2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    169
Ne 😧 4 sene bekleyecekmiyim ya ben rahatlamak için, yardım edenin varmı yakınında ikisi de kız mış anlaşamamaları da ilginç aslında en azından oynasalar beraber sen daha rahatnederdin bende büyüdükçe rahat ederim diye umut ediyorum ama bizdede vurma huyu çıktı kardeşine saldırıyor elinden zor aldım geçen boğuyordu kağıt almış bebeğin boğazına kadar sokmuş çocuk tıkanmış ters çevirip vurdum çıkmadı elimi boğazına sokup ancak çıkardım çok panikledim o sırada ikiside benden korkup ağladılar uzun süre
Laftan anlamaları 3 4 yaşı buluyor ya şimdi yapma desem inadına yapıyor çünkü büyük olana yapma desem korkuyor bu asla laftan anlamıyor bazen oynuyor bazen kavga öyle gün geçiyor

Aynen talepmdevam ediyor yazıyor canım çalışıyorum 😊

Ayyy bende 🤣

Cino da güzel ya 🤣
Kızlar çikolata kırmızı cizgim büyük konuşmayım bırakamam 🤣 Bugün yine fenalardaydım bende durduk yere bir sancı girdi keskin bıçak gibi tam da emziriyordum bebeyi zor ayırdım keskin keskin 3 kere girdi eşime dedim bana zeytinyağı ver pamuk a 2-3 damla damlattım sürdüm çıkış kolay oldu ama karnım nasıl ağrıyor hala da ağrıyor 🤦🏻‍♀️
Bende kantaronu içine sürdüm ama halen çıkmadım yarın çıkıcam sanırım, inşallah faydası olur ama benimki durduk yerdede acımaya başladı vee kaşımtıda oluştu

Ayyy bende 🤣

Cino da güzel ya 🤣
Kızlar çikolata kırmızı cizgim büyük konuşmayım bırakamam 🤣 Bugün yine fenalardaydım bende durduk yere bir sancı girdi keskin bıçak gibi tam da emziriyordum bebeyi zor ayırdım keskin keskin 3 kere girdi eşime dedim bana zeytinyağı ver pamuk a 2-3 damla damlattım sürdüm çıkış kolay oldu ama karnım nasıl ağrıyor hala da ağrıyor 🤦🏻‍♀️
Acelya A Acelya A katılıyorum cino güzel bence de sjnsjsbdjdjd sancı ne alaka onu anlamadım:( ilacı mi kullandin jsndjd

Bende kantaronu içine sürdüm ama halen çıkmadım yarın çıkıcam sanırım, inşallah faydası olur ama benimki durduk yerdede acımaya başladı vee kaşımtıda oluştu
Bence kaşınması iyi bir şey iyileşmeye çalışıyor 😂 benim de kaşınıyor öyle kanayinca ben kremlerden birini de alcam galiba henuz totom yemedi şurubu içmeye jsjsjsjsjs en azından o arada da iyileşsin

Ayyy bende 🤣

Cino da güzel ya 🤣
Kızlar çikolata kırmızı cizgim büyük konuşmayım bırakamam 🤣 Bugün yine fenalardaydım bende durduk yere bir sancı girdi keskin bıçak gibi tam da emziriyordum bebeyi zor ayırdım keskin keskin 3 kere girdi eşime dedim bana zeytinyağı ver pamuk a 2-3 damla damlattım sürdüm çıkış kolay oldu ama karnım nasıl ağrıyor
Seninki kabızlıktan falan mı oldu acaaba o sancı olayı birikincede sancılanıyor insan daha karnıma ağrı girmedi ama heran herşey bekliyorım vücudumdan artıkın

Ay o da kötü o şuan bende yok benim sıkıntı yaparken ve öncesinde sancı yapıyor karnıma 🤦🏻‍♀️
Acelya A Acelya A katılıyorum cino güzel bence de sjnsjsbdjdjd sancı ne alaka onu anlamadım:( ilacı mi kullandin jsndjd
Yok canım kullanmadım ilacı ya geldiğini haber ediyor 🤣 sancı vuruyor öncesinde ama tabi 2 gündür çıkamıyorum ondan da olabilir 2 dir oluyor sürekli olmaz inşallah ağrı yaptımcok kötü keskin bir şekilde sonra WC ye gidiyorum inşallah başka bir sıkıntı değildir 🤦🏻‍♀️ sizin ağrı olmuyor mumlarında bağırsaklarda vs

Seninki kabızlıktan falan mı oldu acaaba o sancı olayı birikincede sancılanıyor insan daha karnıma ağrı girmedi ama heran herşey bekliyorım vücudumdan artıkın
Evet sanırım ondan ama kabız sonu da ishal gibiydi bende anlamadım ay çok buktan konular döndürdük 🤣 ama durum böyle 😩

