu
Olmaz inşallah sıkma canınıbiberondan uzak tutun biraz biberon ilk ay red yapmiyor mesela ama o yavas akışlilar bile olsa diğer aylar algı açılınca memeden yine daha konforlu geliyomuş bitmedi antin kuntin her yaptigimizi on defa düşünmek gerekiyor ben saldım ya. Emme dksi tutmuyorum Gidiyorum ölçülüyor ok ise devam djxbjdnx değilse o zaman takarim. Çünkü tak tak nereye kadar, bitmiyor ki takılacak şeyler relax olmayi seçiyorum kararimdan memnunum ndbxndndnnd umarim hepimizin bebişleri de her konuda ok olurlar nsndndnd ay ne saçma sapan cümleler kurdum ya neyse affedin
Bezelyeyi pek sevmem oyuzden bilemicem kuzumAy bezelye yedim akşam umarım gaz yapmiyodur sjdndjndjd henüz bir şey yansımadı bakalim.... Bi de uzun zamandir memelerim süt eolup taşmiyordu geceleri azıcık sertlesiyodu o kadardün gece aşırı semsert oldu sabaha kadar bezelyeden miydi acaba bilemiyorum
Cnm gecmis olsun. Buyuk cocugun kac yasindakiBebeğine reflü tanısı konan oldumu
Doktor nasıl yönlendirdi?
Doktor iki bebeğime de reflü dedi
Bekleyeceksin geçmesini dedi sadece
Ama ben bıkma noktasına geldim ikisininde kusması yüzünden ne yataklarımıza nevresim yetişiyor ne kıyafet yetişiyor ne örtüler temiz kalıyor halının biri daha geçen yıkadım gene kustular bebek arabasına kustular leş oldu araba onuda yıkadık kurursa artık yoksada çöp oldu
Teşekkür ederiz Büyüğü 17 aylık oda doğdu doğalı kusuyordu osman gönülala sormuştuk o fazla beslendiğin için sütün fazla olduğundan demiştiCnm gecmis olsun. Buyuk cocugun kac yasindaki
Valla buga giriyorum bazen jsbdjsndjsjd benim bebe 20-21 arası uyuyor genelde. Dün 20.30 sa uyudu gece 3.45 gibi kalktı mesela ama sabaha çözüm bulamadim.... 5.45 de uyandı bu uyaniklik gece değil gündüz uyanıklığı gibi gülüyor oynuyor o yüzden geri pıt diye yatmiyor bir saat geri uyumak istemesini bekliyorum kahroluyorum sabahlari sjsbsjdbjdjdAhaha çok yerinde cümlelerben bir saatten sonra cümle bile kuramıyorum karşıdaki boş boş bakıyor bana
Yok yok değiliz mesela kızım erken yatınca daha çok uyuyor .Bebişler 19.30-20.00 gibi yatmalı .Zaten sıkıntısı yoksa da uyumak istiyorlar
Ben de yoğurt sevmem vücut süt üretiyor herhalde susuz kaliyoruz canım yoğurt çekiyor djjdjdhdjdjd ondandir herhaldeBezelyeyi pek sevmem oyuzden bilemicem kuzumbende birkac gundur çig kuruyemis yemeye basladim sütü yaglandiriyor diye normalde hic sevmem
Bazıları da çok küçük kırık felan yazmış 3 aydan sonra ilgisini çeker muhtemelenBabyjim piyanolu mantar model oyın halısı hediye geldi bize henüz oynayamıyor bir aya kadar oynayabilir diye düşünüyorum
Çok geçici bir süreç için bence bu kullanıp hemen evden göndericem kocaman bişey sinirim de bozulmuyor değil
Haftaya düşünüyorum ben dönmeye başlamadan yaptırın diyorlarKizlar sunnet yaptiran var mi?
Nerede canim? gecmis olsun bu aradaBiz yaptırdık canım
Evet canim ben de arastiriyorum nereye yaptirsam diye o yuzden bilgi almak istedim sizlerdenHaftaya düşünüyorum ben dönmeye başlamadan yaptırın diyorlar
Benim bebegede ole demisti burdaki doktor. Cok emdigi icin kusuyor dedi. 4.aydan sonra gecer dedi ama sizin buyuk 17 aylikmis peki neye gore reflu dedi yani bi test tahlil falan bise yaptimiTeşekkür ederiz Büyüğü 17 aylık oda doğdu doğalı kusuyordu osman gönülala sormuştuk o fazla beslendiğin için sütün fazla olduğundan demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?