2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    170
Oyun halısı tavsiyesi olan var mı. Babyjim diye bir model var ondan alan var mı. Genelde herkes onu almış kimisi memnun kimisi değil kararsız kaldım
Babyjim piyanolu mantar model oyın halısı hediye geldi bize henüz oynayamıyor bir aya kadar oynayabilir diye düşünüyorum
Çok geçici bir süreç için bence bu kullanıp hemen evden göndericem kocaman bişey sinirim de bozulmuyor değil

Biri bu bebeklere 5’te uyanmanın güzel bir şey olmadığını söyleyebilir mi
Ay evet lütfen ya smdnndnxj sabah 5 te uyanmaladinin sebebi acaba biz miyiz edken mi yatiriyorum dicdm 22 de bile yattigi oldu yine 6 da falan uyaniyor neye göre ayarlanacakbu
Olmaz inşallah sıkma canını biberondan uzak tutun biraz biberon ilk ay red yapmiyor mesela ama o yavas akışlilar bile olsa diğer aylar algı açılınca memeden yine daha konforlu geliyomuş bitmedi antin kuntin her yaptigimizi on defa düşünmek gerekiyor ben saldım ya. Emme dksi tutmuyorum Gidiyorum ölçülüyor ok ise devam djxbjdnx değilse o zaman takarim. Çünkü tak tak nereye kadar, bitmiyor ki takılacak şeyler relax olmayi seçiyorum kararimdan memnunum ndbxndndnnd umarim hepimizin bebişleri de her konuda ok olurlar nsndndnd ay ne saçma sapan cümleler kurdum ya neyse affedin

Baklagiller gaz yapiyor ama barbunyadan emin degilim. Geçicidir muhtemelen cunku normalde oyle degilmis seninki. Mesela benim oglan hep gazliydi 40indan sonra bir tık artti huysuzlugu falan. Su 4. Ayıda atlatalim sonra hepimiz rahatlicaz bence

Piyanoluyu benim bebe 1 aydır ayaklari tepik atmadan durmuyor işine gelirdi onun ama bu da eksik olsun jdhdhdjdjdjd zaten yer kapliyor ben de delirirdim kesin hem de kısa süre kullanacak aldirmadim o yüzden

Mercimek bizde gaz yapıyor bir kaşık yesem bile bebi dakka başı gaz çıkarıyor ağzından

Ay bezelye yedim akşam umarım gaz yapmiyodur sjdndjndjd henüz bir şey yansımadı bakalim.... Bi de uzun zamandir memelerim süt eolup taşmiyordu geceleri azıcık sertlesiyodu o kadar dün gece aşırı semsert oldu sabaha kadar bezelyeden miydi acaba bilemiyorum

Ahaha çok yerinde cümleler ben bir saatten sonra cümle bile kuramıyorum karşıdaki boş boş bakıyor bana
Yok yok değiliz mesela kızım erken yatınca daha çok uyuyor .Bebişler 19.30-20.00 gibi yatmalı .Zaten sıkıntısı yoksa da uyumak istiyorlar

Bebeğine reflü tanısı konan oldumu
Doktor nasıl yönlendirdi?
Doktor iki bebeğime de reflü dedi
Bekleyeceksin geçmesini dedi sadece
Ama ben bıkma noktasına geldim ikisininde kusması yüzünden ne yataklarımıza nevresim yetişiyor ne kıyafet yetişiyor ne örtüler temiz kalıyor halının biri daha geçen yıkadım gene kustular bebek arabasına kustular leş oldu araba onuda yıkadık kurursa artık yoksada çöp oldu

Bezelyeyi pek sevmem oyuzden bilemicem kuzum bende birkac gundur çig kuruyemis yemeye basladim sütü yaglandiriyor diye normalde hic sevmem

Cnm gecmis olsun. Buyuk cocugun kac yasindaki

Valla buga giriyorum bazen jsbdjsndjsjd benim bebe 20-21 arası uyuyor genelde. Dün 20.30 sa uyudu gece 3.45 gibi kalktı mesela ama sabaha çözüm bulamadim.... 5.45 de uyandı bu uyaniklik gece değil gündüz uyanıklığı gibi gülüyor oynuyor o yüzden geri pıt diye yatmiyor bir saat geri uyumak istemesini bekliyorum kahroluyorum sabahlari sjsbsjdbjdjd

Benim fon perdeler koyu gri gibi bibrengi var kornişi kirilinca cikarmistim geri takcam belki sabah çok aydinlik etmez onları açınca uyur bir iki saat daha....
Bezelyeyi pek sevmem oyuzden bilemicem kuzum bende birkac gundur çig kuruyemis yemeye basladim sütü yaglandiriyor diye normalde hic sevmem
Ben de yoğurt sevmem vücut süt üretiyor herhalde susuz kaliyoruz canım yoğurt çekiyor djjdjdhdjdjd ondandir herhalde

Bazıları da çok küçük kırık felan yazmış 3 aydan sonra ilgisini çeker muhtemelen

Teşekkür ederiz Büyüğü 17 aylık oda doğdu doğalı kusuyordu osman gönülala sormuştuk o fazla beslendiğin için sütün fazla olduğundan demişti
Benim bebegede ole demisti burdaki doktor. Cok emdigi icin kusuyor dedi. 4.aydan sonra gecer dedi ama sizin buyuk 17 aylikmis peki neye gore reflu dedi yani bi test tahlil falan bise yaptimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…