Bence kaşınması iyi bir şey iyileşmeye çalışıyor 😂 benim de kaşınıyor öyle kanayinca ben kremlerden birini de alcam galiba henuz totom yemedi şurubu içmeye jsjsjsjsjs en azından o arada da iyileşsin
Merkezde olsaydım hemen alırdım heralde kremleri ama çocuğun buharı ilaçları vs devam ediyoruz tedaviye aksatıp gitmek istemiyorum işkence içinde gidip geliyoruz ikiside kucağımda birde bu yollarda kusuyorum maalesef ben, bu acı geçmezse gidesedebilirim bellide olmazda f
Hah bende dedim 😂 ama kaşıntı belirtiler arasında maalesef

Ay o da kötü o şuan bende yok benim sıkıntı yaparken ve öncesinde sancı yapıyor karnıma 🤦🏻‍♀️

Yok canım kullanmadım ilacı ya geldiğini haber ediyor 🤣 sancı vuruyor öncesinde ama tabi 2 gündür çıkamıyorum ondan da olabilir 2 dir oluyor sürekli olmaz inşallah ağrı yaptımcok kötü keskin bir şekilde sonra WC ye gidiyorum inşallah başka bir sıkıntı değildir 🤦🏻‍♀️ sizin ağrı olmuyor mumlarında bağırsaklarda vs
Daha ağrı olmadı ama heran olabilir 😂başıma gelmeyen kalmadı dişlerimde gitti benim ya çok ağrıyor oda emzirmeden hamilelikten olurmuş

Canım o şurubu bende kullandım daha önceden. Beni mesela sadece 1 kez wc ye cıkardı. İshal gibi olmadım. Ama ben hep kabızdım 2 kaşık birden içiyordum. Tadı da güzel şerbet gibi bişey 😄 bence 1 kaşık içerek deneyebilirsin korktuğun kdar etkileyeceğini düşünmüyorum

😂hamileliğimin ilk haftalarında iki gün kabız bir gün ishal iki gün kabız birgün ishal geziyordum seninkide ona benzemiş 😂
Yok ya benimki yaparken değişiyor kabızdan sonra ishale dönüyor karnım ağrıdığı zaman genelde böyle oluyor saçma sapan bir şey 🤣

Daha ağrı olmadı ama heran olabilir 😂başıma gelmeyen kalmadı dişlerimde gitti benim ya çok ağrıyor oda emzirmeden hamilelikten olurmuş
O da var benim de sol üst dişler ağrıyor tam sakata çıktık valla nedir benim ayağım götüm başım her yerim göğsümün biri de hala yarık 🤦🏻‍♀️ 🤣
Ne zaman kendime gelcem bilmiyorum 🤣
İmom latte de kalsiyum var diye rahattım ama yetmiyor demek ki bir de benim şimdi vücut kırılan kemiği de onarmaya çalışıyor kendi içimde savaş veriyorum resmen 🤣

imagination forever imagination forever günaydın canım naptınız ateş devam etti mi doktora gittiniz mi 🌸
imagination forever imagination forever bacim naptın nasil oldunuz 🥹 senin de sesin cikmiyor iyisinizdir inşallah
Hiç okuyamadım kac gundur yazdıklarınızı canlarım.dün kaza yaptık sormayın engellı bırı dıreksıyon hakımıyetını kaybedıp bıze carptı (neden agır engellı bırıne ehlıyet verılıyor sacma sapan)Allahtan bebek yoktu arabada.araba bir ay kadar servıste kalırmıs arabasız kaldık bıde.onun dısında bebişe bişeyler oldu gunduz toplasanız 1 saat ancak uyuyor gun boyu sureklı aglama krızlerı benı kucagında tası modu kıcakta sallamadan asla uyumuyor vs. Wc ye gıdemıyorum desem yerıdır.sızın bebıslerde de varmı bu durum?bu aşı bıze hıc yaramadı valla o gunden berı perısanım.dıger dozlarını belkı yaptırmam.atesı yıne 37 nın altına pek dusmuyor ama genel yemesı ıcmesı ıyı oldugu ıcın goturmedım dr a.böyle işte yakında umarım oglum normale donerde bende tekrardan katılabılırım aranıza

Eklentiler

• IMG_7668.webp
    IMG_7668.webp
    148,2 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_7674.webp
    IMG_7674.webp
    162,8 KB · Görüntüleme: 31
Yok ya benimki yaparken değişiyor kabızdan sonra ishale dönüyor karnım ağrıdığı zaman genelde böyle oluyor saçma sapan bir şey 🤣

O da var benim de sol üst dişler ağrıyor tam sakata çıktık valla nedir benim ayağım götüm başım her yerim göğsümün biri de hala yarık 🤦🏻‍♀️ 🤣
Ne zaman kendime gelcem bilmiyorum 🤣
İmom latte de kalsiyum var diye rahattım ama yetmiyor demek ki bir de benim şimdi vücut kırılan kemiği de onarmaya çalışıyor kendi içimde savaş veriyorum resmen 🤣
Ay kahkaha attım okurken 😄senin vücudun şaşmış durumda hücreler ayak bileğine yoğunlaşıp totoyu unutmuş olabilirler 😂 inşallah toparlicaz inşallah önce iyileşicez sonra daha spora başlicaz göbekler eriyecek 😂

Hiç okuyamadım kac gundur yazdıklarınızı canlarım.dün kaza yaptık sormayın engellı bırı dıreksıyon hakımıyetını kaybedıp bıze carptı (neden agır engellı bırıne ehlıyet verılıyor sacma sapan)Allahtan bebek yoktu arabada.araba bir ay kadar servıste kalırmıs arabasız kaldık bıde.onun dısında bebişe bişeyler oldu gunduz toplasanız 1 saat ancak uyuyor gun boyu sureklı aglama krızlerı benı kucagında tası modu kıcakta sallamadan asla uyumuyor vs. Wc ye gıdemıyorum desem yerıdır.sızın bebıslerde de varmı bu durum?bu aşı bıze hıc yaramadı valla o gunden berı perısanım.dıger dozlarını belkı yaptırmam.atesı yıne 37 nın altına pek dusmuyor ama genel yemesı ıcmesı ıyı oldugu ıcın goturmedım dr a.böyle işte yakında umarım oglum normale donerde bende tekrardan katılabılırım aranıza
Çok geçmiş olsun çok şükür sizlere birşey olmamış 🙏🏻

Ay çok geçmiş olsun canım iyi ki size bir şey olmamış nasıl kaza bir ay kalacağına göre maddi hasarı fazla mı gerçekten bende anlayamıyorum araba ihtiyaç tabi ama engel durumu önemli diğer insanlarında can güvenliğini tehlikeye sokuyorlar bilemedim ki aşıdan mı huy değiştirdiler benimki de öyle bugün hastaneye gitmiştim hiç durmamış sırtı yere gelmeyecek yoksa kıyameti koparıyor bu ara artık darkındalar her şeyin ya bakmak mı istiyor gezmek mi istiyor yatmak hiç istemiyor zilloş ay seni çok merak ettik hadi inşallah kuzucuk eski huzuruna geri döner sende rahatlarsın kuzum 🙏🏻🌸

Ay kahkaha attım okurken 😄senin vücudun şaşmış durumda hücreler ayak bileğine yoğunlaşıp totoyu unutmuş olabilirler 😂 inşallah toparlicaz inşallah önce iyileşicez sonra daha spora başlicaz göbekler eriyecek 😂
Ay galiba öyle oldu ya kemik yüzüne diğer yerlerim eksik kaldı ihmal ediliyor tüm yoğun çalışma orada 🤣

Doğumhanede bebiş doğduktan sonra bir rahatlama geliyor ya o an doktora korse takabilir miyim pilates yapabilir miyim diye soruyordum 😄😄 54 gündür tuvalete zor gidiyorum pilates nasıl yapacaksam🤦🏻‍♀️ bu kadar zor olacağını düşünemedim tabi.
40. Imdan sonra kontrole çağırmıştı hiç kilo vermediğimi görünce adam diyecek ki pilates soruyodun nolduu 😄😄

Çok geçmiş olsun Allah korumuş ne hale gelmiş araba, bebeklerin henüz düzenleri oturmamış daha herkes bişeylerinden şikayetçi valla daha zaman istiyorlar sanırım kimsede demiyorki benim bebe çok akıllı yatırıyorum yatırıyor kaldırıyorum kalkıyor ☺️

Doğumhanede bebiş doğduktan sonra bir rahatlama geliyor ya o an doktora korse takabilir miyim pilates yapabilir miyim diye soruyordum 😄😄 54 gündür tuvalete zor gidiyorum pilates nasıl yapacaksam🤦🏻‍♀️ bu kadar zor olacağını düşünemedim tabi.
40. Imdan sonra kontrole çağırmıştı hiç kilo vermediğimi görünce adam diyecek ki pilates soruyodun nolduu 😄😄
Normal normal daha erken sayılır birkaç ay sonra herşey düzene girecek ozmaan yapacağız ( biz bu duruma alışacağız yani ) 😂ben geöen başladım spora bir gün iki gün derken üçüncü gün pertim çıktı çocuklara bakamaz oldum, en son yere yarıp bacakları kaldırıp makas yapma hareketi var onu yapacaktım eşime sen bacaklarımı kaldır bende makas yapayım dedim ciddiydim ama ben sonra sporun amacının bu olmadığı aklıma geldi ve bıraktım 😂

Normal normal daha erken sayılır birkaç ay sonra herşey düzene girecek ozmaan yapacağız ( biz bu duruma alışacağız yani ) 😂ben geöen başladım spora bir gün iki gün derken üçüncü gün pertim çıktı çocuklara bakamaz oldum, en son yere yarıp bacakları kaldırıp makas yapma hareketi var onu yapacaktım eşime sen bacaklarımı kaldır bende makas yapayım dedim ciddiydim ama ben sonra sporun amacının bu olmadığı aklıma geldi ve bıraktım 😂
Benimde kilom dert olmuş millete sanki zayıf olmak zorundayız kayınvalideme.demisler çok kilolu diye ben haimlelikten öncede kiloluydum ama benim yerimde kim olsa mutlaka 3 tane gebelik üst üste kilo almış olurdu hayir birde kizida kilolu zayıf olsa gam yemicem

Back
X